לא מצליחה להרדם

yaffa123

New member
לא מצליחה להרדם

המחשבות של אם ואילו מטריםות ולא מאפשרות לחזור לישוןלמרות העיפות הרבה

BooBee

New member
היי, יפה ../images/Emo39.gif

רק עכשיו אני קוראת את ההודעה שלך. ועכשיו איך את? מה שלומך? והמחשבות? עדיין מטרידות את מנוחתך? רויטל.

פשוש2K

New member
היי יפה

המחשבות של "אם... ואילו..." חודרות כל חלקה של הגיון בראשנו. אנחנו, אנשי החור בלב (כפי שכינתה זאת עינב - נוס נוס) מאבדים את ההגיון ואת השכל הישר בכל הקשור לשאלות האלו. אני שומע את אמא ואבא שואלים את השאלה הזו יום יום ותשובה אין להם. אני שומע אותך שואלת את השאלה הזו ויודע שחוסר התשובה מדיר שינה מעינייך ובכל זאת, החיים חזקים מאיתנו. אני יודע מה עובר עלייך באותם שעות שעוברות מהרגע שאתה נכנס למיטה ועד לאור הראשון שמפציע וגורר אותך אל תוך שינה קצרה, טרופה שיותר ממנוחת הגוף מאפשרת לך מעט את מנוחת הנפש. ליבי איתך בכל אותן שעות אך מילים אין לי כדי לנחם אותך. ~פשוש~

yaffa123

New member
פשוש

אני ממש לא משוה, אך התחושה הקשה שלי של כל האם והאילו נובעת מהנסיבות שבעצם לקחנו את אלמוג הביתה בניגוד לדעת הרופאים כי האמנו שכאן הסיכווי הטוב ביותר לריפוי (הסביבה, המשפחה, החברים והחיות האהובות עליו) בנוסף עד 3 ימים לפני מותו עשינו ערן ואני תורנות ליד מיטתו במעקב אחר הנשימות. ואז התחלנו תרופה חדשה מארה"ב שנראה היה "כאילו" (בדיעבד) עזרה, וחזרנו לישון עם ירידה לבדוק כל בערך 30-40 דקות. כל זה ועוד משאיר הרבה ספקות..... תודה על הרצון הטוב, ושוב אין פה שום נסיון להשוואה רק תחושות קשות שלי מקוה שאתם מרגישים קצת קצת יותר טוב יודעת (כבר יודעת) כמה קשה לכם וכמה אנו עוד לא יודעים מה מחכה לנו. לי לפחות כנראה יש את הבנות שה"תירוץ" למענן אולי עוזר ביצירת התמודדות עם צורך לבצע דברים במיוחד עכשיו בחופש. דרך אגב מחר אני לוקחת אותן פעם ראשונה לפסיכולוג בתקוה לתת להם אפשרות נוספת (חוץ מאיתנו) להוציא דברים. יפה

למעלה