לא מצליחה להקפיץ
את ההודעה הקודמת ולכן מעתיקה לכאן. זוהי סקיצה עם תיקונים תוך התייחסות לתגובה של Calya. חשוב לציין שאין בכוונתי להחליף בין מיקום המטבח והסלון. סורי, זוהי הבחירה שלי... מה שכן, ישרתי את הקו בין המטבח והסלון (בצד שמאל) ע"י הקטנת הסלון כי אין אפשרות להגדיל מטבח בגלל קו בנייה. מי שישב בסלון יראה מן הסתם טלוויזיה, או את פינת האוכל או את האי של המטבח. זה ממש לא חשוב לי שדווקא מי שיושב בסלון יראה גינה. ובזה תם הדיון בנושא ההעברה של הסלון אחורה!
החלפתי בין הממ"ד וחדר ההורים. זה פתר כמה בעיות: - הזזתי את פינת האוכל ימינה וכעת מול דלת הכניסה יש דלתות זכוכית וחלונות לגינה. - הממ"ד כנראה ישמש כחדר משחקים ולכן מיקומו הגיוני יותר ליד חדרי הילדים. - זה פתח אפשרויות לחלונות בחדר ההורים. יישרתי את קו החזית הימיני (חדרי הילדים) עם קו הסלון בצד שמאל. שיניתי את מבנה המדרגות בהתאם להצעתך. כמובן שלא מופיע כאן עדיין תכנון של צמחייה אבל ברור שתהיה ובשפע לאורך שביל הגישה. כרגע אני לא סגורה לגבי סידור חדר ההורים ואני פתוחה להצעות בנושא. כמו גם לגבי מיקום החלונות שם. בנוסף, כתבתי "שטח מרוצף ופרגולה" אבל זה לא יהיה כ"כ גדול. אין לי שום כיוון מה לעשות שם עם הגינה. רעיונות? ושוב, אני מוכנה לשמוע ביקורת. זה עדיין בתהליך התהוות. ותודה לכל מי שהגיב עד עכשיו. עובדה שזה ממש עזר.
את ההודעה הקודמת ולכן מעתיקה לכאן. זוהי סקיצה עם תיקונים תוך התייחסות לתגובה של Calya. חשוב לציין שאין בכוונתי להחליף בין מיקום המטבח והסלון. סורי, זוהי הבחירה שלי... מה שכן, ישרתי את הקו בין המטבח והסלון (בצד שמאל) ע"י הקטנת הסלון כי אין אפשרות להגדיל מטבח בגלל קו בנייה. מי שישב בסלון יראה מן הסתם טלוויזיה, או את פינת האוכל או את האי של המטבח. זה ממש לא חשוב לי שדווקא מי שיושב בסלון יראה גינה. ובזה תם הדיון בנושא ההעברה של הסלון אחורה!