לא מצליחה לישון

een ogenblik

New member
לא מצליחה לישון

אתמול הלכתי לישון בסביבות שלוש בלילה. בסביבות חמש הבנתי שככה אני לא ארדם, אז קמתי לקרוא מחדש. בשש וחצי הרגשתי מספיק עייפה, אבל כשהאיש התעורר בשבע וחצי עדין הייתי ערה, אז שתינו יחד קפה. חשבתי שבתשע אני אטמוטט, אבל עשר נראה על השעון, ומוח שלי סרב להרגע. נרדמתי מתי שהו אחרי זה, אבל בשתיים כבר הייתי ערה מחדש, וזהו. ארבע שעות לא נראה לי מי יודע מה מספיק בשביל לתפקד, מצד שני, מי אמר שאני מתפקדת. לפחות מזג האוויר שיתף פעולה, ויכולתי לנסות להתיש את עצמי אחה"צ בטיולים. אולי הלילה אני אצליח ללכת לישון בחצות, כמו אנשים נורמליים.

yosense

New member
איך ולמה ושלום לך עוגן

אצלי זה סיפור יומיומי כמעט, די מתיש לרצות שינה על פי שעון ולקבל מין עירנות כזאת שאפשר לפרש אותה כמו הפרעת שינה או נדודיה, ואפשר גם לראות בה משהו הפוך מחלוטין.. אבל האם עודך עירה?

een ogenblik

New member
יוס!!!!!!!!! כמה זמן לא ראינו אותך

איך מתקדם הבית החדש? התמונות כבר מצאו את מקומן הראוי? המיים זורמים בצנורות מאולתרים? המנגל מוכן לאורחים הישראלים (לא אני, אני רחוקה מדי)? וכן, אני עדין ערה, ונראה שבחצות אני לא אלך לישון. העייפות אפילו לא מתחילה להתקרב אלי.

yosense

New member
קודם כל זה נהדר להיות ער

בבלגיה או בספרד או ישראל, ממש לא נראה לי משנה. הבית זורם בצינורות אצלי, כולל הצינורות המאולתרים, חוטי החשמל עם הקליפסים, השדה שמתחבט מה יזרעו בו ובעל הבית שמפגין בישולים מדרום ומדרום..שכנים שיש לשמור על חתולתם שמטילה את גוריה בעלית הגג מתחת לרעפים המעורבבים בחוסר סדר על הגג.. אח יש עם אש כשקר - וקר! הציורים תוקעים בי מבטים משתאים..עסוק בלקדם אותם והם לא ממש בוטחים בי, בנתיים. מה עוד? - נשארתי לבדי לחודש מאתמול ואני משחק עם ביתר פרטיות את אותם משחקים משונים ותוהה יותר ויותר לתוך כל מה שקורה בתוך הנוף השקט מאד ..וזה מחלחל לי , מבט ארוך לנוף פותר הכל..ממיס, שלא לדבר על טיול, ויש לאן. בקיצור - נפלא

yosense

New member
ושכחתי רק שגם מקשיב לגלגלץ רצוף

ויש תוכנית שאני אוהב..

een ogenblik

New member
נשמע שיש לך חיים מעניינים כרגע

ולא במובן הקללה הסינית העתיקה. האם החתולה דורשת הרבה טיפולי אחזקה, או שאולי אלה הגורים שלה בלבד? ולמה הציורים לא בוטחים בך? הם אינם יודעים שהבאת אותם לעולם באהבה? אני מקווה שלא משעמם לך לבד, אבל לפחות יש לך חשבל, ויש לך מחשב, אז גם יש לך אותנו.

yosense

New member
משהו ספרדי והמלצונת

על הסינית אני מסתכל באלכסון, החתולה גוררת אותי לשיחות ממושכות ולא ממש ברורות עם השכנים, שבסך הכל היו שמחים אם היתה מתאפשרת להם כרית והגחה צמודה בעלית הגג שמגיעים אליה עם שתי קפיצות ושלישית לחור. הציורים דורשים את הכל, ואני נותן השקעה של עבודה ורעיונות. בשלב הזה הם לא בוטחים בי, וזה הכי טוב שאני יכול להגיד נכון להיום. אהבה אולי קשורה לזה ואולי היא חופשית מכל דבר..אני חושב על זה.. משעמם ? לא משעמם לי בכלל, לבד זה תעסוקה מלאה גם, והזדמנות לכמה וכמה משהויים אחרים. חשמל יש , והחשמלאי לא הספיק להתקין תשעון מדידה..וזה חודש כבר. ויש לי אותכם, יש לי את כל העולם, ולכם/לו יש אותי. ההאא והאתר שרציתי להמליץ עליו הנה הוא , יש שם בין המון דברים נהדרים גם משחק שעשוי נהדר : pear12

een ogenblik

New member
מספר הגיגים לא קשורים

החתולה גרה אצלך, ושייכת לשכנים? לפי תמונות שראיתי בעבר, נראה שהשכנים שדלך אמורים להיות רחוקים מעט, לא? מצטערת, אין לי כוח לבדוק אתרים חדשים, ואני מעדיפה סתם לקרוא. אם אין שעון מדידה לחשמל, זה אומר שלא משלמים על החשמל שמשתמשים בו? זה נשמע ממש טוב!

yosense

New member
זהו שלא משלמים אבל

כן משלמים - כי לבעל הבית נהיו הוצאות גדולות להפוך את החורבה הזאת למשהו שנסכים להשאר בו. כשהחשמל יחובר לשעון נזכר בתנורים ופעולתם. השכנים רחוקים כמו בצילום, אבל אנחנו באנדלוסיה וכל אחד חייב להבין איך החתולה קופצת ולאן, יש דיונים ממושכים על כל דבר תוך כדי טיטוא הרחוב. שזה כל ספרד עושים אם יש להם יציאה או חנות לרחוב. יש הרבה סקרנות וחמימות וברכות הדדיות בלי סוף - ולא , אין מרחק באמת. אני יכול לשים איזה ווליום שמתחשק לי. זה לא יגיע לאף אחד..וזו הפעם הראשונה שיש לי אפשרות כזאת. החתולה ממש יפהפיה והיום הבנתי למה השכנה כל כך דאגה - יש את מי לאהוב. החתולים פה כמו הרבה כלבים משוטטים כמו שזה היה לפני תקופת המחתרות, אמנם האיש עם התמרהינדי והחמור לא מגיע לכאן, אבל הפעמונים העליזים של העיזות והעיזים כן. וגם הקקי הקטנים והעגולים.

doram44

New member
אצלי זה כבר רגיל ככה 4 שעות

אז חיסלתי את ספרית הוידאו ובדרך כלל אני מתיבשת שעות מול המסך...

למעלה