לא מצליח להקפיץ את

לא מצליח להקפיץ את

השירשור של אתמול......... לכן שאלה בנושא של לראות את תוכנת הניווט לשטח במסך הPPC . יש לי ברכב מסך של DVD בגודל 7.5" יש מצב שיש מכשיר ש"יודע" לשלוח בכבל חשמלי כלשהוא את המסך שלו למסך הגדול ו"יודע" גם לשנות את גודל התצוגה שאני יראה יותר מפה ולא מפה יותר גדולה? אם יש כזה מכשיר נראה לי שיגמרו לי ההיתלבטויות..... את השליטה במכשיר ובתוכנה אני לא יכול דרך המסך כי הוא לא "טאץ" תודה מראש

iagadi

New member
PRETEC - Compact Presenter

http://www.iag.co.il/Product.asp?Pid=OC-CPEXX-A&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0

raananta

New member
הלן עדי ../images/Emo176.gif

אתה בטוח שה"מתאם" הזה לא מגדיל את המסך כמות שהוא? כלומר, גם הסרגלים בתחתית ובראש ה-PPC יגדלו. מה שאומר שבתוכנת ניווט נניח, אם על ה-PPC רואים 4 ק"מ מרובע אזי גם על המסך החיצוני יראו 4 ק"מ מרובע רק יותר בגדול. אם כך הדבר אז המתאם הזה אינו שימושי, אם אני טועה אשמח להבהרה.

lirazoo

New member
את ה"לראות יותר מפה"

תוכל לסדר באמצעות קביעת הזום למפה בתוכנת ניווט שלך ומן הסתם יש לך מסך גדול יותר כך תוכל לראות יותר בפחות זום מאשר בפוקט לגבי חיבור פוקט למסך שלך - אני משער שיש לך VIDEO IN אז יש לך אפשרות לקנות IPAQ עם שרוול של חיבור S-VIDEO או לקנות מכשיר עם חריץ CF ולחפש היכן מוכרים את הכרטיס TV לפוקט שיש לו יציאת TV OUT

iagadi

New member
הגדלה

שים לב לסעיף 5 ב-Features: http://www.pretec.com/index2/product/Multimedia/compactpresenter.htm enlarge capabilityImage centering and אבל כנראה שזה מתייחס לתוכנה של הצגת המצגות PowerPresnter להצגת מצגות ה-PowerPoint שמגיעה עם המוצר. קישור ל-Manual התאור אודות ה-IA Screen Mirror מתחיל בעמוד 63. אני חושב שאם הדסטינטור שלך תומך ב-Zoom בתוכנה עצמה, אז לא צריכה להיות בעיה פשוט להציג את מה שאתה רואה על מסך ה-iPAQ על המוניטור שחיברת. אשמח אם יש למישהו רצון ואפשרות לבדוק את זה באופן מעשי (למעונינים - צרו קשר בפרטי). בחודש אוגוסט נתחיל לשווק מוצר דומה ל-SD.

iagadi

New member
הקישור ל-Manual

ftp://ftp.c1tech.com.tw/FAE_Support/IO/Compact_IO/CompactPresenter/Manual/CompactPresenter_User_Manual_EN.pdf.pdf

iagadi

New member
קישור ל-MANUAL שאני מקווה שיעבוד

קישור למדריך: ftp://[email protected]/FAE_Support/IO/Compact_IO/CompactPresenter/Manual/CompactPresenter_User_Manual_EN.pdf.pdf

למעלה