לא מצליח להבין

החוקית

New member
למה אתה חושב שלהיות הומו או לסבית

זה רק עניין של יחסי מין? זה מה שאני לא מצליחה להבין. ולמה כל העונים לך כאן בפורום נופלים למלכודת הזו, שמגדירה את הנטיה המינית שלנו כתאווה גרידא. מה עם כל הפרמטרים האחרים של הזוגיות? הגיהנום שאתה מדבר עליו, הוא הרבה יותר מלהתמודד מול התנזרות מינית, מה עם הנכות הרגשית? הקשר שלי עם האישה שאיתי, אינו מבוסס רק על סקס. מדובר בהתחברות ברבדים רגשיים. התחברות של בני זוג. אם אותו הומו דתי היה סטרייט אשר במשך כל חייו היו מונעים ממנו את האפשרות לממש את אהבתו לאישה שבחר, מונעים ואוסרים עליו להתחבר לאישה ולדבוק בה, ובעצם לאסור עליו להתחבר לאישה כלשהי, זה בהחלט נשמע כמו גיהנום.

יציב

New member
תגובה

אני שומע את דברייך, הם בהחלט דברי טעם. אם אני מבין נכון, את מסבירה לי שבעצם התיסכול פה הוא בעיקר בגלל הרגשות העזים שמשום מה מופנים כביכול לכיוון הלא נכון. כלומר, לבני מינם ולא כדרך העולם - לבני המין השני. תתקני אותי אם לא הבנתי נכון.

החוקית

New member
אני בהחלט אתקן אותך

התיסכול הוא לא מכך שהרגשות שלי מופנים כלפי הכיוון הלא נכון. התיסכול שלי הוא מהחברה בכלל ומהקהילה הדתית בפרט, ש"לא מאמינה" לי כשאני אומרת להם שמבחינתי הרגשות שלי מופנים כלפי הכיוון הנכון. שמבחינתי אין יותר : נכון, טהור, תמים, יפה, מדהים, קדוש, ממה שאני מרגישה כלפי בת זוגתי. מאחר שמעולם לא הרגשתי אחרת, אני לא רואה ברגשות שלי כדבר "לא נכון" או לא "כדרך העולם". התיסכול שלי מגיע עקב אנשים כמוך, שמניחים שמותר להם להעביר ביקורת עלי ועל חבריי. שנכנסים לבית שלי ומעירים לי על איך נראה הבית, שהאורחים האחרים לא לטעמו ושבכל הבתים המטבח קרוב לסלון ולא לחדר שינה ומה זו התמונה הזאת שעל הקיר. לא טוב לך? השכנים לא נאים בעינייך? אתה בהחלט מוזמן שלא לדור איתנו.

יציב

New member
בואי נפריד בין הדברים

דבר ראשון, אין טעם להתווכח מהי דרך העולם. כך העולם נברא, כמו שנאמר זכר ונקבה ברא אותם, ורוב העולם הם לא כאלה. אבל זה לא נוגע לענינינו. אני מכבד את הדרך שבחרת לחיות בה גם אם אני לא מסכים איתה. אני ממש לא בא להעביר ביקורת אלא להבין את המצוקה כביכול שבה נמצא ההומו הדתי, כאשר אורח חייו מתנגש עם התורה אותה הוא שומר. זה הכל. אגב, אני חושב שבאיזה שהוא מקום יש גם את התיסכול הזה, למה אני לא כמו כולם??!! אולי אצלך זה לא נכון אבל אני חושב שאצל הרבה אחרים זה קיים.

למעלה