לא מצליח לכבוש לא מצליח לכבוש מלפפונים. לא יוצא לי. מישהו יכול לעזור?
מ מקס הגרגרן New member 4/11/02 #1 לא מצליח לכבוש לא מצליח לכבוש מלפפונים. לא יוצא לי. מישהו יכול לעזור?
מ מקס הגרגרן New member 4/11/02 #2 עכשיו כשאני חושב על זה... אז פשוט צריך לשים ilsecular אחד בצנצנת, לדחוף כמה מלפפונים טריים, למלא במים רותחים, ולהניח במקום שטוף שמש.. זה ייצא מה-זה חמוץ!
עכשיו כשאני חושב על זה... אז פשוט צריך לשים ilsecular אחד בצנצנת, לדחוף כמה מלפפונים טריים, למלא במים רותחים, ולהניח במקום שטוף שמש.. זה ייצא מה-זה חמוץ!
F Fitness For Life New member 4/11/02 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סליחה אבל אני ממש ממש לא יכול להפסיק לצחוק....מקס, את ג-ד-ו-ל -
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סליחה אבל אני ממש ממש לא יכול להפסיק לצחוק....מקס, את ג-ד-ו-ל -
M maxima ושמנה@ New member 4/11/02 #5 לאאאאאאאאאאאאאאאאאא לוקחים מלפפונים מעמידים אותם יפה (לא משפשפים!!) על כל כוס מים....2 כפות מלח!!! הרבה שום...שמיר...כוברה....לסגור היטב...ולנער פעם ביום!!! כעבור שבוע....בתאבון!!!!!!
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא לוקחים מלפפונים מעמידים אותם יפה (לא משפשפים!!) על כל כוס מים....2 כפות מלח!!! הרבה שום...שמיר...כוברה....לסגור היטב...ולנער פעם ביום!!! כעבור שבוע....בתאבון!!!!!!