לא מקבל הודעות i-message

hadap

New member
לא מקבל הודעות i-message

שלום,
אולי מוכרת למישהו הבעיה הבאה -
מאז המעבר לחברת גולן (אני לא בטוח ב100 אחוז שבאמת מאז, אבל זה הגורם היחידי שנראה לי רלוונטי) אני לא יכול לקבל הודעות i-message.
הודעות רגילות כמובן מגיעות.
הצד השולח מקבל חיווי שההודעה הגיע אלי ללא שום תקלות..

במוקד התמיכה של גולן הציעו למחוק את האפליקציה ולהתקין מחדש, כך שאני מנסה למצוא עזרה בערוצים אחרים..

למישהו יש רעיונות?

תודה מראש.

noa_f

New member
אז אם שולחים לך הודעה, אתה גם לא מקבל אותה

בתור סמס רגיל?

יש איזה משהו עם משלוח ראשוני של הודעה לחו"ל כדי לרשום את המכשיר לאיי-מסג'. יכול להיות שהחשבון שלך סגור למשלוח הודעות לחו"ל ולכן המכשיר לא יכול להרשם? (בגולן האופציה סגורה כברירת מחדל).

hadap

New member
לא מקבל אותה בשום צורה

אין שום זכר להודעה כזאת.
גיליתי את זה במקרה שמישהו שאל אותי למה אני לא מגיב להודעות שלו.

לגבי הרישום -
א. לפני המעבר לגולן כן קיבלתי הודעות כך שאני מניח שרישום כזה כבר נעשה(לא עברתי מספר או מכשיר)
ב. במקרה ובאמת אין רישום - לא אמור להיות משהו שימנע לשלוח אליי הודעות בשיטה הזאת? כמו שלא ניתן לשלוח הודעות כאלה למי שלא בעל אייפון. אף אחד לא אמור לנחש שאני לא יכול לקבל הודעות כאלו

האם ההודעות האלו עולות כסף?

כלומר, אם יש לי חבילת סמס ללא הגבלה, האם הimessage הוא כמו סמס רגיל או שמשלמים עליו?
(בהגדרות כתוב ההודעות עלולות להיות בתשלום נוסף...)

AYELET1

New member
אם זה נשלח כסמס , כלומר מופיע על רקע ירוק

זה בתשלום או כחלק מחבילת סמס שלך על תנאיה.
אם ההודעה על רקע כחול, זה אימסג וזה ללא כל תשלום (לבד מחשבון גלישה לאינטרנט אם את משלמת עבור גלישה)

noa_f

New member
בהחלט, כמו גם הודעות של ואטס-אפ. אלא אם את

מחוברת לרשת וויי-פיי באותו הזמן.
תעשי חשבון מה עדיף לך כלכלית.
היתרונות של הודעות על גבי האינטרנט (כלומר, לא סמס): לא מוגבלות במספר התווים, אפשר לצרף אליהן תמונה, וידאו וכו', כשהן רק טקסט הן שוקלות מעט מאוד. בד"כ ניתן לשלוח כמה מאות הודעות טקסט במחיר של הודעת סמס אחת (גם כשהיא עולה אגורה, כמו בגולן).

אם יש לך תוכנית עם הודעות סמס בלתי מוגבלות ואפילו חבילה קטנה של גלישה, לא הייתי טורחת לשים לב בכלל איך זה נשלח.
מה שכן, אם הודעות MMS לא נספרות לך בחבילה, כדאי מאוד לבטל את אופצית המשלוח שלהן מהאייפון.
האייפון כברירת מחדל הופך הודעות סמס ארוכות להודעות ממס (ואז פתאום משלמים עליהן...). אפשר לבטל את זה:
הגדרות >הודעות > לכבות את "הודעות מולטימדיה".

למעלה