לא מצליחה להתרכז...

לא מצליחה להתרכז...

חזרתי מעוד יום קשה ומעייף בבי``ס, היה לי כלכך רע מצוברחת כזאת והחברות שלי כבר לא יודעות איך להתנהג איתי... ואז אני עוד יותר לבד, ועוד יותר רע לי והיום עליתי במדרגות ולא היה לי כוח לא יכלתי לנשום והדופק היה מהיר זה בד``כ ככה אבל היום הרגשתי שזה היה מוזר מהרגיל אולי קצת יותר חזק, אולי זה בגלל הדיכי הזה.... החום הזה הורג ואני שותה המון ובכל זאת אין לי כוח אני הרוגה, ואני לא מצליחה להתרכז ואני לא רוצה להתרכז, בשביל מה כדי להיכשל שוב? ונמאס לי ומגעיל לי ואיחסה.. אוף!!!!! אני אף פעם לא אהיה מושלמת.. כלום לא יהיה מושלם! כי הכל מתפרק לי מול הפרצוף!!!!

לסתיו...וספירוש

אני מצטערת אני לא מתכוונת להיתעלם... אני עדיין אוהבת אותך מאוד, אני כותבת את זה כשירשור כדי לא לפתוח הודעה חדשה ומתסכלת... וספירוש, תודה חמודה, לפעמים אין לי כוח להוציא את מסכת החיוך היא תקועה שם מתחת למיטה ומסרבת לצאת... אני תקועה פה עם אנגלית ואין לי מושג מה אני אמורה לעשות ואין לי מושג איך מתכוננים, פשוט בוכה....סתם בוכה כי נמאס... לא יודעת מה יש לי.... מצטערת שאני מדכאת,

ספירו^ש

New member
חמודה שלי... בואי בואי..

אף אחד לא מושלם.. וגם את, את לא צריכה להיות מושלמת.. את פשוט צריכה להיות עצמך.. וזה הדבר הכי טוב בעולם.. כי את מדהימה.. את יודעת שאת מדהימה.. וגם אם לא.. אני יודעת.. :) בכל מקרה, אם זה מעודד אותך.. אני פה עם ספר פיזיקה.. עם מבחן אצחני מחר.. ואני לא יודעת מאיפה להתחיל.. אני דיי טובה באנגלית.. אז אם בא לך להרים טלפון (אני רצינית) תתקשרי ואני אעזור לך.. מה החומר? אני מבטיחה לעזור.. אפילו פה או באי מייל!!! העיקר שתצאי מהדיכאון!!!! אני אתחיל לעשות פרצופים אם את לא תחייכי! תזהרי!!! :) :cool: תזהרי ממני!! הא הא הא :cool: חחחחחח חולה עליך מתוקה! ספירו`ש

***סימי***

New member
עדנה חמודה שלי

כואב לי כל כך לקרוא מה שרשמת אל תכעסי בבקשה אני מקווה שתרגישי טוב יותר ואל תתיחסי לאף אחד חברות שלך אולי דואגות לך צריך לראות את זה גם ככה אני כאן אם את צריכה אותי

למעלה