לא מצליחה לישון???

לא מצליחה לישון???

מה עושים?? עוד שלוש שעות צריכה לקום לעבודה ... מה יהיה???.. כיצד אתם מתגברים על לילה לבן מלא התרדות?????

קדין

New member
טלי יקרה../images/Emo24.gif

מוסיקה קלאסית ברקע לשכב על הגב ולדמיין רק דברים טובים ומרתקים לחשוב קדימה לחשוב על המחר לחשוב שהשמש מאירה לנו ולאמר תמיד אני יכולה שיהיה לך בוקר קסום ונעימות ב

הרעיון שלך קדין ניסתי ..

לפעמים עובד ונרדמת כמו תינוק .. ולעיתים לא עובד ... תודה
טלי

הולכים לצט של התפוז

ושם יש אנשים שניתן לדבר איתם אני לאחרונה אמצתי חדר שנקרא ספינת האהבה בצט המתקדם ששם יש מוסיקה קצבית ברקע מאתר שהקים איש אחד ויש שדרנים ושם אין מטרידים כי יש שומרים שמעיפים את הסוטים למיניהם והגלאים שם מגוונים , מאד נהנת מהשהייה שם וגם שיחות בצט ששומעים את אותם השירים ויש את חדר 50 בצט הסבסיסי ששם תמיר תמצאי עם מי לדבר ויש את הפורום לשוטט בו ויש את רשת ב תוכניות אל תוך הלילה תוכניות מלל שנעים להקשיב להם בנחת

נסכתי לבלות בלילה יודעת אבל ,

צריך בבוקר לקום לעבודה , ולהיות ערנים רגועים ונינוחים .... ואת זה לא מסוגלת לאחר לילה של ציטוט ..
טלי

meshi4

New member
ערב טוב.....לילות לבנים?../images/Emo4.gif

סיוט אמיתי. ככל " שנלחמתי" להצליח להרדם .....ככה נהיה יותר גרוע.המחשבות שמתרוצצות גורמות למוח להיות עירני
והשינה מתרחקת.היו לילות שלא הצלחתי להרדם עד 4 לפנות בוקר והשתדלתי להחזיק מעמד עד לבוקר מרוב שנלחצתי שמא ארדם ולא אתעורר בזמן לעבודה. אם אפשר היה "לחסום" את המחשבות כשהולכים לישון ההרדמות היתה מהירה יותר.

meshi4

New member
מכירים את זה שאתם

מתכננים את היום ויוצא לכם משהו אחר? זה היה היום שלי..........אוףףףףף

לא מצליחה להתרכז בT.V

בעיות ריכוז ... לא קורא .. לא צופה בטלויזיה ... מחכה שבעיות יפתרו ואז אחזור להכל מעניין בקניות מרוכזת מצוין
טלי .

meshi4

New member
מוכר ...מוכר לי ../images/Emo8.gif

טוב מאוד......שבמשהו את מרוכזת
. תארי לך שגם חדוות הקניה היתה נעלמת .

למעלה