לא מצליחה להשתחרר

חי אדר

New member
בטי נייטין, מה קרה לך???

אני רואה שאתה מחקה להפליא את אמיתי. אותה דרך ברוטאלית ולא עניינית. חבל שאתה מאמץ דרך קלוקלת זו.אם קינאת הדת בוערת בנשמתך, אין זה מצדיק השתלחות שלוחת רסן ופרועה כפי זו המוצגת על ידך.

judyr

New member
תתבייש לך בתי

אני מציעה לך אדון "בתי" שבפעם הבאה לפני שאתה כותב שטויות למיניהם תכתוב על דף ותקרא את זה כמה פעמים בנסיון לראות אולי יש שם משהו שהוא בכלל שווה הסתכלות מצד אנשים אחרים... לפני שאתה מעביר ביקורת על אנשים אחרים... תסתכל על עצמך!!! תתבייש לך אל תטרח להגיב כי לא מאמינה שמישהו בכלל יטרח לפתוח את ההודעה שלך!

תגובה אחת לכולם....

Yaniv-DC

New member
הצחוק שלך הוא גם על פסק ההלכה

שהשימוש באינטרנט אסור? או שזה החיוך המטומטם של "אין לי משהו חכם להגיד אז נחייך כמו ילד שהשתין בבריכה"

adam222

New member
אני רוצה לחלוק איתך משהו, בתי...

ובכן אני סטרייט, חרוץ, ישר ועוד מעלות (וכפי שידוע לך אמרו חז"ל: אין האופה מעיד על נחתמו)... אז לא אמשיך. אני חי די טוב למרות שלא ראיתי אף אחד מבני משפחתי ב-6 (כן שש!) שנים האחרונות.... השלמתי השכלה גבוהה, עובד וחיי חיים נורמליים. אני נורמלי לחלוטין ובניגוד למה שאת חושבת, לא חזרתי בשאלה עקב נטיה מינית זו או אחרת, אלא מתוך הכרה והבנה שאני לא רוצה לחיות כפי שמשפחתי רצתה שאגדל, ושילדי לא יעברו את הסיוט הנקרא דת (מכל סוג וצבע). היהדות טועה, את טועה והמסובכת ביותר זו את, כי הטמיעו בך כ"כ חזק שאת פשוט סומאת מראות דרך שאנשים אחרים רואים, (זה לא חוכמה לטמון ראש בחול) מי ייתן והאלוהים שאת כה מאמינה בו יבעט בך כ"כ חזק... שאפילו את תביני שיש דרכים אחרות לאנשים לא בהכרח דפוקים\מסובכים\מתוסבכים - כמוך!

אלי פלס

New member
אדם, אני רק רוצה לתקן אותך...

בתי נייטין זה הוא ולא היא. גברבר חסון ושרירי...

תתחיל להתאפס איפה אתה חי

באמת אני מתפלא עליך איפה אתה חיי אולי באמת בבתי נייטין אבל באמת ירדת לגמרי מהפסים עוד לא הבנת שאנשים חשובים כמו אלי שעשה הרבה בשביל כלל ישראל וראה שאין כמעט מה להציע שם שום דבר חדש וגם אני בדעה כזאת בעצם אתה נשארת עדיין עם הסטיגמות שאנשים חרדים תמיד אוהבים להדביק לחוזרים בשאלה או בכלל שהם כועסים על אלוהים, או בטח חזר בשאלה כי הוא הומו, אבל אני מצטער לגלות לך ידידי שרוב ההומואים שלדעתך זה דבר לא טוב נולדים במקוואות אצל החרדים ולא בשום מקום אחר משם התחיל כל הגזע הזה לא שזה רע כל כך אני דווקא רואה בהם עוד גזע נחמד הם אנשים מאוד נחמדים ואמתיים ורגשיים שלא תחשוב שמישהו חוזר בשאלה כי אין לו רגש חס וחלילה בקיצור אתה אוהב להדביק סטיגמות ...... תצא מהחיים האלו לפחות פה בפורום אל תחשוב בכתיבה כל כך לא יפה ..... תהיה מציאותי ובכלל איפה הנשמה שלך מה קורה לך

סאטמארער קאקער ../images/Emo107.gif

דער הונט בילט און דער באן פארט וייטער.... הכלב נובח והשיירה עוברת וואס זוכסטו אין אינטרנט? עס איז טמא, ניין???....

יערהא

New member
להקיו

ערב טוב ושבוע טוב לך אני לא בדיוק מרקע דתי וגם לא יוצאת בשאלה, אלא חילונית מאז הולדתי, אבל יש לי הרבה הרבה קשר לאנשים שעוברים תהלך של שינוי דרסטי - ביניהם אני פוגשת הרבה מאד "יוצאים" ומכירה אותם מקרוב. לכן אני מרשה לעצמי לומר לך דברים שאני יודעת שהם קיימים אצל אנשים שעוברים מה שאת עוברת. נראה לי שחשוב שלא תאיצי בעצמך לשנות את הסממנים החיצוניים כמו לבוש, אין שום סיבה שתעשי משהו שלא נוח לך, שיטת ה"זבנג וגמרנו" ? לא נראה לי שהיא טובה לכל אחד - גם בשיטה הזאת בהתחלה יש מין אופוריה של שינוי - הכל חדש ואחר -ואז יכולות להיות נפילות. יש דברים שכדאי לסגור לפני שפותחים דברים חדשים, חשוב שתעשי מה שאת מרגישה שטוב לך לעשות עכשיו, בוער לך משהו? אם כן מותר להאיץ אבל כדאי להשתמש הרבה בראש ולא רק "לעבוד עם הבטן" ואל תהססי לשתף אנשים פה, עד כמה שקראתי יש פה כאלה שיכולים לתת לך גם עצות חכמות וגם להשתתף איתך במה שעובר עליך, את יכולה גם לפנות להל"ל, גם שם את יכולה להתלבט בקול רם וגם להעזר, אף אחד לא יכפה עליך שום דבר. חשוב שתרגישי טוב בכל שלב שבו את נמצאת.

