לא מצליח להתקין

לא מצליח להתקין

שלום רב. יש לי מכשיר HP iPaq Pcocket PC h4100 series. כאשר התקנתי את התוכנה ActiveSync לפי ההוראות וחיברתי את המחשיר ל-USB בזמן שנתבקשתי. הופיעה לי במכשיר ה-IPAQ ההודאה הבאה: Communication error: cannot start communication with the desktop computer. remote networking could not start due to a critical error (error -1073741670) please reconnect your device. if the problem persists, restart your device using the instructions provided by the manufacturer. כמו כן ה-windows עצמו מזהה את המכשיר אבל ה-ActiveSYnc לא ולכן אי אפשר לעבוד איתו. יש לי במחשב מערכת הפעלה WindowsXp proffesional sp2rc2. לוח אם asus p4s533-vm. מחשב p4 2.0ghz כמו כן התקנתי את התוכנה קודם במחשב אחר שאיתו אני בד"כ משתמש וזה עבד. בבקשה עזרה, תודה, ביי

PocketFR

New member
ActiveSync Troubleshooting Guide

ActiveSync Troubleshooting Guide Synchronization Errors

raananta

New member
אולי זה יעזור ../images/Emo79.gif

אני לא מצליח לפתוח את הלינק של POCKETFR אבל תנסה את הקישור הזה. הקישור נלקח מכתבה שנעשתה באתר הפריק לפני מספר ימים והיא מדברת על בעיות AS עקב SP2. בהצלחה.

PocketFR

New member
הייתי מנסה

להוריד ולהתקין מחדש את ActiveSync: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=67e9e87c-ca96-48b4-b5d4-f3e047ca5108&displaylang=en וגם לנסות לבדוק עידכונים למערכת ההפעלה של Windows.. (כלים -> Windows Update) בסוף תעשה Reboot ותנסה...

למעלה