לא מצליח לישון

sweet smile1

New member
לא מצליח לישון ../images/Emo10.gif

עוברות לי מחשבות לא נעימות בראש...

play boy5

New member
היי sweet smile1

תנסה לשמוע מוזיקה אולי זה יעזור לך לצאת מהמחשבות הלא נעימות או תתקשר לחבר טוב תצא לשתות קפה ביחד . בהצלחה חמוד

sweet smile1

New member
ולהתקשר לחברים בשעה כזו - אין מצב

בשעה כזו אנשים ישנים ואני לא אטריד אף אחד.

sweet smile1

New member
לא ממש יכול לדבר כרגע - אני לא לבד בסביבה

ואין מצב שאני יורד למטה בקור הזה.

play boy5

New member
אתה מוזמן להתקשר אלי מתי שתרצה

וכשאתה מרגיש לא טוב אני יכול להבין כל משעובר עלך ; וצר לי מאד שאני לא יכול לעשות למענך כלום רק להתקתב כאן איתך אני יכול לשלוח לך את המספר שלי בפרטי אין לי בעיה עם זה ; ואתה לא חיב לחשוף את עצמך ...... לילה טוב חומוד גם אני עייף זז למיטה ביי

sweet smile1

New member
ועוד משהו שרציתי לשתף אתכם

סופ"ש האחרון הזמנתי את אחותי לסופ"ש אצלי. יצאנו יום שישי והעברנו זמן ממש כיף - אכלתי סושי פעם ראשונה בחיי (ופעם אחרונה) אכלנו גלידה במקום מדהים...כן כן הגלידה בבזל ממש טעימה. מאוחר יותר יצאנו למסיבה - ושם כבר השתנתה לי ההרגשה הפנימית. להיות מול כ"כ המון אנשים - ושוב לתהות ...למה אני. אני רואה מסביבי בחורות ותוהה האם אני יכול ל"התחיל" איתן? רואה אנשים מסביבי מלאים בבטחון - ורק אני יושב בבר ותוהה בראשי- וקצת קשוח למי שמתקרב לאחותי...חחח. ובחזור מרוב קור שוב חטפתי התקררות והופ החום עולה שוב. שבת בבוקר ארוחת בוקר, אני חושש לחתוך לנו סלט ולהכין את הארוחה ומשאיר את העבודה לאחותי למרות שאני המארח. יושבים לאכול עוד לא מצליח להכניס את הביס הראשון ופורץ בבכי (משהו שהזכיר לי את הגילוי - כאילו ארוחה אחרונה) בשבת החום עולה ל-40 ואני בלחץ לאור העובדה שגם בבדיקות האחרונות תוצאות הבדיקה הראו על ירידה של ה-CD4. והחששות גובורת שוב. ובטח נושא הטיפול והחשש מתופעות הלוואי וכו'... ומאוד כועס על עצמי ש"נתנתי" שיאנסו אותי.

Jony Jerusalem

New member
משהו להגיד לך

אצלי הייתה תקופה שבה היו טלטלות מאד גבוהות, פעם למעלה, פעם למטה. נכנסתי לדיכאונות בדיוק כמו שאתה מתאר אבל האמת הכל השתנה לאחר שיחה עם האחות האחראית במרכז שלנו בירושלים. היא הסבירה שירידה אחת לא אומרת כלום, היא הסבירה שהתוצאות תלויות בספירת הדם ולכן התוצאות הן דבר יחסית נזיל ולא צריך מפעם אחת להכנס לחרדות ואפילו לא פעמיים. שווה לך לדבר עם מישהו מהמחלקה אצלך בבית החולים ואני מאמין שתרגע אני אז נכנסתי לחרדות איימה אבל אחרי שיחה איתם הכל עבר ונגמר וחבל לבזבז אנרגיות על זה כי אין סיבה. אני רוצה להאמין שזה חד פעמי ולדעתי זה בסופו של דבר ישתנה ורק לטובה תהיה חזק ותאמין שהכל יהיה בסדר וקבל חיבוק חם וחזק וחיזוק מכל הלב

למעלה