לא מצליחה להחליט

nettki

New member
לא מצליחה להחליט

בשנתיים האחרונות ניסיתי להביא עוד ילד לעולם. היו 2 הריונות שנאלצתי לסיים בשבוע 21 בשל הפרעות כרומוזומליות שנתגלו בתוצאות מי השפיר. לאחרונה אני מתחילה לחוש התאוששות מכל הזוועה שעברתי.... אבל יחד עם זאת פתאום זה נראה לי רחוק ממני, אני כבר בת 41, לי ולבתי יחסים מדהימים, פתאום יש בי פחד לערער את זה. אני גם חוששת שזה יקרה שוב, "חוששת" א-לק ! אני מתה מפחד ! חוץ מזה תינוק, עכשיו ? לא יודעת אם יש לי את הכוחות. אני מאוד מבולבלת, לא מסוגלת לסגור את העניין. הכי לא נעים להיות על הגדר, זה עושה לי כאב "ביציות" !

meytall0

New member
ממש לא קל לאבד 2 הריונות בשנתיים

ועוד בשבועות מתקדמים
. ההחלטה כמובן היא רק שלך. תחשבי טוב טוב עם מה יהיה לך הכי קל להמשיך- עם התחושה שניסית פעמיים ולא הלך ואת משלימה עם זה, ואף אחד לא יכול לדעת מה יהיה בפעם השלישית- רק לקוות לטוב, או שלא תנסי שוב ותחושי תחושת החמצה. אני מניחה שאם יש "כאב ביציות" זה יותר לכיוון של לנסות שוב. אני בהחלט מבינה את הפחד מהריון נוסף, כמי שעברה 2 אובדנים רצופים בשבועות 37 ו-19, אני יודעת עד כמה הפחד משתק.. שולחת לך
ומאחלת לך להיות שלמה עם כל החלטה שתחליטי, ושאם תחליטי לנסות שוב, תסיימי הריון תקין בזמנו בידיים מלאות. מיטל

nettki

New member
תודה

בדיוק העניין, ההסתכלות קדימה עם המחשבה של "להשלים" עם זה שאין עוד ילד/ה - לא עושה לי טוב. אני רוצה לנסות שוב, לא מסוגלת לוותר, עכשיו אני צריכה לעשות בדיקות ולראות שהכל תקין.... אם הכל בסדר אני רוצה להתחיל לנסות, העניין שבא לי לעשות את זה באמונה עיוורת, מעיק עליי מאוד המחשבה שאצטרך לעשות את כל הבדיקות בהריון. אני יודעת אני נשמעת משוגעת, אבל זה מה שאני מרגישה.

meytall0

New member
את בכלל לא נשמעת משוגעת.

הבלבול הזה והקושי להגיע להחלטה טבעי לחלוטין. אנחנו כאן ללוות אותך בדרך- בכל דרך שתבחרי
מיטל

nettki

New member
קבעתי תור לרופאת נשים

להתחיל את כל הבדיקות לקראת הריון, אחלו לי הצלחה....

למעלה