לא מצליחה

לא מצליחה

להתחבר לילדה הפנימית קיבלתי את הקול שלה הרבה אומרים שיש לי קול של ילדה קיבלתי בעבר הרבה מהכעסים וההשקפות שלה על העולם (אבל זה התאזן והיא פחות שולטת), קיבלתי שפת גוף שלה שמידי פעם יוצאת הכל חוץ מחיבור ישיר אליה משהו שכל ילד יכול לעשות כמו לקחת דף וצבע ולהביע את עצמו (לא ציור של העתקה), אין לי אני כל הזמן מזייפת ציורים בחוג ציור הזה(זה לא ציור מקצועי זה כאילו אמור להיות הבעה עצמית ובולשיט כזה). פשוט אין כאילו קיבלתי את החלק החיצוני של הילדה בלי הפנימי

ינוקא1

New member
ומה עם

חיבור ל"זקנה הפנימית " ?
ומה עם חיבור לנערה הפנימית ?
ומה עם חיבור למי שאת היום ?
&nbsp
כל אלו הם חלקייך בדיוק כמו הילדה הפנימית.
כפי שיש בשנה אביב , קיץ , סתיו וחורף , יש בנו ילדות נערות בחרות וזיקנה.
בלי חורף אין אביב.
החוכמה היא לקבל את כל מי שאנחנו , ובמיוחד את מי שאנחנו עכשיו.
מה שיוצא לך בציור , זה בדיוק מה שצריך לצאת.
קבלי את מי שאת עכשיו , והציורים יצאו מדהימים !

זה לא ציור מהסוג הזה

זה לא קשור ליפה או לא זה קשור להבעה עצמית אני די רוצה לעזוב את החוג כי השיעורים מעצבנים אותי כל פעם מחדש .חשבתי שזה יעזור לחיבור עצמי אבל אני רוצה לזרוק את המורה לפח- שזה אומר שאני ממש סובלת בשיעורים שלה. וכן כל ציור שם זה זיוף כי בפעם הראשונה שהייתי בשיעורים שלה אמרתי לה שאו שאני אלך או שאני אבהה בה והיא נבהלה ונתנה לי ללכת ואז ניסיתי פעמיים אבל אותה תוצאה- מעצבן ומיותר

ינוקא1

New member
תעשי מה שאת רוצה.

לדעתי , החוג הזה מצויין עבורך.
&nbsp
רק אל תנסי להיות "ילדה פנימית" , פשוט תקשקשי מה שיוצא וזהו.
&nbsp
מה שגורם לך "לא להתחבר" זה כפי שכתבת בעצמך - את מזייפת.
את פשוט רוצה להיות מי שאת לא.

את רוצה להיות "ילדה פנימית" , כשאת כבר מזמן לא ילדה.
&nbsp
ואת שופטת את עצמך ואת מה שיוצא לפי "מה שאת רוצה להיות" ולא לפי "מי שאת".
&nbsp
פשוט תקבלי את מי שאת היום , תקבלי את כל מה שיוצא עכשיו.
&nbsp
אם דרך החוג הזה תלמדי לעשות זאת (ותשחררי את הצורך להיות "ילדה פנימית" , או הצורך להיות כל מיני דברים מוזרים שאת לא) אז החוג הזה עשה לך שירות מצויין.
&nbsp
לכן לדעתי כדאי לך להישאר.
החוג איננו הבעיה , הבעיה היא הביקורת שלך על עצמך.
&nbsp

לא אני מזייפת

כדי לא לעזוב את החוג באמצע מרב עצבים ושעמום. אני מזייפת כדי לנסות לעשות ניסיון להתחבר לשיט הזה היות שאני לא מתחברת זה נשאר זיוף.

ינוקא1

New member
אני עדיין חושב

שאת שופטת את עצמך.

כשהיית ילדה קטנה היית מציירת קשקושים (כמו כולנו) , ולא היה אכפת לך.
היום אכפת לך שהציורים יהיו דווקא בצורה מסוימת , ואם לא אז את מאוכזבת.