אחר

New member
זה מזכיר לי את עצמי

בגיל 16 בערך החלטתי בשלב מסויים שהאמונה שלי מבוססת על עובדות ודעות שהוחדרו למוחי מגיל צעיר ואין שום סיבה שאני אמשיך להאמין בהם ועלי לבדוק את הנושא בעצמי.לא החלטתי לא להאמין,וכמובן שלא הפסקתי לקיים מצוות , אבל החלטתי להתחיל לבחון את הנושא בעיניים שונות. כיומיים לאחר מכן הסתבכתי באיזו צרה עם חבר בישיבה (לא משהו ממש מפחיד,אלא משהו קטן שדי הטריד).אני פירשתי את זה כתגובה משמיים להחלטה שלי,שכמובן התמוססה לה לחלוטין עקב כך. עצם החברות שלי בפורום זה מראה כי בסופו של דבר הגישה הזו קצת השתנתה,כך שיש סיכוי.

הקיו

New member
אבל

בכל זאת... מרגישה כי לעד אהיה רדופה במחשבות מעין אלו... מקווה שהם יחלפו.... בקרוב אעבור לדירה שכורה (אני סטודנטית) ואז אשאר שם מידי פעם בסוף השבוע. נראה לי כי אז זו תהיה שעת המבחן לרצינות כוונותי...כיום אני לא שומרת שבת אך בכל מה שאיננו נראה (בסתר). לדוגמה: כתיבה, שיטוט באינטרנט וכו´... השאלה היא האם גם אעיז לסוע בשבת ולו בשל העובדה כי עדיין אני נראית דתיה וזה ייראה ממש מוזר ואף "לא הוגן" כלפי הדתיים...."מראית עין"... עכשיו משהנכם קוראים את המשפטים האחרונים שלי בודאי חולפת המחשבה בלבכם שאינני שלמה עם עצמי. וזה נכון. אך אני בכל מקרה, לעולם לא אוכל לחזור למה שהייתי...וזה או להתקע ולהשאר על הגדר או להתקדם הלאה... אוי, מרוב שאני מבולבלת מכל התהליך אני כבר כותבת בלי קשר...
הקיו... (אגב, כינוי זה נבחר על שמו של הקיו, שליט האי האכזר בסדרת העבר המיתולוגית - "איים אבודים"...)

לייזער

New member
שלום קיו

יש מחשבות שרודפות בגלל ההרגל. ויש השאלה של אלוהים לכל אדם בכל שעה ובכל מקום: איכה? ובמילים של אלתרמן: טוב שאת לבנו עוד ידך לוכדת...

אחר

New member
מי אתה?

אתה לא נראה מאנ"ש,אז אולי תואיל לתת כמה פרטים אודותיך

אלי פלס

New member
לא הוגן כלפי הדתיים???

מכל מה שכתבת, זה הדבר שהכי צרם לי. מה זאת אומרת "לא הוגן כלפי הדתיים"??? אם את רוצה לעמוד על הראש, לצעוק קוקוריקו, לאכול במבה וקולה או לנסוע בשבת, זה עניינך האישי בלבד. את לא מפריעה ולא מזיקה במה שאת עושה לאף אחד. את לא עומדת בפני מבחנים. אין כאן אף אחד שעומד עם סטופר ומחכה לראות אם תסעי בשבת או לא. יש לי היכרות קרובה מאוד עם יוצא שחי כחילוני במשך שנתיים. ראה טלוויזיה בשבת, עישן, הלך למסיבות קרובות אבל לנסוע הוא לא העז. זה מחסום פסיכולוגי כלשהו שמתי-שהוא אנחנו עוברים אותו אבל אין לנו לאן לרוץ. אף אחד לא רודף אחרינו... בהצלחה, אלי

אלי פלס

New member
תתפלא, אבל...

לא ממש מעניין אותי מי אתה. אתה דמות וירטואלית שעבורי, כמנהל פורום ליוצאים בשאלה, לא ממש רלוונטית. על דבר אחד שמתי עין. אתה מטיף כאן הלוך ושוב כאחרון המסיונרים ולכן אני משתדל, מידי פעם, למחוק אותך.

יערהא

New member
בלבול

לא אאריך בדברים, אבל הבלבול שאת מתארת מאד מאד מוכר ומתי שהוא "יתארגן" וזכרי שאת חייבת קודם כל לעצמך - להרגשה שאת עושה מה שטוב לעצמך ולמה שאת מרגישה שלמה איתו, לאחרים את לא חייבת כלום, וחוץ מזה - כשאת עושה משהו שנראה לך לא בסדר - תחשבי שלא כולם מסתכלים עליך, הם עסוקים בשלהם, וטוב שכך, התחושה שלך היא מן " על ראש הגנב בוער הכובע"??? טוב, אז הוא לא ממש בוער

למעלה