לא מצליחה להחליט

yolink

New member
לא מצליחה להחליט

הי לפני חצי שנה השתחררתי עבדתי ועכשיו אני רוצה לטייל ... רק הבעיה היא שאני לא מצליחה להחליט לאן... חשבתי אולי יהיו פה אנשים מנוסים שיוכלו לתת לי רעיונות יש לי כמה קרטריונים.. 1 אין לי הרבה כסף אז כדאי שזה יהיה מקום זול כדי שאני אמשוך כמה שיותר זמן...( 17 אלף לא לא כולל העלות של הכרטיס טיסה) 2 אם יש שם עבודה חוקית זה יכול להיות מעולה ...אולי אפילו לעבוד באיזה ספינה ודרכה להגיע ליעד? ( איך מגיעים לעבודות על הספינות האלה בכלל?!) 3 אני רוצה לטוס לטיול תרמילאים לבד אז עדיף שזה יהיה מקום בטוח לבחורה להסתובב בו. 4 אחרון אבל חשוב - הייתי ממש רוצה שזה יהיה יעד עם איזה בית חולים או מקלט לחיות שאפשר ללהתנדב בו תקופה , או להציל קופים או משו כזה.. כין אני יודעת שזה הרבה לבקש אבל אני לא ממש קטנונית על כל ה4...אם יש לכם רעיונות אני אשמח לשמוע אאא ועוד משו עדיף שזה יהיה מקום עם עוד מטילים תרמלאים , כי אני טסה לבד אבל אני לא רוצה להיות לבד כל הזמן... וזהו.. יעל

jeshu

New member
התנדבות זה דבר מאוד חיובי עם סכום הכסף שלך הייתי נוסע לאסייה - הודו,דרום מזרח אסיה וכו'.זה יספיק לתקופה דיי ארוכה. עבודה חוקית גם אם יש אני בספק אם תהיה משתלמת - אבל התנדבות גם אם לא תשלם דבר תתן לך הרבה.וזה גם טוב לתקופה שצריך לעשות ולטעון מצברים להמשך הטיול.כדי למצוא תכנסי לgoogle ותריצי חיפוש לפי שם הארץ,קופים,בע"ח והתנדבות (באנגלית כמובן).יש גם את אתר israid.com ואם טעיתי באיות פה - אז חיפוש בגוגל יפתור את הכעייה. בנוגע לביטחון - אני לא בטוח שקבוצה או בחור באמת מספקים ביטחון ולא אשליית ביטחון.בכל אופן יש כמה מדינות בטוחות יותר כגון הודו ויש פחות כגון קולומביה,אבל סיפורים לא נעימים תשמעי משתיהן.את חייבת להפעיל שיקול דעת.וגם לא כדאי להדבק בפארנוייה הכללית שאוחזת את המטיילים במקומות מסויימים.

אלי אב

New member
התקציב דווקה בסדר ויש עבודה בסין

יולינק בסין עים בה לך עכשיו ליקראת האולימפידה מנסים ללמד את כולם אנגלית וכל אנגלית מתקבלת יש רשת של גני ילדים שניקראת גולדן אפל (התפוח המוזהב ) נימצא בצנגדו מרכז סין, סיןארץ מדהימה טיול בחורף יכות להתאים ללאוס קמבודיה ויאטנם דרום מרכז סין אים הכיוון מעניין אותך אשמח להרחיב

מקלאוד (דרמסלה) בהודו

התנדבות לעבודה עם פליטים טיבטיים, באזור בו יש הרבה ישראלים. מקום בטוח לבחורה לבד, לדעתי אפילו יותר מאשר בארץ (בתנאי ששומרים על לבוש הולם). מום ממנו אפשר לעשות טיולים נפלאים. עלות מחיה בתנאים כאלו תהיה כ 300 דולר לחודש (כלומר, הכסף יספיק לשנה ויותר)

