לא מצצתי הרבה זמן

לא מצצתי הרבה זמן

אני נמשך רק לבנות אבל לפעמים בא לי להגשים פנטזיה למצוץ לגברים בנוכחות בחורה שמדרבנת אותי למצוץ להם . כשהייתי בן 13 ראיתי סרט עם קרוב משפחה שלי שהיה גדול ממני והיה לו גם זיין גדול הרבה יותר משלי וכשהיינו שמים זה מול זה את הבולבולים שלנו, ההבדל בין הגודל היה ברור. היה ברור שיש לי קטן. באותם רגעים הרגשתי גירוי למצוץ לו בכמו בחורה שמתלהבת מהגדול . ראינו סרטים כחולים ביחד ולמדנו בגדול שבנות אוהבות גדול . מכאן למדתי (אולי כהענשה עצמית על הקטן שלי) שכשאנחנו מצמידים את הבולבולים שלנו ורואים "מי הגבר" אז מיד התגרתי לענות על הציפייה להיות מגורה מינית מהגדול שלו ולרצות למצוץ לו כי הוא המנצח . כך המחשבות היו לנו בגיל צעיר . מאז התחלתי למצוץ לו בכל הזדמנות שהייתה לנו במסתור . שבע שנים מצצתי לו בשקט ובמסתורים כשבמקביל אני מקיים יחסים חברתיים שיגרתיים והיו לי חברות . נהנתי כמובן מהיחסים המיניים עם בנות אך נמשכתי לזיין שלו . הקשר המיני ביננו ניפסק ולכן לא מצצתי לו הרבה זמן . ניסתי למצוץ לגברים אחרים אבל הפחד מאיידס הורס לי את החשק . אולי בעצם אני מכור לזיין שלו . מעניין אותי לדעת האם אפשר להיות מכור\ה לזיין של מישהו מסויים ואחר כך כשניפרדים לא נהנים למצוץ זיין חדש של מישהו אחר ? ומעניין אותי לדעת גם איך מתגברים על הפחד מאיידס מבלי למצוץ עם קונדום (כי אני אוהב להרגיש בפה את הזיין ואת הזרם הקסום שיוצא מזין בתוך הפה שלי) כך שההנאה תהיה כמו זיין שאהבת ? ואיך מוצאים בחורה שתאהב את הרעיון של לדרבן אותי למצוץ לגברים שיש להם זיין יותר גדול משלי ותרצה להיות נוכחת ויוזמת של רעיון כזה ? אני גם מחפש בנות מלכות שיהפכו אותי לזונה של גברים ותאונן ביזמן שאני מוצץ לגבר .

Z o d i a c

New member
שלום למציצה המתוקה

קודם כל ברוך הבא! שנית - אמרת כאן מספר דברים ואני אשמח להתייחס לכל אחד מהם: א. פעילות מינית עם קרוב משפחה? יפה לך פזור! ב. האם אפשר להיות מכור לאיבר מין של מישהו? כשבמשך תקופה ארוכה אתה מקיים פעילות מינית עם אדם אחד ספציפי (ולרגע נתעלם מהסקס שהיה לך עם חברותיך) להתרגל פתאום למשהו אחר זה קשה. אתה כבר יודע איך הוא נראה, איך הוא מרגיש, מה הטעם שלו, איך לזהות מתי הוא גומר, איך לגרות אותו. מציצת זין אחר פירושה תחילת לימוד מחודשת או במילים אחרות להתחיל הכל מחדש. ג. לגבי האיידס - כל עוד אתה לא בולע אין לך חשש מהדבקות. ד. לגבי הקטע עם הבחורה - אומר לך מנקודת מבט של אדון - יש לי שני עבדים. הם מעולם לא נפגשו. אחת הפנטזיות שלי שאותה אני מקווה להגשים בקרוב היא לראות אותם נאבקים איש ברעהו כשהמפסיד הופך לשפוט של המנצח. זה אפשרי ידידי, פשוט צריך למצוא את המלכה המתאימה.

Z o d i a c

New member
למשהו כזה התכוונת?

PassionFruit

New member
הדבקות ממין אוראלי!

