לא מצליחה לשאוב

לא מצליחה לשאוב

יש לי משאבה חשמלית של יד שרה. לפני כמה שבועות הצלחתי לשאוב איתה אך מזה כמב נסיונות אין הצלחה. יוצא לי שפריץ 1 או 2 וזהו ואז כשאני מוציאה ושמה שוב אז שוב יוצא שפריץ ומפסיק וכן הלאה. האם זה אומר שלא נשאר עוד חלב או הבעיה במכשיר? אני מניקה באופן מלא כל 3-4 שעות ( למשך כשעה ). תודה, ליאת.

sagitlaleche

New member
משאבה חשמלית של יד שרה ../images/Emo20.gif

ליאת יקרה, אני מניחה שאת משתמשת במשאבה הרגילה שמחלקים ביד שרה, זו שעושים את הואקום על ידי הנחת האצבע על חור, ולכן אני מאמינה שהבעיה במשאבה. ראשית, היא אינה מיועדת להיות משאבת חלב. היא מכשיר אינהלציה במקור, ואין שם שליטה על ויסות הואקום, להרבה אמהות היא גם מכאיבה, וכמו שאת רואה, גם אצל אמהות אחרות, היא לא תמיד אפקטיבית. אני ממליצה לך להצטייד במשאבה ידנית או חשמלית (על פי הצרכים שלך) ולנסות לשאוב. אני מניחה שאם תנסי אפילו לסחוט חלב ידנית, ללא משאבה, תצליחי לשאוב כמויות גדולות מאלו שהמשאבה מצליחה. בהצלחה.

תנסי...

תנסי למקם את הפיטמה במקומות שונים בפעמון עד שיצא הזרם האידיאלי (אצלי זה עובד אחרי נסיון שתיים..).

תודה. אני עושה זאת וזה מספיק לשפריץ

כנראה שאני צריכה לקנות משאבה נורמאלית... הלוואי שהיה אפשר לנסות קודם את המשאבות, הן כל כך יקרות ואם זה לא הולך חבל. אני בספק אם ייצא לי משהו אחריי הנקה וכמובן שאני לא רוצה לשאוב על חשבון ההנקה. כשאני מנסה ללחוץ ידנית לא תמיד יוצא לי יותר מכמה טיפות. ושפריצים?? רק לעיתים רחוקות. תודה על העצה
ליאת.

sagitlaleche

New member
המרכז לאמהות במודיעין ../images/Emo20.gif

ניתן להתנסות בכל סוגי המשאבות ולראות מה מתאים לך וכמובן להתייעץ מה יתאים לצרכייך. 08-9731719

למעלה