לא מצליחה לרזות

lalosh00

New member
לא מצליחה לרזות

אני בת 22 אני 1.77 ומשקלי עומד כיום על 78 קילו. בעברי שהייתי בת 17 הורדתי ממשקלי 17 קילו והעלתי 7 קילו. אני מפחדת להשמין ואני באמת משתדלת . התפריט שלי ליומיים האחרונים היה: בוקר: 2 פרוסות לחם קל על סלט חצילים במיונז צהריים: ארוחה חמה הכוללת מנה בשרית מנה פחממות וסלט. ערב: לחמנייה עם ביצה מקושקשת מ2 ביצים וירקות. האם זה בסדר או שאני צריכה להפחית??? אני גם התחלתי לעשות ספורט כמה פעמים בשבוע.

תעיפי את הלחמניה , תאכלי רק חלמון א

אחד ליום, תאכלי יותר פירות ותשתי מים . מומלץ תה ויטליתה של ויסוצקי כי הוא משתן. הרבה אירובי 4 פעם בשבוע כל פעם 40 דקות. להפחית מיונז. להוסיף פייבר 1 (בחצי חינם 17 ש"ח) פעם ביום עם חלב ו הרבה מים בהמשך. במקום סלט חצילים תאכלי קוטג´ וגבינה עד 5 אחוז ויוגורט דל שומן וללא סוכר. בבוקר ובערב. להוציא סוכר בכלל מהאוכל. רק סוכרזית. לא לשתות מיצים.

gesus

New member
אני לא מבין מה הבעיה../images/Emo54.gif

תפסיקי לעשות דיאטה לפי הספר כלומר מנה של פרי,2 פרוסות לחם,פסטרמה וכו´! תעברי לפירות וירקות עם תוספת של גבינות חצי אחוז. בהתחלה זה קשה למי שרגיל לארוחות בשריות אבל תוך שבוע קולטים עד כמה זה תורם להרגשה הטובה כל הפירות והירקות האלה. וחוץ מזה כמובן שחייבים לעשות פעילות גופנית,לא הליכה גם אם את עושה את זה 5 פעמים בשבוע במשך שעה כל פעם.הגוף מתחיל להתחמם רק אחרי רבע שעה בערך (סוביקטיבי לכל אדם) ורק אז הוא מתחיל לשרוף קלוריות בקצב מהיר (יחסית לישיבה
). אני מציע לך להתחיל לרוץ כל יום במשך 10-12 דקות ואז בהדרגה לעלות את משך הריצה.זו הדרך הכי יעילה לשרוף קלוריות בזמן קצר(והכי כייפית). בהצלחה.

תזונאית

New member
חסרים לך

מוצרי חלב בתפריט כמקור לסידן. חשוב להקפיד על צריכת סידן מספקת. בעתיד אישה אחת מתוך שלוש תפתח אוסטיאופורוזיס.

למעלה