כתבת: "לגבי האיידס - כל עוד אתה לא בולע אין לך חשש מהדבקות. " תשובתך הנחרצת הפתיעה אותי והלכתי לבדוק. באתר של הועד למלחמה באיידס מצאתי את הקטע הבא: "מגע מיני אוראלי (מציצות) – ההדבקה אפשרית אם נוזל הזרע או הטיפות המקדימות לשפיכה, הפרשות נרתיק או דם חודרים לרירית הפה שהיא רקמה עדינה בייחוד אם קיים פצע פתוח הנמצא בחלל הפה. הסיכון להדבקה במין אוראלי הוא קטן מאוד וקיים עבור הצד המוצץ, שלחלל הפה שלו מגיע נוזל זרע או הטיפות המקדימות לשפיכה או הפרשות נרתיק. הצד הנמצץ, אשר עושים לו מין אוראלי, אינו חשוף להדבקה באיידס, היות שהנוזל שהוא בא עמו במגע הוא רוק. בעת קיום יחסי מין אוראליים, מומלץ להימנע מהדברים הבאים: ליקוק איבר המין של האשה כשהיא במחזור. רצוי לא לצחצח שיניים כשעתיים קודם, משום שהצחצוח מגביר את רגישות הרקמות. יש להימנע משפיכה בפה. האחריות לשימוש בקונדום מוטלת עלייך. לא ניתן לראות על אדם אם הוא נושא את הנגיף או אם הוא חולה באיידס. אנשים שיודעים שהם חיים עם הנגיף לא תמיד יספרו על כך לפני המגע המיני, כיוון שהחשיפה כרוכה, לעתים, בפחד מנידוי ומדחייה. בנוסף לכך, הרבה נשאים כלל אינם יודעים שהם נשאים.לכן יש לראות בכל שותף למין נשא פוטנציאלי. (הלינק: http://www.aidsisrael.org.il/hebrew/3_3_2.asp) זודיאק-אתה עוסק כאן בדיני נפשות! מן הראוי להיות פחות נחרץ ובטוח בענייני בריאות.

Z o d i a c

New member
בכל הקשור למין אוראלי

אמרנו פחות או יותר את אותו הדבר למעט העובדה שאת פירטת יותר זה הכל. אין ספק שחשוב להיות זהירים תמיד אך כשמדובר במין אוראלי תוך קישור לאיידס זה לא משהו שאפשר להגן על עצמך ממנו למעט אי הסכמה לגבי שפיכה לתוך הפה.

X Talk 1

New member
זודיאק - אפילו לא תודה בטעות ../images/Emo35.gif

כשקראתי את סעיף ג' ישר התלהמתי. PassionFruit הקדים אותי ועשה עבודה טובה. אפשר להידבק במין אוראלי אפילו מטיפות הפרה-קאם, שמהם אי אפשר ממש להימנע, וחשוב גם לדעת, כמו שצויין, שגם אם אין פצע בפה אפשר להידבק בגלל שרירית הפה היא ריקמה רגישה שהנגיף מסוגל לעבור דרכה. הסיכוי אמנם קטן מאוד, אבל כל אחד יעשה לעצמו את החשבון. מה שכן, אם אתה לא מכיר את הפרטנר שלך ולא יודע מה מצבו - גמירה בפה מיותרת מאוד
זודיאק, באמת בפעם הבאה תהיה פחות נחרץ. מדובר פה במחלה קשה.

Z o d i a c

New member
לא שנראה לי כי הייתי נחרץ במיוחד

אבל אם מישהו נפגע מדברי בדרך כל שהיא אני מתנצל על כך.

Z o d i a c

New member
דבר נוסף שחשוב לציין

שאולי לא הובהר בדברי - מין אוראלי יכול להדביק אותך במחלות אבל הענין הוא שאין דרך להגן על עצמך מפניהן. אתה יכול להמנע מחדירה אם אין לך קונדום אבל מין אוראלי? זה כבר עניין אחר.

PassionFruit

New member
אחריות ושיקול דעת

זודיאק-לא פגעת בי אבל... בקביעה שלך יכולת לפגוע במישהו אחר פגיעה אנושה ובלתי הפיכה. השבוע הוא שבוע המודעות לאיידס ועדיין למרות כל מה שיודעים-אנשים נדבקים וחלקם מתים מהמחלה האיומה הזאת. בתור מנהל הפורום הייתי מצפה ליותר זהירות מצידך. בתור המהנהל אתה נתפס כבר-סמכא וידע בנושא וכמו שאתה חייב לשמור על הסאב שלך אתה חייב להזהר גם כאן. מבחינת הרבה אנשים-אם מנהל הפורום כתב ש...אז זה נכון. ואם אי אפשר להתגונן בפני איידס ומחלות אחרות במין אוראלי אז כל אחד צריך לעשות לעצמו את השיקול אם שווה לו בשביל מציצה לחלות. אולי לוותר, אולי רק עם פרטנר קבוע שנבדק או לשחק רולטה רוסית. כל אחד והבחירות שלו. רק צריך לתת לאנשים את הכלים לבחור את הבחירות שלהם. בריאות ואריכות ימים לכולם
נ.ב. אני אישה. דומית.

למעלה