לא מצליח להבין

יציב

New member
לא מצליח להבין

למה הומו דתי מבין שגם אם הוא היה נורמלי, כלומר נמשך לנשים, הוא מבין שגם אם היה מאוד בא לו לשכב עם אשה אחרת הוא לא היה עושה את זה, כי זה פשוט אסור, אז למה עכשיו כשהוא נמשך לגבר זה מאבד מחומרתו? הרי הוא שומר תורה ומצוות, אז מה פתאום זה הופך להיות גיהנום וכל כך קשה? כל אחד מאיתנו עובר את ההתמודדויות האלה, רק השאלה למי הוא נמשך. זו דעתי, אשמח לשמוע דעות נוספות, אולי אני אכן טועה. רק רציתי לציין שאני אינני הומו כלל וכלל, רק העניין מעסיק אותי כי באמת אינני מבין. תודה לכולכם שקראתם את דברי עד הסוף.

gentle giant

New member
יש הבדל בין להתחייב לאשה אחת

לבין להתנזר ממין לחלוטין. אפילו להיפך - כמה שידוע לי התורה וההלכה מעודדות יחסי מין (במסגרת הנישואין) ומבינות שזה אחד הצרכים הטבעיים של האדם (של האשה ושל הגבר). אם מישהו לא נמשך לנשים - לומר לו להתנזר לגמרי, זה בכלל לא שווה ערך, וזה לא פתרון כזה מובן מאליו.

יודיX3

New member
שלום לך. בוא נבהיר קודם כל דבר אחד

תוציא מהלקסיקון את המילה "נורמלי". אני נורמלי אתה נורמלי כולנו נורמלי או שכולנו לא נורמלי. ואם אני לא נורמלי אז למה השאלות? תשפוט אותי כאדם לא נורמלי ושים אותי ב"שלותא". שנית: יצר המין הוא אחד מהדברים הבסיסיים שמאחדים את האדם עם שאר כל האורגניזמים ביקום. להתנזר ממנו יהיה כמו להתנזר מלראות להריח או לשמוע. אין מקום להשוואה אדם שמתמודד עם יצרו כאשר יש לו אפשרות לפורקן מיני עם אישתו לבין איסור מוחלט על מין.

יציב

New member
תגובה

בקשר למושג נורמלי, היתה כוונתי פשוט ל"נורמה" כלומר, רגילות. ואתה בוודאי מסכים איתי שרוב העולם נמשכים לבני המין השני. היא התכוונתי לאופן שבו העולם מכנה אדם לא שפוי "לא נורמלי". וביחס לחלק השני של דבריך, אני לא מקבל את טענתך שלאדם שנמשך לנשים יש פורקן אצל אשתו. א: מה לגבי אדם שאינו נשוי? ואין לו על מי "להתפרק"? גם אז זה יחשב לו לגהינום עלי אדמות וכו`? ב: הפורקן שאתה מתייחס אליו קיים אולי רק בתחילת החיים המשותפים, אבל בהמשך, כשההתלהבות פגה, היצר ממשיך לעבוד אולי אפי` יותר טוב מלפני החתונה. ויוכיחו לך את זאת הנתונים הסטטיסטיים על כמויות הבגידות הקיימות לדאבוננו הרב, למרות הפורקן הקיים כפי דבריך.

BabyBoy1

New member
אתה באמת לא רואה את ההבדל?

לנו אין אפשרות אף פעם לספק את הרגשות ואת היצר. לסטרייטים יש, נקודה.

יציב

New member
תגובה

אתה חושב שלסטרייט נשוי יש פחות תאוות ויצרים מאשר לך בתור הומו? אתה חושב שסטרייט שמאוהב בשכנתו צריך להתגבר פחות ממך על יצרו? בשעה שהוא חושק באשה אחרת, זה ממש לא עוזר שיש לו את אשתו. ומה תגיד על סטרייט דתי שהוא עדיין רווק ואין לו דרך לפרוק את תאוותיו?

יציב

New member
באמת אף אחד לא חייב לי,

אבל זה לא מוריד מההתחמקות שלך מלענות לי תשובה על שאלות שכנראה אין לך תשובה עליהם.

BabyBoy1

New member
ענו לך תשובה

אתה פשוט לא מוכן לקבל אותה. אני לא רואה טעם בלכתוב לך שוב ושוב את התשובה, כשברור שאתה די מקובע בדיעותיך.

