לא מצליח...

אלון ב

New member
ואיפה הם ? למה לא רואים אותם פה ?

איפה כל החברים שלך שכבר הצליחו לחלום חלומות צלולים ? למה הם לא משתתפים כאן בפורום ? בושה !

הדגדגן

New member
אוקיי....

1) אני יודע שיש חלומות צלולים, ראיתי מחקרים שעשו באתרים אחרים של חלומות. 2) אני ינסה את השיטה שלך וראייטי,תודה... 3) החברים שלי לא פה כי הם כבר יודעים הכל מהאתר של אלון והם לא רוצים לפרסם את החלומות שלהם.............וחוץ מזה הם מבקרים פה מדי פעם, אבל לא נרשמים.

חלמן

New member
גם אני לא תתעודד!

זה ממש ממש מעצבן אותי.... אני כבר מפסיק לנסות .. כי אני רואה שאין התקדמות חוץ מזה שאני זוכר את החלום! אני לא יכול להגיד לעצמי שכל פעם שאני יושב לעשות בדיקה! זה קורה יותר מ- 1000000 פעמים בחלום.. דרך אגב.. העוגן שלי זה בני דודים ומשפחה! אני כל דקה רואה מישהו מהמשפחה! אני לא יתחיל לנסות שוב ושוב! כל שניה אני רואה \אמא\ אבא \ אח אחות! אי אפשר! ויש לי רעיון יפה! תראו! אלון למשל -( לא יודע למה אני תמיד נתפל אליך!) אלון - תוכיח לי שיש באמת כזה חלום צלול ולא שאתה ועוד כמה חברי פורום מוזרים! (כמו כל המשחקים של הדימיון.. לוחמים ומשהו.. לא זוכר) נו תן הוכחה! (זה סתם שאלה טאוריתי.!)

אלון ב

New member
הוכחת בדבר קיומו של חלום צלול

טוב אז הוכחה ראשונה היא שביצעו במכון לחקר חלומות צלולים ניסויים רבים שבהם דיברו עם אדם תוך כדי שהוא חולם חלום צלול, התיקשורת איתו נעשתה בעזרת תנועות עיניים שלו והוא תיקשר עם אנשים שיושבים ליד מיטתו וענה על שאלות ששאלו אותו תוך כדי החלום הצלול ! יש אפילו אנשים שמסוגלים לדבר תוך כדי חלום צלול ולתאר בזמן אמת מה הם רואים ומה הם עושים שם ! דבר שני בדרך כלל כשיש לך חלום צלול בדרגת צלילות גבוהה אז אתה מתעורר מיד כשהוא מסתיים ואתה נשאר מודע לגמרי מהחלום הצלול עצמו ועד שאתה מתעורר, ואתה רואה בצורה מודעת לגמרי שרגע אחד אתה עדיין בחלום הצלול וכמה שניות אחר כך אתה פתאום שוכב במיטה, ולאורך כל הזמן הזה אתה מודע לגמרי ורואה בצורה מודעת לגמרי את תהליך ההתעוררות ! ואני אומר את זה גם מנסיון אישי. זהו בעיקרון בקשר לזה. אל תתעצל ! תעשה בדיקות מציאות בכל פעם שאתה קם או מתיישב, בכל פעם שאתה שותה, ובכל פעם שאתה עובר בין חדרים ! זה לא כל כך קשה ! ( בסך הכל לשאול את עצמך "האם יכול להיות שאני בעצם חולם עכשיו ??" ואז להסתכל סביבך 5 שניות ולראות אם יש משהו מוזר ! מה קשה ?! ) ומה עם שיטת ה WILD ? למה שלא תנסה אותה כמו רבים כאן בפורום ?? ביי ביי אלון

Variety

New member
מתכון להצלחה (שיטה)!

טוב, תנסה את זה, זה מעין תרכובת מיילד וכל מיני שטויות שלי. זה מאוד עזר לי פעם - כשהיה לי זמן לקום בבוקר ולחזור לישון: לפני שאתה הולך לישון, ככה שאתה נשכב במיטה עצום עיניים, ותגיד "הלילה יהיה לי חלום צלול, הלילה אזכור את חלומותיי" תחזור על המשפט הזה כמה פעמים, ממש תאמין שאתה תצליח, בכל הלב, שהלילה - יהיה לך חלום צלול. אח"כ לך לישון, בבוקר, אחרי איזה למשל 6 שעות שינה, קום, אל תקום מהמיטה, תחזור ממש מיד לישון (תקום רק כדי להזכר), ותעצום עיניים, ותגיד "עכשיו אני הולך לחלום, יהיה לי חלום צלול" ותזכר בחלום האחרון שלך, בפרטים, ותדמיין את עצמך צלול. הכי חשוב כאן זה לחזור על המשפט שאתה אומר (אתה יכול גם להמציא משהו). תחזור על המשפט כמה פעמים (נניח 20 - 30 פעמים), ולך לישון. חשוב שבאמת תתכוון לזה. כדי באמת להתכוון לזה, אני מחפש משהו שירגש אותי בנושא החלומות הצלולים למשל "עצירת הזמן" זה מאוד מרתק אותי, אני חושב על זה ומתלהב! וזה עוזר למוטיבציה כי יש לי מטרה להגיע אליה. לך בשלבים קטנים! לא מטרה קשה מדיי. כדאי לנסות את זה כמה פעמים. אני מעדיף שיטות כאלה כי כל השיטות של בדיקת מציאות על כל פיפס הכי קטן שאני עושה זה מעצבן ומשעמם. לי זה עשה עשרות חלומות צלולים. אפילו היה לי בלילה אחד 13 חלומות צלולים כאלה טובים. אז לא ידעתי מלא שיטות להארכת החלום, אבל הם היו טובים ויציבים. לילה לפני היו לי 8 באותו הלילה. אני פתאום חושב על זה, איזה מפגר אני, למה לא השתמשתי בשיטה הזאת עד עכשיו. כבר הייתי יכול להיות ספץ!
חלומות פז
,
Variety-

למעלה