מתכון להצלחה (שיטה)!
טוב, תנסה את זה, זה מעין תרכובת מיילד וכל מיני שטויות שלי. זה מאוד עזר לי פעם - כשהיה לי זמן לקום בבוקר ולחזור לישון: לפני שאתה הולך לישון, ככה שאתה נשכב במיטה עצום עיניים, ותגיד "הלילה יהיה לי חלום צלול, הלילה אזכור את חלומותיי" תחזור על המשפט הזה כמה פעמים, ממש תאמין שאתה תצליח, בכל הלב, שהלילה - יהיה לך חלום צלול. אח"כ לך לישון, בבוקר, אחרי איזה למשל 6 שעות שינה, קום, אל תקום מהמיטה, תחזור ממש מיד לישון (תקום רק כדי להזכר), ותעצום עיניים, ותגיד "עכשיו אני הולך לחלום, יהיה לי חלום צלול" ותזכר בחלום האחרון שלך, בפרטים, ותדמיין את עצמך צלול. הכי חשוב כאן זה לחזור על המשפט שאתה אומר (אתה יכול גם להמציא משהו). תחזור על המשפט כמה פעמים (נניח 20 - 30 פעמים), ולך לישון. חשוב שבאמת תתכוון לזה. כדי באמת להתכוון לזה, אני מחפש משהו שירגש אותי בנושא החלומות הצלולים למשל "עצירת הזמן" זה מאוד מרתק אותי, אני חושב על זה ומתלהב! וזה עוזר למוטיבציה כי יש לי מטרה להגיע אליה. לך בשלבים קטנים! לא מטרה קשה מדיי. כדאי לנסות את זה כמה פעמים. אני מעדיף שיטות כאלה כי כל השיטות של בדיקת מציאות על כל פיפס הכי קטן שאני עושה זה מעצבן ומשעמם. לי זה עשה עשרות חלומות צלולים. אפילו היה לי בלילה אחד 13 חלומות צלולים כאלה טובים. אז לא ידעתי מלא שיטות להארכת החלום, אבל הם היו טובים ויציבים. לילה לפני היו לי 8 באותו הלילה. אני פתאום חושב על זה, איזה מפגר אני, למה לא השתמשתי בשיטה הזאת עד עכשיו. כבר הייתי יכול להיות ספץ!
חלומות פז
,
Variety-