לא מקבל הזדמנות

artjob

New member
לא מקבל הזדמנות

כולם פה יודעים שבתחום הזה ניסיון עושה את ההבדל אבל איך צוברים ניסיון? מוצאים עבודה בתחום אבל איך מוצאים עבודה בתחום בלי ניסיון? לשאלה הזאת אין לי תשובה אז החלטתי לנסות לצבור ניסיון בתחום אבל, רשת בבית עם שתי מחשבים קצת קשה לספוג מזה ניסיון אז במשך שנים שאני רוצה עבודה בתחום הרשתות אבל עובד רק בתור טכנאי של משתמש פרטי עם מקסימום חיבור אינטרנט התקבלתי לעבודה בבית ספר בתור טכנאי שנכנסתי לבית הספר החלטתי אני בונה את הניסיון שלי התקנתי שרת WINDOWS 2003 וחיברתי את התלמידים וצברתי ניסיון בהכל פה אפילו בשרת דואר אבל עכשיוו אחריי חצי שנה אני תקוע הכל עובד בוקושי יש תקלות אין לאן להמשיך אני אדם שמאד אוהב טכנולוגיה ואוהב ללמוד אותה אבל עכשיוו אני תקוע בבית ספר עם דומיין ושרת דואר ומרגיש שאני לא צובר שום ידע בתחום הייתי רוצה לעבוד באיזה מפעל מפלצתי עם אלפים של משתמשים אבל אני תקוע רק עם 100 תלמידים ביינתיים מחכה לפריצת דרך ממשיך לשלוח קורות חיים אבל עם ניסיון ניהול של 100 תלמידים כולם לא מתייחסים מה עושים לאן ממשיכים?

DanDan1

New member
מתחילים בקטן בחברת-טכנולוגיה

אני התחלתי בתמיכת-אינטרנט באחת מספקיות האינטרנט עברתי לתמיכה עסקית, משם לתקשורת IP של הISP עצמו, ומשם לאינטרגציה בתקשורת-ואבטחת-מידע זו הדרך בהצלחה

טכנאיPC

New member
גם אני מחפש מקום עבודה חדש כמוך

אני הנדסאי תוכנה וגם טכנאי PC מזה שנתיים וחצי וקיום אני עובד מספר שעות בשבוע בחברה קטנה בעלת מספר מחשבי קצה ושרת אחד מסוג windows2003, אבל ברצוני להתקדם לא להשאר תקוע באותו מקום, ללא אתגרים חדשים. עד היום האתגר הגדול ביותר שלי זה היה אחסון האתר על שרת החברה ואחזקת האתר, ולמהן הגינות כבר חצי שנה אני מחפש מקום עבודה חדש וללא תוצאות. לכל מודעת דרושים שאני פונה שואלים אותי שי לך ניסיון באחזקה מעל ל-100 משתמשי קצה. אני מחפש מקום עבודה אתגרי, וכמובן אני בעל יכולת למידע עצמית, וגם בעל ניסיון באחזקת שרתי אינטרנט ואתרי אינטרנט. בינתיים אני ממשיך לחפש ולשלוח קורות חיים למקומות ועד עכשיו לא מתיחסים אז מה לעשות לאן אני צריך להמשיך?

artjob

New member
זה לא העניין

אני לא אחד מאנשים שלפני שנה שנתיים החלטתי טכנולוגיה זה החיים שלי עוד מהמחשב הראשון XT למי שזוכר זה מה שמעניין אותי

Ido MCSE

New member
צריך גם מזל חברים...

צריך הרבה מזל... ופשוט להתגלגל חבר.. אין מה לעשות כולנו התחלנו ב XT ... והתגלגלו.... אזמה עם הסמכות מקצועיות ? אני לא מהדוגלים להסמכות הנ"ל.. אבל במקרים מסוימים הן פותחות הרבה דלתות.. אל תתייאש.. תמשיך לשלוח קורות חיים.. תיהיה תותח בראיוניות ואולי יתמזל מזלך.. ויותר חשוב מהכל! תיהיה בחור טוב.. אל תיהיה נוכל.. בסוף זה משתלם. בהצלחה!

למעלה