לא מצליח לחלום

לא מצליח לחלום

לפי מה שקראתי הבנתי שאם הולכים לישון בשעה מאוחרת קשה לזכור את החלום.. יש לי בעיה ואני לא מצליח ללכת לישון מוקדם. עד לפני בערך שבועיים אולי קצת יותר הייתי הולך לישון כל לילה בין 1 וחצי ל-2 בלילה ולפעמים יותר מאוחר... כרגע אני הולך לישון בדרך כלל קצת יותר מוקדם (היום זה יוצא מן הכלל כי מחר יום חופש :) השאלה שאני רוצה לשאול היא האם כשאני הולך לישון בשעה מאוחרת בלילה (אחרי חצות) ומתעורר בשעה מאוחרת בבוקר (אחרי 10 למשל) זה אפשרי שאני אחלום חלומות? אני כל כל אוהב לחלום חלומות והייתי כותב יומן... עכשיו כל מה שחסר לי בשביל להמשיך את היומן זה החלומות...

FlakY

New member
../images/Emo9.gif שלום טל,

בשינה שלך יש מחזורי חלומות (אין לי כח להרחיב) בכל מקרה,כל לילה אתה חולם חלומות אך בבוקר אתה לא זוכר אותם ובגלל זה אתה חושב שלא חלמת,כך כמה ימים ומתי שתחלום מהר תרשום את החלום ביומן ואז כבר תזכור חלומות יותר בקלות (בדוק זה עבד אצלי)..

silverhawk

New member
היי טל

כפי שאמרו לך, אתה חולם בכל לילה ללא קשר לשעה בה הלכת לישון. עם זאת, ככל שתישן יותר שעות ברצף, כך יתארך זמן ה-REM במחזור החלימה וייגברו הסיכויים שתזכור את חלומותיך. אני ממליץ לך לעבוד ע"פ השיטה הרשומה בשאלות הנפוצות. תוצאות מובטחות.

silverhawk

New member
תוספת קטנה

ב-שיטה' אני מתכוון לדרך בה יש לערוך יומן חלומות.

../images/Emo3.gifאממ זה די

קשה לחלום חלומות(וגם לזכור) שאתה יושן קצת שעות וזה גם משבש לך את הסדר.. אני ממליצה לישון ב-10...
גם אם זה מוקדם לך..

whyme3

New member
כמה שעות את ישנה?

זה עוזר לזכור חלומות טוב יותר?

זה עוזר לחלום יותר חלומות,

וכמובן הופך את החלומות לפוריים יותר. אז מין הסתם אתה גם תזכור אותם, וגם הם יהיו יותר מגניבים (גם אם הם לא צלולים)

למעלה