לא מצליח לבטל

עידן 8888

New member
לא מצליח לבטל

רציתי לרכוש פריט מסויים באי ביי (איה מטבע שהמוכר מבקש עליו סכום זניח של דולר וחצי) אבל מיהרתי יותר מדי ולא ראיתי שרשום שהמוכר לא שולח לישראל
אני מנסה לבטל את העיסקה ומופיע לי באנגלית שכבר התחייבתי לרכוש את הפריט ולא מופיע לי שום אפשרות לבטל

(כבר קרה לי בעבר שרציתי לרכוש פריט אבל אחרי כמה שניות התחרטתי והופיע לי האופצייה של לבטל ואילו כאן אין לי אפשרות כזאת)

מה עושים?
מה עושים?

עידן 8888

New member
ושאלה אחרת שקשורה באי ביי

נניח ואני רוצה להזמין 2-3 פריטים (לצורך העניין גלוייה) וכל זה מאותו אדם
האם אפשר לבקש או לדרוש שדמי המשלוח ישולמו פעם אחת בלבד? (במקום לגבות 3 פעמים דמי משלוח) כי ממליא הכל נכנס למעטפה אחת

האם הוא מחוייב לכך?

שעטנזי

New member
המוכר לא מחויב לכך, אבל

רוב המוכרים מציעים הנחה על combined shipping. נתקלתי במוכרים מסין שלא אפשרו זאת, אבל בארה"ב תמיד היתה האפשרות הזאת. במקרים רבים אכן שילמתי משלוח רק על מוצר אחד להזמנה שהיו בה כמה וכמה מוצרים מאותו מוכר. בדרך כלל המידע הזה מופיע בדף המוצר. אם לא - אפשר לשאול את המוכר מהי מדיניות המשלוחים המשולבים שלו. כדי לממש את ההנחה - לפני שאתה משלם, חפש בדף התשלום את המילים request total ולחץ עליו. כך אתה שולח בקשה למוכר לחשב לך מחדש את סכום התשלום עם הפחתת דמי המשלוח המיותרים למשלוח משולב. אם אתה לא משתמש בזה ומשלם כרגיל, אחר כך לא תוכל לקבל בחזרה את דמי המשלוח המיותרים.
לגבי הביטול, בדיוק היום חיפשתי באיביי מידע על כך. נדמה לי שברוב המקרים הם ממליצים ליצור קשר עם המוכר.

למעלה