לא מצליחה להתנתק

לא מצליחה להתנתק

אני נשואה מזה 13 שנה יש לי 2 ילדים אני ובעלי נפרדנו לחצי שנה הוא יזם את הפרידה ולאחר תקופה הצעתי תנאי לכאן או לכאן וכמובן שהחזרה מותנת בטיפול זוגי יש ביננו בעיה של חוסר אמון קנאה רכושנית מצדו ובשל העובדה שיש לו חוסר ביטחון הוא הצליח להוריד גם את שלי לאורך השנים הוא שולט עליי רגשית לאחר שהתנתי את התנאים הוא אמר שעוד לא החליט ולא רוצה כרגע לחזור פתחתי תיק ברבנות והמשכתי בהליכים אני אובדת עצות לא יודעת מה לעשות מבולבלת וקשה לי להחליט האם אני בכיוון הנכון או לא? ואפשר להגיד שלא נפרדנו כל התקופה הזאת רגשית אחד מהשני אנחנו תלותיים אחד בשני וחברים טובים אבל שנינו יודעים שיש בינונחוסר התאמה מה עושים?????????????

אין קיצורי דרך

מהתוכן של ההודעה שלך ברור שאת יודעת היטב מה האפשרויות. ברשותך פשוט אנסח אותן: - להמשיך לשבת על הגדר, רגל פה - רגל שם ולא לדעת מי את והיכן את - לקבל שוב את הלא טוב שהיה איתו עם שיפור כזה או אחר שלא יפתור את אי ההתאמה - לחתוך ברור לך ששתי האפשרויות הראשונות גרועות ושרק השלישית היא ממשית, אבל השלישית דורשת ממך שינוי פנימי ומשמעת פנימית חזקה. או שיש לך את זה ותצליחי או שאין לך ותישברי, ואז תחזרי לאשפרויות הקודמות ותאכלי חרא עד שמרוב חרא יהיה לך כוח לאפשרות השלישית. לא ככה?

galia1962

New member
מתגרשים רק כשאין ברירה אחרת

אולי כדאי שתציעי לו טיפול זוגי לפני החזרה הביתה כדי לברר סופית אם יש טעם בכלל בחזרה. בהצלחה לכם

ע פ ר ל ה

New member
הוא לא מוכן לגשת לטיפול זוגי?

יש שתיי ברירות ייעוץ וטיפול זוגי או גירושין מה רוצה האיש? להתגרש? סלמאת כל טוב לו,שיילך לדרכו. את צריכה להיות החלטית ומעשית ! ותמיד יכולות להיות הפתעות רגע לפניי שהדלת נסגרת.

a n a t i 3 3

New member
בילבול....

להיות מבולבלת באחד זה קשה.. אז בילבול בשנים זה קשה פי כמה. את זקוקה לזמן עם עצמך, זמן בו תנסי לבדוק את הביפנוכו שלך ולהבינו. אלף אנשים לא יוכלו לתת לך את התשובות לשאלות שלך.. לפעמים גם את לא. במערכות יחסים כמו בכל דבר אחר בחיים יש פלוסים ויש מינוסים, יש מחיר לביחד ויש מחיר ללבד. מה שלא יהיה.. שיהיה בהצלחה

ע פ ר ל ה

New member
ענתי,היא כתבה שהוא לא רוצה ייעוץ

אז מה היא אמורה לעשות? לחכות עד שיחליט כבודו? לדעתי היא צריכה לקחת את המושכות לידיים ולהתחיל להזיז את העניינים... ייתכן מאוד שברגע של אמת,כשיבין שהיא מאוד מעשית ונחרצת,הוא יתעשת,ויעשה חושבים נוספים עם עצמו. ויכול להיות גם,שלא. היא לא אמורה להיות במצב של המתנה. ותאמיני לי,אני מבינה ומכירה את הקושי הריגשי בסוגייה הזו,הייתי בה.

a n a t i 3 3

New member
נכון עפרלה../images/Emo140.gif

אני חושבת שרובנו היינו שם... היא תיארה רגעי גסיסה של קשר, אותם רגעים שרובנו חווינו רגע או שנים לפני הפרידה. אם תקראי שוב את אשר רשמתי לה.. (גם בין השורות) אני בטוחה שתגלי שדעתנו היא אחת בקשר לזה שעדיף לה להיות לבד.

תגובה

אין לך מושג כמה שאת צודקת ובאמת כשפתחתי תיק הוא נלחץ ואפילו הסתיר ממנה כמה ימים את ההזמנה לדיון שנקבע ברבנות

מה רע לך במצב כמו שהו אעכשיו?

לפני התשובה שלי שאלה: הוא תומך בך ובילדים כלכלית? את אומרת שאתם חברים טובים ותלויים רגשית. אז שיגור לב ותמשיכו להיות חברים. יותר טוב מאשר תגורו יחד ותריבו.

תגובה

המצב כמו שהוא בלתי נסבל יוצר משקעים נוספים ויכול להיות שהוא מחפש פרק ב ומחר יגיד לי להתראות בזמן שאני מחכה לו אני בתור נשואה בודאי שלא אצא עוד עם גברים אחרים

יעלילה1

New member
תלכי את עצמך לטיפול לעצמך.

תני לעצמך את המתנה הכי טובה הזו... אולי זה יעזור לך

אל דן

New member
תומך בהצעתך!

התועלת בכפיית טיפול זוגי הינה מוגבלת למקרים מועטים, מאחר וזאת נקודת פתיחה שמגבירה את ההתנגדות אצל בן הזוג, הנירתע מסיבותיו הוא, לנסות פתרון זה. יחד עם זאת, רשה להתעלם מתחושת אי הודאות שציוינה לגבי התנהגותו של הבעל בבחירת צעדיו האישייים בעתיד. מה שמומלץ, זה לנסות להגיע בתחילה לייעוץ אינדיבידואלי, בו תיבחן מחדש ההתמודדות עם זוגיות טעונה, ואולי תימצאנה אפשרויות ולהתמודדות יעילה יותר , ותוקל המצוקה הבלתי נסבלת. הניסיון המקצועי מלמד ששווה לנסות.

למעלה