לא מצליחה להתחבר לצאט וזה הדף שעולה לי.. אני מחכה ומחכה.. וכלום לא קורה! עזרה בבקשה!! אני נואשת!!
N n o a 17 New member 28/1/07 #1 לא מצליחה להתחבר לצאט וזה הדף שעולה לי.. אני מחכה ומחכה.. וכלום לא קורה! עזרה בבקשה!! אני נואשת!!
X X ר ת ו ר New member 29/1/07 #2 אמממ,יותר פרטים על הבעיה תמיד זה היה ככה? מתי לא ? איזה סוג אנטיוירוס\פיירוול יש לך ?... עומדת מאחורי רשת בתית\משרדית? תודה.
אמממ,יותר פרטים על הבעיה תמיד זה היה ככה? מתי לא ? איזה סוג אנטיוירוס\פיירוול יש לך ?... עומדת מאחורי רשת בתית\משרדית? תודה.
ק קוב001 New member 29/1/07 #3 ידוע לכם על בעיית גלישה לצ'ט מחו"ל? אני מנסה להכנס מכמה מחשבים וזה לא נכנס..
X X ר ת ו ר New member 30/1/07 #5 קוב001 במידה והנסיון התחברות לצאט הבסיסי שלח מייל להנהלת הצאט : [email protected] עם מספר הIP שלך לשם התרת הכניסה לצאט. בהצלחה.
קוב001 במידה והנסיון התחברות לצאט הבסיסי שלח מייל להנהלת הצאט : [email protected] עם מספר הIP שלך לשם התרת הכניסה לצאט. בהצלחה.
W Watershadow2 New member 30/1/07 #4 אולי יש דרך לפתור את זה היי נועה! אולי יש דרך פשוטה לפתור את הכעיה הזאת אם יש לך במקרה מסן אנא הוסיפי אותי בכתובת: [email protected] נפתור את זה ביחד. תודה רון
אולי יש דרך לפתור את זה היי נועה! אולי יש דרך פשוטה לפתור את הכעיה הזאת אם יש לך במקרה מסן אנא הוסיפי אותי בכתובת: [email protected] נפתור את זה ביחד. תודה רון