אז אני מציע לך באמת אם כבר להיות ילדה פנימית - פשוט לא לשפוט את עצמך , ולא להשוות את עצמך , להיות שמחה בכל מה שיוצא.

מודטחדש

New member
את מנסה 1001 דברים

שלא עובדים. לא הגיע הזמן להתקדם למשהו שעובד? למה את ממשיכה להעניש את עצמך עם כל מה שלא עושה לך טוב?

תודה לעונים

כן רציתי שבוע עמוס למרות שהתוצאה היא תשישות ותיזוז בין הדברים בין השאר . לגבי לא עובד לא יודעת אין ספק שיש שם דברים שמעלים לי תסעיף אבל נראה הכי גרוע נגיד לזה ביי ביי קצת מפריע לי שגם בקורסים המעניינים אני אפתית קצת.

אולי נסי פשוט ליהנות בכיתה.

כלומר להכיר בכך שאת כבר נהנית טיפה מהרגע הזה.
&nbsp
אני יכול לשער שבתגובה לכך, אם תנסי זאת באמת, תופיע דמות מתוסכלת שתצרח מבפנים שהיא ממש ובכלל לא נהנית.
&nbsp
והרי לך.

בשיעור

הראשון ברחתי לה בשיעור 2 ו3 הכרחתי את עצמי להשתתף וזה הרגיש כמו זיוף גדול היום זה טיפה יותר זרם אבל לא חושבת שנהניתי יותר מידי מהלצייר. אפילו שאלתי אותה אם אני אמורה להנות מזה

Mist2

New member
יש לי חשד

שהמזויף שבך, הוא זה שמחליט מה מזויף ומה לא.
יש לו ציפייה כיצד את אמורה להרגיש, ומה זה להתחבר, ולמה להתחבר ולזרום וכל שאר הדברים המוזרים שאת כותבת.

Mist2

New member
מי אמר?

למה את מאמינה לזה? סיפורי אגדות מהילדות עדיין משפיעות עליך?
כדי להרגיש דבר מה אמתי, צריכים שיהיה לנו משהו אמתי.
&nbsp

Mist2

New member
רק משהו ׳אמתי׳ משלך

יכול לזהות משהו אמתי חיצוני.
הבעיה שאת כל הזמן מחפשת את הדבר האמתי שלך, או שעושה את עצמך מחפשת.
ותסלחי לי, אבל ממה שאני קורא, נידמה לי שאת מחפשת לא מהמקום הנכון.
אני הייתי מפסיק את כל החיפושים, ומתחיל לעבוד בצורה אחרת לגמרי.
קודם כל לא מטרות גדולות, לא מחפשים להתחבר לילד הפנימי, מדובר בעבודה מאוד מתקדמת, מתחילים מדברים קטנים יותר.
ועוד משהו, את נשמעת לי רוב הזמן מאוד מבולבלת, קופצת ממקום למקום...
את צריכה הדרכה.
אל תשאלי אותי איזו הדרכה, אני לא הולך להמליץ לך על שום דבר, אבל יש כאן בפורום אנשים שאולי יכולים לעזור לך?! אולי תשוחחי על זה עם מנהל הפורום...

אני לא רוצה הדרכה

אני כבר נכנסתי למשהו טיפולי אבל יש את הדברים שמפריעים בין לבין זה לא שאני מנסה לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה קצת העמסתי על עצמי יתכן זה עדיין בשלב בדיקה אבל בסופו של דבר נמאס לי מטיפולים אישיים עשיתי את זה מיציתי עכשיו אני מנסה מסגרת מסויימת אני די סקפטית אבל הרבה המליצו לי על המקום ונראה... אני בתהליכי התאקלמות. אני לא קופצת יותר ממקום למקום אבל כשמשהו מפריע כמו החוג לציור אני כן אבדוק את זה מזויות שונות.

Mist2

New member
מי דיבר על טיפולים אישיים?

את באמת מספרת לעצמך שאת לא רוצה הדרכה?

למעלה