לא מצליחה לזכור..

Velma Kelly

New member
לא מצליחה לזכור..

בתחרות ביום שישי עלמה שאלה את נחמן משהו ואז היא ענתה לו "למה אמא שלך **** זה למה" או משהו כזה.. עכשיו מה? מסתבר הקלטתי את הפרק של היום על התחרות.. מישהו זוכר מה הוא אמר לה לפני זה ומה היא אמרה לו?

binen

New member
מה שעלמה אמרה זה

בערך: מערכון שלם על צחי, יוסי, טירן ואבי מנסים להפוך את נחמן לגבר-גבר. עלמה: מה זה נחמן? למה אומרים עליך שאתה לא גבר? נחמן: למה אמא שלך **נה זה למה!

קליפס

New member
הם אמרו משהו על נאווה ברק

ועל זה שויקטוריה לא חזרה אליו והם לא היו סגורים על מה הם מדברים - הוא דיבר על זה שנאווה שלחה לו אס אמ אס ועלמה אמרה לו "אתה יודע למה?" בתגובה לזה שויקטוריה לא חזרה אליו ואז היא ירתה את משפט הפאנץ' הגאוני וההיסטרי "למה אמא שלך זונה". כמעט השתנתי.

binen

New member
קליפס - דיברנו על הפרק שלפני כן

שבו נחמן אמר את המשפט לעלמה ולא ההיפך.

Velma Kelly

New member
ראנינג גאג:

(לפי הכתבה על האקדמיה ברייטינג) "מבעד לענני פסט מבאר לי יוי מה פירוש - "ראנינג גאג" - בדיחה שחוזרת על עצמה לאורך מערכון."

ofrasch1

New member
כמו למשל

ראנינג גאג זה שחוזרים לאותו נושא בבדיחה חדשה, באופן דומה, מתוך מטרה להזכיר את הבדיחות הקודמות. למשל: אבי לוי בהופעה האחרונה, עם הסבא שכל הזמן שואל "אני כבר סיפרתי לך על גבעת התחמושת?" או נוסבאום עם "מה אני פראייר, אני אקום אתה/הוא יישב" גם לקיציס יש: "בגלל שאני אירופאי, לא רואים עליי, אבל מבפנים אני נקרע / סערה" "אני לא בן 37" (בכל פעם שרומזים שהוא הומו) וגם הקטעים עם הגעגועים לאסי כהן.

Velma Kelly

New member
אז..

הבדיחה של עלמה "אמא שלך ****" לא הייתה ראנינג גאג? הבדיחה הייתה גם מתוך מטרה להזכיר את איך שהם ניסו להפוך את נחמן לגבר וזה מה שהוא ענה לעלמה פעם קודמת.

Velma Kelly

New member
יפה! שלב הבא: כיתה א'../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

סתם ברור שאני צוחקת (יצחק מי שיצחיק אחרון) אל תיקח את זה אישית (לכו תדעו מי לוקח מה אישית פה..) כן זה התרגום, זה ידוע.

im what im

New member
אני פשוט לא ראיתי את האקדמיה הרבה

ורק כאן בפורום נתקלתי לראשונה בביטוי הזה לפני יומיים שלושה ולא הבנתי איך לבטא את זה ולא הבנתי את המשמעות

למעלה