לא מצליחה לחייך...

לא מצליחה לחייך...

היינו אתמול בהופעה.. הכל היה כ"כ טוב, כ"כ כיף.. נהנתי, מאוד. נהננו יחד, היינו בשמיים. אבל משהו בתחושה החזיר אותי אחורה. משהו בתחושה לא נתן לי להמשיך.. משהו אמר לי והזכיר לי את העבר. אני מתגעגעת, אני מבולבלת.. הכל עובר לי מהר מידי. הקשר הקודם עוד נמצא בלב.. הוא. שגרם לי לאהוב אותו באמת, שגרם לי לרצות להיות איתו עד נצח.. ועכשיו זה, הוא נגמר, משהו חדש הגיע. אני לא רוצה לעשות דברים שאני לא מרגישה איתם שלמה, אני לא רוצה לעשות משהו שיפגע בו. נמאס לי, אני אף פעם לא יודעת מה אני רוצה מעצמי.. אולי למות וזהו... =/

MeRmAiDe

New member
לכל אחד

יש את האחד ההוא....האהבה הגדולה ההיא שלא משנה מה יהיה תמיד תבער..... תמיד יהיה לה מקום בלב....וכל פעם שרואים את האדם ההוא, הרגשות מציפים מחדש.... אבל זה לא תמיד הדדי...אז צריך להמשיך הלאה...למצוא מישהו אחר...לא להתפשר!!! אבל כן להמשיך...יש רגעים של געגועים...אבל ככה זה. גם לי יש את האחד הזה..ולפעמים כשאני עם הנוכחי אני חושבת עליו...אבל זה שלב שכל אחד עובר....צריך להשלים שמה שהיה נגמר....
אני חושבת שלהתרפק על העבר זה לא בריא..גם אם יש זכרונות יפים.... הזכרונות האלה יכולים לשבור אותך...אני מבינה אותך..בתור אחת שעוברת אותו דבר....את חושבת שזה לא הוגן כלפי הנוכחי שלך...אבל לטובתך תישארי איתו,תאהבי אותו, ותסתכלי קדימה

../images/Emo51.gif רבה...

אני מרגישה טוב יותר. דיברתי עם הקודם, עם הנוכחי, הגעגועים קצת חלפו כי דיברתי איתו, שמחתי לשמוע אותו.. נראה לי שגם הוא שמח.. עכשיו הכל נראה טוב יותר

די דנסר

New member
את נהדרת...

ככה אני אוהבת. להיות ישירה ולעשות את הדבר הטוב ביותר עבורך. את לא יודעת כמה שנים סחבתי את התחושה שאני לא יכולה לגשת או לראות או לשוחח עם אהובי לשעבר, אך כאשר אזרתי אומץ, הכל נעשה פשוט כל כך.

drnaji

New member
די דנסר ../images/Emo47.gif

כמה זמן לא ראיתי את התגובות המדהימות שלך. התגעגעתי

די דנסר

New member
drnaji חמודדדד

אני כאן גם כשאני לא כותבת. אתה לעומתי מגיב תמיד ושומר על הגחלת. חיבוק ענק בשבילך
די דנסר

drnaji

New member
נמש מתוקה ../images/Emo26.gif

כמו שאמרו הבנות היפות לפניי,עשית הדבר הנכון כשדברת עם כולם (עובדה את מרגישה יותר טוב),גם לי יש את המישהי שאני חושב שאויי אולי אני לא ממש השתחחרתי מהאהבה שהייתה לי כלפיה,אבל ת'כלס הזמן עושה את שלו. זה שאת כינה עם הרגשות שלך,זה אחלה דבר,שיעזר לך המון בעתיד. כמו שאת לא היית מעדיפה להיות בקשר עם בחור שעדיין מבולבל בקשר לאקסת שלו,תחשבי כך על החבר הנוכחי שלך,על מה הוא מרגיש. זאת לא בושה לקחת פסק זמן מאהבה,להיות רווק לתקופה מסויימת. בכל אופן,המון המון

אנושית~

New member
תני לזמן ללכת

יש שיר כזה תעבור גם השלכת ותראי פרחי אביב נה נה נה (לא זוכרת ת,המשך) אחרי כל שפל מגיעה הגאות .. אחרי המוות אין כלום .. אז מה שצריך זה לתת זמן לשחור הזה לעבור ונישמחה לראות שעבר
שתדעי רק ימים יפים

למעלה