לא מצליחה לכתוב...

secret9

New member
לא מצליחה לכתוב...

הורדתי אופן אופיס בעברית. אני ממזגת תאים בגליון אך זה לא מאפשר לי לכתוב כותרות . ונותן לי אפשרות לכתוב רק בשורת קלט לפני תחילת הגליון. מה אני עושה לא נכון??????????????

secret9

New member
כתיבת כותרת בגליון...

היה לי אופן אופיס באנגלית. הורדתי את הגירסה העברית ומשום מה כשאני עובדת על גליון כמו באקסל, יש שורת קלט עליונה מתחת לסרגל הכלים העליון שרק בה אני יכולה לכתוב כותרת לאחר שאני עושה מיזוג תאים בגליון מאד יתכן שאני לא מסבירה נכון אבל אין לי כל דרך להסביר אני גם לא כזו מומחית גדולה. אני לומדת בכוחות עצמי להפעיל את התוכנות של אופיס בכל אופן בגירסה האנגלית לא נתקלתי בבעיה הזו

secret9

New member
יהונתן תודה...

איזה קובץ אני צריכה לשלוח? קובץ של מה?

בנתיים עד

להופעת הקובץ בפורום כצת מידע: כותרות מעלה/מטה ('עריכה' > 'כותרות עליונות/תחתונות') הקבועות בגיליון רואים אותם אק ורק בהדפסה או ב-"הצג לפני הדפסה". כמובן, אפשר שם לבטל כותרות אלו. אם את רוצה להוסיף שורת כותרת בגיליון, שתרצי שתופיע בכל דף בגיליון: 'עיצוב' > 'טווחי הדפסה' > 'עריכה'

secret9

New member
יהונתן זו שוב ...

אם כך אין אפשרות לדעת בזמן ההקלדה אם הכותרת במרכז כמו שרציתי או מודגשת וכו'?

אם זו כותרת שאת כותבת

ולא משנה באיזה שורה כתבת, וודאי שאת רואה מה שאת מקלידה. נסי ותראי. מה שרואים רק בהדפסה ובהצגה לפני הדפסה, זו הכותרת המובנית בגיליון, כפי שהסברתי לעיל.

נוסף לכך

לאחר שאת מוסיפה כותרת שלך, תראי בהצג לפני הדפסה או בהדפסה את שת הכותרות. אגב, אין הבדל בין שורת כותרת שאת מוסיפה לבין כל שורת תוכן אחרת. את מחליטה שזו כותרת לגיליון. מצורפים דוגמאות

למעלה