לא מצליחה להשתחרר

mormicha

New member
לא מצליחה להשתחרר

לא מספיק שמאז ההופעה אני בסוג של נפילת מתח מטורפת, ראיתי בסופ"ש בפעם הראשונה את ההופעה של טורי מ-97 בניו יורק ואני ממש לא מצליחה לצאת מזה....אולי זה בגלל שהיה לי נסיון ממש רע עם סמים ואולי שבכלל אני כל כך מזדהה איתה, ההופעה הזאת לא יוצאת לי מהראש ולא בקטע טוב. אוף מה עושים???

Shame in you

New member
נשמע שאת לא היחידה

ופה את תראי עוד הרבה שעדיין בפוסט טראומה. מה עושים? אני מניחה שזה יעבור לך, למרות שכבר עברו שבוע ויומיים (נר זכרון) אבל מתישהו זה ירגע. לילה משובח

noosh

New member
קודם כל,

נושמים עמוק (וקצת גם בשבילי, כי אני לא יכולה). ההופעה הזאת באמת הייתה עוצמתית, ואני משערת שנפילת המתח הזאת נובעת גם מהעובדה שההופעה נגעה בנקודות רגישות אצלך וקצת הזיזה דברים. מה גם ש,נו, טורי על הבמה, אי אפשר להשתחרר מזה מהר. ההופעה של RAINN ממש מסוכנת :S נראה לי שצריך להזהיר לפני הצפיה בה או משהו. זה מדהים איך מוזיקה יכולה לפעמים למצוא נקודות השקה שהן הרבה מעבר לתווים, וזה שאת מרגישה כזאת הזדהות זה אולי נורא עצוב, אבל זה גם אומר שיש משהו שם שאת מצליחה להקשר אליו ולהרגיש שמתחבר אלייך ברמה נורא אישית, וזה לא משהו טריוויאלי כלכך. אני חושבת שכדאי לך לנסות לא לצפות בזה בינתיים, או לא יודעת, לא להקשיב כלכך לשירים האלה. קחי הפסקה, קי את הראש עם מוזיקה אחרת, ותנסי גם לחשוב בינך ולבין עצמך למה זה עושה לך עצוב כלכך. אולי זה דווקא הציף דברים שהיית צריכה להתמודד איתם וזה טוב באיזשהו מקום. (ועכשיו נראה מי יותר טוב, סה"ר או אני
)

mormicha

New member
נראה לי שאת צודקת

. אני עוברת לרוני סופרסטאר בימים הקרובים. (סתם). תודה על העידוד- אבל מי זה סה"ר???

רעוּת

New member
הם כאלה רקובים ../images/Emo7.gif

"אל תחתוך את הורידים. זה לא מומלץ. בוא אלינו לשיחה אישית
"

Applebite

New member
מצאתי את התרופה המושלמת

אבל לצערי זה לא משהו שקל ליצור לעצמך... אני מדברת על מכת התרגשות חדשה. לא משנה מה זה, העיקר שזה מרגש. זה יעביר לך את הבאסה על כך שנגמרה ההופעה בצ'יק
אצלי זה היה משהו מופלא שקרה אתמול וגם נתן לי משהו לצפות לו (שיקרה רק בעוד חודשיים
). אני כרגע גרה עם שותפה בתל אביב, ונורא רוצה לעבור לגור לבד. יש לי תקציב דל במיוחד (סטודנטית) ולכן לא היה ממש סיכוי שאמצא דירה במרכז ת"א וכבר ראיתי את עצמי מתנפלת על דירות מצ'וקמקות יחד עם עוד 30 איש שגם רוצים את הדירה (ניסיון מר משנה שעברה) או נאלצת לעבור לר"ג (שעם כל הכבוד, בשבילי היא ממש לא תל אביב). ואתמול, במקרה, חודשיים וקצת לפני שהחוזה שלי נגמר, מצאתי דירה ענקית וזולה (יחסית) במיקום מעולה בת"א ולזמן שנגמר לי החוזה! לא האמנתי שזה קורה לי, כי באמת זה חלום רטוב של כל מי שרוצה לגור בת"א... אני עדיין לא מאמינה שלא אצטרך לעבור מסכת עינויים, וכבר מתכננת איפה אשים כל דבר ומדמיינת לי את היום שבו אעבור לגור לבד
כמובן ששום דבר לא סגור עד שאין חוזה ביד, אבל כרגע נראה שזה מסתדר. מחזיקה לך אצבעות שתמצאי את הריגוש הבא ומשהו חדש ומלהיב לצפות לו! בינתיים תהני מהרגשות העזים ככל שאת יכולה, זה לא תמיד דבר מובן מאליו, לפעמים פשוט שום דבר מעניין לא קורה בחיים ומתגעגעים לזמנים שבהם הרגשנו משהו בעוצמה כזאת

רעוּת

New member
זאת באמת שיטה טובה,

הבעייה שהדבר-הטוב-הבא-אחרי-טורי כבר היה ביום רביעי
עכשיו חיי ריקים ואין לי למה לצפות יותר

gelrad

New member
אז תוכלי לארגן מפגש פורום אצלך בבית...

לא שיש סיכוי שאני אוכל להגיע למפגש פורום כאשר מחכים לי בבית אישה ושני ילדים קטנים, אבל אם מפגש פורום הייתי מעדיף במקום שיש טלוויזיה ו DVD שאפשר יהיה לראות ביחד דברים של טורי...

Applebite

New member
בשביל זה צריך להביא DVD כי אין לי ../images/Emo6.gif

אבל אני מבטיחה להזמין את כולם אם אערוך חנוכת בית
שירי טורי עד השעות הקטנות!! יהיה סלואו לצלילה הפסנתר הנוגים ופיזוזים לצלילי רספברי סווירל
תחשבו איך זה להתנועע על רחבת הריקודים לצלילי mother או משהו
סתם, סתם.

rfranko

New member
מקנאת בך נואשות, מחפשת כזאת בנרות

זה נדיר למצוא ככה דירה בת"א טפו טפו טפו ובהצלחה

למעלה