יותר ממשית וגם מובילה לחיי זוג פוריים יותר ומשם לכל הדרוש לחיות יחד כזוג נשויי. ובנוסף... אם יצאת עם עשרות בחורות זה סימן שאתה לא מוצא בבת הזוג מולך משהו יותר מאשר יופי חיצוני וידידה. אני מאמין שמתוך עשרות החברות הייתה מישהי אחת לפחות בעלת עולם משלה ויופי פנימי שיכול היה להתפתח לקשר רציני עם העולם הפנימי שלך. מצד אחד נראה לי שאתה בררן מדיי ומצד שני אתה "צועק" - איך אני לא מוצא אחת...
האם אפשרת לעצמך להתאבל על הקשר שנגמר? האם אתה מרגיש בשל באמת לאהוב מישהי חדשה? אם אתה מגדיר את החברה הקודמת שלך כאהבת חייך, נראה שעוד לא ממש התגברת ולכן אתה ממשיך לחפש מישהי שתעמוד בסטנדרד שלה ולא בפני עצמה. קח לך את הזמן, צא עם חברים, תהנה מהחיים ותתיידד עם נשים. התאהבות לא יכולה לקרות במטה קסם והיא קורית מתוך היכרות... אל תנסה יותר מדי וזה פשוט יבוא לבד... מאחלת לך המון הצלחה
מחפש את הקליק הזה ועדיין לא נתקלת בו.אולי באמת אתה פשוט בררן מדי... גם אני הייתי כזו פעם-ואכן הכרתי מישהו שעמד בסטנדרטים שלי -והיינו ביחד 8 חודשים-עד שהבנתי שפשוט זה לא זה-ואולי מבחינה חיצונית הוא עומד בסטנדרטים אבל מבחינת התנהגות לא מספיק. עזבתי,והנה היום הכרתי בחור-היה לי את הקליק-אבל הקליק הזה בא בעקבות זה שלימדתי את עצמי לא לחפש רק מראה ומשהו מסויים,והוא בחור לא רע בכלל,ודי נחמד,אבל אם הייתם מביאים לי אותו לפני חצי שנה-לא הייתי מסכימה. חינוך עצמי