לא מצליחה לכתוב.

לא מצליחה לכתוב.​

ברור שלא מצליחה, לא מצופה מערירית זעומה להסתדר למרות שמדובר בטכנולוגיה כה ירודה של אתר |תפוז|

האם הגב' שרה נתניהו, רעיית ראש הממשלה, כה חשובה למדינה שיצרו לה כפילה? 😎

אוי כמה דביל, וכי למה שאתקוף אותה? האשם היחיד בהתנהגות שרה והילדז הוא ביבי. ועל אשמתו בשואת אוקטובר, זה נושא אחר.
מה את עשית בשביל המדינה? (קרדיט לפלאטו שרון ז"ל)
לעזור לאויב בהכפשת המדינה זה הדבר היחיד שעשית.
הבאת מקור לא אמין ולא בפעם הראשונה, תתנצלי, זה המעט שאת יכולה לעשות בכדי להציל את כבודך!
שאר ההכפשות שלך במקום התנצלות, רק מראים איזו קטנה עלובה את.

xyxy210

Well-known member
ברור שלא מצליחה, לא מצופה מערירית זעומה להסתדר למרות שמדובר בטכנולוגיה כה ירודה של אתר |תפוז|

שוין....אני רואה שגם לך אבדה האונה המצחית. חבל.

מה את עשית בשביל המדינה? (קרדיט לפלאטו שרון ז"ל)
לעזור לאויב בהכפשת המדינה זה הדבר היחיד שעשית.
הבאת מקור לא אמין ולא בפעם הראשונה, תתנצלי, זה המעט שאת יכולה לעשות בכדי להציל את כבודך!
ספרי מה את עשית למען המדינה.
שאר ההכפשות שלך במקום התנצלות, רק מראים איזו קטנה עלובה את.
את מכירה אותה ? יש לך מושג מי היא בכלל ?

ספרי מה את עשית למען המדינה.
הרבה, משלמת הרבה מיסים, מביאה כבוד למדינה בייצוג שעושה לה ולא אפרט, ברשותך או שלא ברשותך.
את מכירה אותה ? יש לך מושג מי היא בכלל ?
מספיק לקרוא את תגובותיה.
בנוסף, אני מזלזלת באנשים קטנים שלא מסוגלים להודות בטעות, בטוח יצא לך לראות את תגובותיי למאסטר של הפורום בשקרים שלא מסוגל להודות בטעות, גם שכל |טמבל| יכול לראות איזה |טמבל| הוא, אז תשליך את זלזולי אליה.

נערך לאחרונה ב:

xyxy210

Well-known member
הרבה, משלמת הרבה מיסים, מביאה כבוד למדינה בייצוג שעושה לה ולא אפרט, ברשותך או שלא ברשותך.

מספיק לקרוא את תגובותיה.
בנוסף, אני מזלזלת באנשים קטנים שלא מסוגלים להודות בטעות, בטוח יצא לך לראות את תגובותיי למאסטר של הפורום בשקרים שלא מסוגל להודות בטעות, גם שכל |טמבל| יכול לראות איתה |טמבל| הוא, אז תשליך את זלזולי אליה.
אני מציע שנעצור כאן......
שבת שקטה ורגועה....

למעלה