לא מצליחה לישון

../images/Emo24.gif

את צודקת צריך לעשות דברים החלל שנותר הוא לא פשוט בכלל מצחיק גם אני מרוקנת ארון ומסדרת ארונות בבית ומאחר ולבשנו את אותם הבגדים לעיתים הבאתי לאמא ז"ל דברים שלי ועכשיו מסדרת את ארון הבגדים שלי וזה ממש לא פשוט עבורי כיום

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

בהתחלה כל דבר קטן קשה ..אני אישית כמעט שנה שלא נשארתי בשבתות בבית ,רק לאחרונה התחלטי להשאר יותר בבית , והארונות...ישר אחרי השבעה רוקנתי לא יכולתי לראות את בגדיו ובטח לא למסור לבני משפחה הכל נמסר לויצו .. כל אחת ודרך התמודדות שלה

../images/Emo10.gif

בעבר התלבשתי בויצו שנים , תאמיני לי בגדים נהדרים ואמי ז"ל היתה פעילה שם במחסן הבגדים והביאה לנו בגדים משם ככה אף אחד לא הרגיש את המצב הכלכלי שלנו על הלבוש שלנו אבל לצערי באיזה שלב ויצו סגרו את הסניף אצלנו בשכונה ומאז יש לי בעיה לאין למסור בגדים טובים לשימוש לאחרים אנשים שמים ליד הפח זבל וזה נראה גרוע , זרוק על הרצפה וכיום אחרי האזכרה יש חלק מהבגדים של אמי ז"ל שיצטרכו להמסר לא מוכנה ככה להשאיר את הבגדים שצריך למסור ואני אחפש מקום למסור את הבגדים

גלין1

New member
שם חדש!!!

נרשמתי לפורום אחר בתפוז ופתאום השם שנתתי שם מופיע כאן , אני כבר משתגעת מהגולם הזה ששמו מחשב . בכל אופן תדעו שגלין היא מלאור , בקשר לבגדים שצריכים להמסר, בדרך כלל אני מביאה בגדים ישנים למיכלים שמיועדים לכך ומוצבים במקומות צבוריים. אבל כשמדובר בבגדים של בעלי , לכל הפחות באלו שמצבם טוב, קשה לי לתת אותם לזרים ואני מחכה שהמשפחה תתפנה לקבל אותם. למזלי אין אצלינו במשפחה שום אמונות טפלות שקשורות בחפצים של ניפטרים, והילדים לובשים בשמחה את הבגדים של אבא.

גלין ../images/Emo49.gifעל השם החדש

מרבה שמות מרבה נכסים? לגבי הביגוד ,אני מסרתי הכל גם מכוון שבמשפחה לא היה אף אחד במדותיו של אהובי .. ולא צריכה להתנצל .תעשי מה שנח לך . לי בגדיו הפרעו לא יכולתי לראותם ,אפילו שקלתי עוד בשבעה לבקש שיאספו את חפציו . היום הבעיה שצריכה לחלק את אוסף השעונים שלו ואת הזההבטחתי לבני שאחרי השנה יקבלו , ואיני מסוגלת לעשות זאת נחשוב טוב יהיה טוב !!!!

meshi4

New member
אצלי....עד היום

הבגדים ארוזים יפה בקופסאות קרטון במחסן.חבר קרוב היה אמור להעביר אותם לנזקקים וזה לא יצא לפועל.סתם לזרוק לא הייתי מסוגלת בשום אופן.

בגלל זה לא הצלחתי לישון

שמעתי אותך עד אלי ,למה לא התקשרת אליי ???? הינו מקשקשות הקומקום היה חם על הפלטה אולי הינו שותות קפה חם ויש גם עוגה טעימה ליד

שבת של שמש וקור../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif

בררררררר....... קרררררר.... ולא בא לי לצאת מהבית .על הבוקר ירדתי לים אבל שבתי כעבור דקותיים, ומאז מבלה ליד המחשב , בפורומים ,צאטים , קומונות , וגם התחלטי עבודה בנושא אגדות ילדים וספורי עם ,למי שיש חומר מוזמן לשלוח לי , צריכה להכין הנחית ערבים עם אגדות ילדים. שבת של מנוחה עברה על כוחותיי

meshi4

New member
לילה טוב לכם../images/Emo140.gif

נכנסתי לבקר בעקבות מסר מפתיע של-הים רגוע . חבל שהנוכחות דלילה..כי התמיכה ההדדית חשובה ומחזקת בימים קשים.ומי כמונו יכול להבין את הכאב שבאובדן בן/ת זוג.בתוספת חיוך ואופטימיות להמשיך הלאה. לילה טוב .