יציב

New member
אתה יודע מה ענו לי?

ענו לי, שהקושי הגדול פה זה בעיקר פסיכולוגי, מהעובדה שאתה דחוי על ידי רוב החברה, מנודה ולא מקובל. זה מה שענו לי. ובלי שום קשר לסקס. אבל רק אחת פה ענתה לי את זה, כולם פה טוענים שהבעיה מתמקדת בעיקר בסקס, ומשכב זכור, ובבגידה באשה. ואת זה אני לא מבין, ולא מסכים עם זה. כי את זה כל אחד עובר פחות או יותר באותה רמה.

יודיX3

New member
רוב העולם אינו יהודי

זה עושה אותך לא נורמלי? להבא היזהר בלשונך. לאדם שאינו נשוי יש לפחות את האופצה להתחתן ולממש את יצרו. כמו כן אם יעשה סקס לפני החתונה הוא יקבל נו נו נו אבל בזה יסתיים הסיפור. הומוסקסואליות גם מבחינת ההלכה ובעיקר מבחינת החברה הדתית היא הרבה הרבה יותר חמורה. התירוץ על הבגידות הוא עלוב. שוב אין להשוות אדם שיש לו לגיטימיות לקיים מערכת יחסים מינית לבין אדם שאין לו לגיטימיות. אפילו אם יצרו תוקף אותו והוא אינו אוהב יותר את אשתו, האדם הנשוי יכול במקרה הכי גרוע להתגרש ולהתחתן שוב. להומו אין לגיטימיות נקודה.

יציב

New member
תגובה

אולי אתה צודק שמבחינה פסיכולוגית יותר קשה להומו מכיון שאין לו לגיטימציה. אבל לדעתי אתם הוצאתם את הקושי מהפורפורציה האמיתית, עם כל הכבוד שאני רוחש לכם. ולגבי הנורמליזציה, אתה בעצמך מזכיר שמשיכה לבני המין השני היא יותר לגיטימית. מדוע? פשוט, מפני שזה יותר רגיל ומקובל. תברר כמה אחוזים מכלל האוכלוסיה הם הומוסקסואליים ותחזור אלי בבקשה. אגב, אתה אולי לא מתמצא כ"כ, אבל עד כמה שאני יודע אין הבדל גדול בין משכב זכור לבין שכיבה עם אשה אחרת. אני לא יודע באיזה מסגרת אתה גדלת, אבל אני לא מכיר מקום שבו תוכל לשכב עם אשה לפני החתונה וזה יגמר ב נו נו נו. אני לא מכיר כזה מקום. אצלינו זה יגמר רע מאוד כזה דבר.

יודיX3

New member
בוא אאתגר אותך

אם הוצאנו מכלל פרופורציה את הקושי נראה אותך גיבור גדול לא מתחתן או לחלופין (אם אתה הומו) לא מקיים יחסי מין לעולם. אל תגיד לנו שאנחנו מוציאים דברים מהפרופורציה האמיתית חוצפן! אנשים מגיעים לפה אחרי שנים של סבל, של חיים בפרדוקס, של חוסר אונים וכן, אנשים גם התאבדו בגלל הקונפליקט הזה ואתה בא וקובע שזה לא ביג דיל? לך חפש מי ינענע אותך.

יציב

New member
תגובה

אוקיי, אני רואה שאתה יורד לפסים אישיים, אני לא חושב שיש לי מה לענות לך. מצטער.

יודיX3

New member
בוא אאתגר אותך

אם הוצאנו מכלל פרופורציה את הקושי נראה אותך גיבור גדול לא מתחתן או לחלופין (אם אתה הומו) לא מקיים יחסי מין לעולם. אל תגיד לנו שאנחנו מוציאים דברים מהפרופורציה האמיתית חוצפן! אנשים מגיעים לפה אחרי שנים של סבל, של חיים בפרדוקס, של חוסר אונים וכן, אנשים גם התאבדו בגלל הקונפליקט הזה ואתה בא וקובע שזה לא ביג דיל? לך חפש מי ינענע אותך.

יוסין1

New member
אנחנו לא נורמלים?

אם אתה חושב שאנחנו לא נורמלים אז אל תכנס לפורום הזה יותר!

למעלה