לא מצליח לי

דלורית10

New member
לא מצליח לי

אני בת 28, 1.60, שוקלת 65 קילו. אני מאוד רוצה לרזות ולחזור לגזרה שהייתי אחרי הלידות(שקלתי 51)לפני בוא הקיץ. כל יום אני אומרת לעצמי מחר דיאטה, מתעוררת ליום חדש ובאמת מתחילה לאכול בריא וטוב אך כשהלילה מגיע הרעב משתלט והורסת לעצמי את הדיאטה.
ניסיתי כל דיאטה אפשרית: דיאטת כסאח, דיאטה מאוזנת ובריאה, דיאטת לחם ועוד.. אך בסופו של דבר כשהלילה מגיע מגיעים למצב של חשק מטורף לכל מאכל שאסור.
איך מתגברים על החשקים האלה??? עם כל הכח רצון שיש לי אני נשברת תמיד.

שתי הצעות

1.רשמי לך בערך באיזו שעה קורה המשבר ושעה או חצי שעה לפני כן הכיני לך ארוחה גדולה עם כל הדברים המותרים לאכילה כגון סלט ביצה או שקשוקה לחם או לחם קל טונה במים או עוף או חזה עוף בגריל גבינה רזה וכו.
2. אל תהי בבית בשעות אלה , בצעי פעילות ספורטיבית כלשהיא (אני ממליץ על ריקוד אבל זה רק אני) אז לא תחשבי על אכילה דווקא.

תשובה

החיים שלנו רצופים מצבים פיזיים ורגשיים שחוברים יחד וגם כאשר ההגיון שלנו מחליט החלטות לא תמיד יש מסוגלות לעמוד בהן. ממליצה לך לפנות לייעוץ אישי שיוכל ללוות אותך בדרך שתתאים לך ע"מ לסייע לך בתהליך. אגב- 51 קג לגובה שלך -זה אשה מאד רזה. אחרי לידות מאד קשה לחזור לגזרת "נערה דקיקה ". שינויים גופניים חובים מחירים שלחלקם עלינו לעיתים להסתגל. חומר למחשבה.....

למעלה