לא מצליח לי

לא מצליח לי

הילדה שלי בת שבועיים ואני חושבת שהיא לא אוכלת מספיק היא מתעוררת המון וכל הזמן רוצה לינוק- היא יונקת בין 15 דקות לשעתיים ואח"כ מתעוררת שוב. לעיתים היא נרגעת רק אחרי בקבוק של רמדיה עם 90 cc אני לא יודעת מה לעשות. החיתולים שלה רטובים והיא עושה קקי צהבהב חרדלי כמו שכתוב אבל אני מרגישה שהיא לא אוכלת מספיק. אז אולי זה התזונה שלי ואלי זו השיטה שאני מניקה כבר נורא כואב לי בפטמות מרוב שעות הנקה. מה לעשות? פניתי למדריכת הנקה אבל היא רוצה המון כסף ובאירגון לה לצ'ה אין מדריכה באיזור חולון אני חייבת עזרה תודה מראש

normal infant behavior

breastfed babies eat at least 8-12 times in 24 hours, so it is not unusualfor a breastfed baby to eat every 2 hours at certain periods in the day. If the baby has at least 5-6 bery wet diapers in 24 hours, and at least 3 bowel movements, then he is getting enough milk. Giving him artificial milk may lead to breastfeeding problems, and cause a decrease in your milk supply. The more artificial mlk the baby gets, the less he will breastfeed, and you will begin to make less milk. I would suggest that you see a yoetset hanaka who will check to see that your baby is breastfeeding well, and explain to you about normal breastfeeding behavior. where do you live so that I can refer you to someone in your area.​

justmom

New member
תרגום: התנהגות נורמלית של תינוק

יונקים אוכלים לפחות 8-12 פעמים ביממה, כך ליונק זה אינו חריג לאכול מדי שעתיים בזמנים מסוימים של היום. אם התינוק מייצר לפחות 5-6 טיטולים ספוגים ביממה, ועושה קקי לפחות 3 פעמים, הוא מקבל מספיק חלב. מתן תמ"ל עלול לעורר בעיות בנקה ולהפחית את ייצור החלב שלך. ככל שתינוקך יקבל יותר תמ"ל, הוא יינק פחות ואת תתחילי לייצר פחות חלב. הייתי מציעה שתראי יועצת הנקה שתוודא שהתינוק יונק היטב, ותסביר לך על התנהגות נורמלית של יונקים. אמרי לי היכן את גרה כדי שאוכל להפנותך למישהי באזור מגורייך.

למעלה