משי 4 יקרתי

חבל ,שלא רואים אותך יותר ,במקום להתלוננן שהנוכחות דלילה בואי כתבי ,העלי נושאים ולאט לאט יתעורר המקום .

meshi4

New member
הנני כאן......../images/Emo140.gif

חברים וחברות יקרים ספרו בכמה מילים על עצמכם. בתקווה להתעוררות עירנית
. על עצמי:אלמנה כחמש וחצי שנים.שלושה ילדים מקסימים ושני נכדים שממלאים את ליבי בהמון שמחה.תמיד יש את הכאב שבעלי המנוח לא זכה לחוות [משהו שכל כך ציפה לו] אין ספק אחרי אובדן....הכל משתנה.

, החלטי לעלות שאלון הכרות קצר

בכדאי להחיות ולהנעים את שהותינו בפורום אניחושבת שיהיה נחמד עם נלמד להכיר זה את זה ומצאתי שאלון נחמד ,אז אנא מלאו אותו .
שם
מזל
אזור מגורים
מתי ארע האסון
ילדים
מה מקל עליך
מה מקשה עליך
ומשפט קצר שיתאר אותך

עונה ראשונה../images/Emo3.gif

שמי טלי נקבה בת 47 מזל? לא רואים סמרטוט? דלי לפני שנה הכה בי המוות ,והתאלמנתי ונשארתי לחיות. 3 ילדים בנים בני, 29 ,24ובת 17.ונכד מקסים בן 10 ח' צחקו של נכדי ,היופי שמסביבי ,והיכולת לראות את כל אלה . החגים ,המבטים המאשימים על כך שאני חיה בלעדיו . ומה יתאר אותי אופטמית נצחית החיה מנתינה , הנתינה שלי נותנת לי כוחות לחיות את טוב.

אני גם אענה

שםנסיכונת בלי ממלכה מין ילדה אישה גיל 49 במרץ הקרוב 50 מזלטלה עם אופק שור אזור מגורים ראשלצ מתי ארע האסון אנ י אומנם רווקה אבל אבדתי אחות אהובה בשנת 88 אבא ב94 ואמא לפני חודש אין לי ילדים משלי בכלל , סתם נדבקת לילדים של אחרים שאוהבים אותי מאד מה מקל עלי האחיינים המקסימים שלי והחברים הורטואלים שהכרתי באינטרנט מה מקשה עליך קשר משפחתי שלא מקבל אותי כפי שאני ,מבקשים ממני להשתנות כל הזמן, להיות כמוהן ליישר קו עם צורת החיים שלהן והחוקים הפנימיים שלהן ומשפט קצר שיתאר אותך - אני מקשיבה סובלנית וסבלנית שמתנהלת בקצב שלי בעולם הזה מהעולם הפנימי שלי מנסה לעזור לאחר ולשונה מהרעיון של לקבל את האחר והשונה ברעיון של ואהבת לרעך כמוך מין ילדה אשה שהצרות והמכות של החיים לא שינו את העדינות והרגישות שלה חיה למען האהבה , מבקשת את האהבה שתבוא לעטוף ולהתעטף בי מחפשת את האחד היחיד שיהיה אהוב אוהב ומאהב החבר הכי שלי על פני האדמה הקדושה שלנו

meshi4

New member
שאלון../images/Emo66.gif

משי-שם בדוי
אישה
גיל-53+[מצוין גם בכרטיס
מזל טלה באופק סרטן [ממש לא התעניינתי באופק אבל התגלה לי במקרה אצל קורא כף יד
]
מאיזור השרון
מתי אירע.....-לפני 5 וחצי שנים
3 ילדים בגילאים 32...30...23 ושני נכדים מתוקים בני 5 ושנתתים +
מקל עלי שהצלחתי לשמור על משפחה מאוחדת ומקסימה[בטוחה שגאה בי שם למעלה]
מה מקשה עלי?-חסרה התמיכה שהייתי רגילה אליה
אופטימית ושמחה בחלקי.מתרחקת ממריבות .דוגלת ב-היה חברך חביב עליך כשלך.

למעלה