לא מצליח WILD

Scr4ck

New member
לא מצליח WILD

אני משתגע אני לא מצליח להירדם! ברגע שאני מגיע למצב עירנות אני לא יכול גם להשאר ער מבחינה של הכרה וגם להירדם עם הגוף. התעוררתי משינה אחרי 5 שעות , הייתי ער 5 דק' וניסיתי WILD. הייתי מרוכז מאד ולא זזתי ולא כלום ופשוט שעה ולא נרדמתי! בשביל להירדם אני חייב לתת למוח שלי להאבד במחשבות. ואל תגידו לי שכן נרדמתי ולא הבנתי את זה, כי אחרי השעה הזאת קמתי ועשיתי כל בדיקת מציאות אפשרית ולא חלמתי. עזרה/עצות מישהו ??

makron2

New member
עקרונית...

באמת רצוי זמן שבו המחשבות נודדות ע"מ להרדם. רצוי דבר ראשון להתמקד במשהו אחר מהגוף שלנו כדיי להסיט את תשומת הלב ממנו ולהקל על הרדמות הגוף - שעון מתקתק/רעש מסויים זה עוזר מידיי פעם אפשר לתת למוח לנדוד אבל *תמיד לחזור להתמקד בתקתוק - אחת המטרות היא שזה יהיה גם מעיין גיבוי אפילו במידה וההכרה תאבד/תרדם,דבר נוסף שצריך להיות הוא רצון להשאר ער למרות העייפות הפיזית. צריך לשים לב שלמרות שייתכנו מצבים שבהם ההכרה תאבד יש אפשרות גבוהה שבגלל הכוונה *והרצון ההכרה והמודעות ישובו בצורות של התעוררות כוזבת,גם התעוררות למצב שבו מבחינים בעובדה שהגוף נכנס לשיתוק זה דבר שקורה. אבל בעצם נרדמת ולא שמת לב - סתאם בשביל הצחוק

Scr4ck

New member
אז זהו שפשוט אין לי עייפות פיזית..

העייפות הפיזית מגיעה רק אם אני נותן למוח שלי ללכת לאן שבא לו. אם אני מרוכז, אני לא עייף בכלל.. אני מרגיש כאילו אני יכול לקום ליום חדש כאילו כלום. היום בבוקר קמתי משינה של 4וחצי שעות, הדבר הראשון שחשבתי עליו היה לחצלל, לא קמתי אפילו מהמיטה וניסיתי ישר WILD ולא נרדמתי! :(

Scr4ck

New member
אגב אני מבצע את הWILD בדיוק כמו

שכתוב בבלוג שלך, והוא מעולה אני קורא בו הרבה.

silverhawk

New member
שני דברים

קודם כל, יכול מאוד להיות ש-5 שעות זה פשוט יותר מידי זמן. משך השינה המומלץ עומד על כ-4.5 שעות, כאשר כל אדם צריך למצוא את הזמן המתאים לו. נסה להפחית בהדרגה את משך השינה. שנית, קח בחשבון שוויילד היא שיטה מסובכת ולא פשוטה לביצוע. מאוד ייתכן שבפעמים הראשונות יעבור זמן רב ולא תצליח לבצע דבר. השיטה דורשת אימון רב והשקעה לא מועטה. עם הזמן אתה תשתפר.

silverhawk

New member
בנוסף,

בד"כ מומליץ להשאר ערים כחצי שעה-שעה לפני שמנסים את הווילד. אך כאמור, אף כאן מדובר בעניין אינדיבידואלי.

idanmeri

New member
תשובה

לדעתי אתה צריך לא להתרכז מאוד במה שאתה מתרכז למשל בתיקתוק של שעון.. אתה צריך יותר להקשיב לו ולהתרכז בו פחות חזק

למעלה