yolink

New member
פליטים זה נחמד

אבל האמת שאני חשבתי יותר על קופים או פנדות או משו כזה... בכל מצב אחרי יום ארוך של בירורים ומחשבות אני סופית אטייל לי למזרח...מחר אני אלך למטייל ואברר איזה חיסונים אני צריכה לעבור כי אמרו לי שחלק מהם צריך לקחת חודש לפני הטיסה... וואי עכשיו גם חשבתי שכדאי שאני אעקור את השיני בינה שלי לפני שאני טסה..אוי ואי .. אחותי עכשיו חזרה מטיול בסין והיא המליצה לי להתחיל בהודו ולסיים בדרום סין... דרך הבק דור או משו כזה... יש לכם המלצות על מקומות שמתאים לעונה? או בכלל רעיונות למסלולים שאסור לפספס? ושוב עניין החיות פה בעדיפות גבוהה... תודה לילה טוב יעל

לפנדות לא יתנו לך להתקרב

יש תור של אלפי סינים המוכנים לטפל בפנדות, מתוכם מאות עם רקע משפחתי של טיפול בפנדות. יש בתי מחסה לקופים ששוחררו משבי בתאילנד, אבל הם זקוקים לכסף ולא לעובדים. יש בתי חולים לקופים בהודו, של הג'יינים, אולי שם תוכלי להתנדב.

yolink

New member
יש לך אולי ..

פרטים יותר מדויקים על זה , או איפה אני יכולה להשיג פרטים על זה ? מחר ... יותר נכון היום אני נוסעת למטייל אז אני אבדוק שם כבר אני מקווה שזה יופיע...

sela v

New member
יש עוד קלסרים מעודכנים

בחנות למטייל? חשבתי שאם בוא האינטרנט עידן הקלסרים חלף מהעולם.

pyaelcom

New member
התנדבות לטובת הטיבטים

אם תחליטי שפליטים בכל זאת, ואולי זה יעניין מישהו אחר, זה המקום להתחיל לחפש: http://www.volunteertibet.org/ הקופים בהודו זה צרה איומה ונוראה. הם רעים ומרושעים. חוץ מהקופים האפורים, הלאנגורים שהם יפים ועדינים...

jeshu

New member
אני חושב שהם הדבר היחיד שבאמת הפחיד אותי בהודו. אבל חיפוש בגוגל יתן שלל מקומות להתנדבות. בנוגע לטיבטים - הם מאוד פופולריים ויש כל כך הרבה שרוצים לעזור להם וזה נראה סתמי לפעמים. אבל יש עוד כל כך הרבה מקומות להתנדב בהם - רק צריך לחפש.

kogawa

New member
הקבוצה של אמא תרזה

שבוע העברתי איתם, והם עושים עבודת קודש באיסוף גוססים ונכים וטיפול בהם בהוסטלים של כלכותא, וגם נוצרת קבוצה מגובשת של אנשים ארופים נפלאים החוגגים כל ערב בפאבים ודיסקוטקים, וחיים באותו רחוב בו חיים כל המטיילים בעיר.

Dulyi

New member
דרום אמריקה

עונה על כל מה שאת מבקשת: 1. התנדבות בפארק חיות בבוליביה. 2. די זול רוב המדינות, הכרטיס הוא החלק היקר 1200$ והשהות יכולה להיות 500-600$ לחודש תלוי ברמה שלך... 3. יש המון תיירים ככה שדי קשה להיות לבד לגמרי ומה שאומר שהם מתייחסים לתיירים בכבוד מה גם שאפשר לטייל שם בחורה לבד בלי סכנה(זה מה שאני עשיתי). 4. הנופים, האתרים והמקומות מאוד מיוחדים ויש שפע מהכל ולכן לא משנה מה את אוהבת או מעדיפה לעשות את תמצאי את זה שם (טרקים, תרבות, נופים, לנוח, ים וכו'). 5. לגבי עבודה, יש מקומות של ישראלים ככה שתוכלי תמיד לבדוק אם את יכולה לעבוד בהם, ידיד שלי למשל עושה את זה עכשיו במקסיקו ועובד שם (אמנם מרכז אמריקה אבל רק כדוגמא, את בעל המקום הוא בכלל פגש בדרום). בכל מקרה תהני המון.

למעלה