לא מצליח לפתוח סרט

יאמאהה

New member
לא מצליח לפתוח סרט

שלום לחברים הורדתי מהPC סרט מלא (804מגה) לSTORAGE CARD במיו 350 שלי ,לאחר ששיניתי את הסיומת של הקובץ -הPPC זיהה את הקובץ כקובץ MEDIA PLAYER ,אבל לא מצליח להציג את הסרט -בודעה :CANNOT PERFORM THE REQUEST ACTION מה אפשר לעשות ?? אגב לSTORAGE CARD שלי יש שני ג'יגה תודה רבה

libal

New member
איזה סוג סרט מדובר?

בכל מקרה כדאי להמיר את הסרט למידות המתאימות למכשיר - גם מקטינים את גודל הקובץ וגם מקלים על המעבד לנגן את הסרט. ובנוסף לניגון סרטים בPPC כדאי להשתמש ב TCPMP - תוכנה בחינם מעולה התומכת ברוב המקודדים.

BravoMan

Active member
שיניתה את הסיומת?

צר לי לאכזב לאכזב אותך אבל התוכנה לא פריירית
אבל ברצינות: הסיבה שתוכנה מסוימת (ולא משנה כרגע מה היא עושה) לא מתייחסת לקצים בעלי סיומת מסוימת זה משום שהיא לא יודעת לפתוח אותם. שינוי הסיומת אולי ישטה בתוכנה והיא תנסה לפתוח אותו כמו קובץ שהיא מכירה, אבל היות וזה קובץ שונה היא תמיד תכשל. כדי לצפות בסרטים בפוקט יש להמיר אותם לפורמט המתאים וברזולוציה מתאימה (סרט גדול יקשה על המעבד החלש יחסית של פוקט). ניתן להשתמש לשם כך בVIRTUALDUB החינמית ועוד מספר תוכנות. כמוכן כפי שכבר המליצו לך, כדאי להוריד את TCPMP החינמית שתומכת בהרבה פורמטים (הנגן המובנה תומך רק בWMV). אם תסתכל בPDACE (לינק למעלה בצד שמאל) תמצא מדריך מלא להמרת סרטים.

libal

New member
בקישור

הזה יש מאמר בנושא השתלת כתוביות בשמוש עם VIRTUALDUB , עם קישורים לכל התוכנות. ההתייחסות היחידה שיש להתייחס לגבי סרטים לPPC היא הרזולוציה המתאימה לPPC כלומר 360X240 בלבד. בנוסף יש מאמרים לכל מיני אפשרויות בVIRTUALDUB ראה כאן.

למעלה