לא מצליחה להירדם....

ילדונת~

New member
לא מצליחה להירדם....

כל הגוף כואב ואני כל כך חלשה הראש מסתובב ומלא במחשבות על הכל על העבר הווה והעתיד מרגישה אבודה מרגישה לבד מרגישה חסרת אונים בלי יכולת תזוזה בלי יכולת להגיב בלי יכולת בכלל רוצה לצעוק רוצה לבכות אך כלום לא יוצא רק הדממה הזאת השקט הזה שקורע את האויר הפחד שמשתק שבגללו לא ישנה... הפחד... הזכרון שאינו מרפה התמונות... והפחד מהקרב ובא.. הפחד ממה שעלול לקרות וממה שיקרה ומרגישה כל כך לא אני וכל כך עצוב לי ובודד ולבד ואני שוב נותרתי עם עצמי והכאב והחושך.... ******************************************************************** )-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-: )-)-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-8)-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-: )-8 )-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-: )-8 )-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-: )-8)-: )-8)-8 )-: )-8 )-: )-8)-: )-8 )-: )-8 8

קארן_@

New member
מתוקית שלי....

כבר כמעט 5 בבוקר, קיבלתי ממך הודעה לפני שעה... את עדיין ערה? מאמי שלי, אל תהיי עצובה, אני אוהבת אותך. ואת גם לא בודדה, יש לך אותי. יש לך פה את כ-ו-ל-ם... ואני מתה עלייך... חושבת עלייך מלא. ותודה על כל ההודעות המדהימות. זה לא מגיע לי. אבל תודה. קארן שלך.

קארן_@

New member
מלאכונים קטנים, קפצתי לבקר.....

מן הסתם אין כאן אף אחד... אני והשעות המוזרות שלי... יוצאת אני עכשיו צפונה, משאירה לכם חבילת נשיקות וחיבוקים ממני לסופשבוע, תתחלקו יפה בינכם! מקסימים אתם, אתגעגע... קארן

karen_karen

New member
קארן יקרה

את נוסעת לצפון.. תהני גם בשביל כולנו אוהבת אותך שני

karen_karen

New member
ילדונת שלי

מתוקתי מה איתך? אני דואגת לך מאוד ממוש שני דברי איתי אני כבר לא יכולה להיות הרבה פה... מצטערת אני.

למעלה