לא מצליחה להוריד openoffice 3.0

secret9

New member
לא מצליחה להוריד openoffice 3.0

מישהו יכול להסביר לי מאיפה מורידים את אופן אופיס החדש 3.0 ??????????

secret9

New member
openoffice

חיים לוי שלום ותודה שענית לשאלתי אלא שניסיתי להוריד מהאתר שציינת ואין שם גירסה 3.0 אשמח אם תביר לי מה הולך שם

secret9

New member
openoffice

אתה ודאי חושב שאני "סתומה" אבל עדיין. לחצתי על כל הקישורים אליהם הפנית אותי לפני שפניתי בבקשת עזרה ואני לא מגיעה לאופן אופיס 3.0 יש רק גירסאות קודמות ואת האחרונה כבר הורדתי די מזמן והיא לא משהו

secret9

New member
תודה רבה גם על הסבלנות

סוף סוף הצלחתי להוריד את אופן אופיס 3.0 אני רק מקווה שזה יפתח לי לי קבצים ב- word ו- docx כי עד היום אף אחד לא הצליח לפתוח קובץ מצורף של אופן אופיס 2.2 ששלחתי המון תודה!!!!!!!!!!!

זהירות בזמן השמירה

יש שני דברים שונים : 1. פתיחת קבצים שנכתבו ב-WORD (כל הגרסאות). כעקרון אופן אופיס יודע לפתוח את קבצי מיקרוסופט. 2.את כותבת מסמכים בעזרת אופן אופיס ומעוניינת להעביר למחשב אחר ללא אופן אופיס. אפשר לשמור את הקובץ כמסמך WORD . לבחור file/save as (תמונה מצורפת) יוכלו לפתוח ולקרוא את הקובץ, אבל לפעמים מתעוררות בעיות... 3. ניתן לייצא את המכתב שכתבת לקובץ PDF . קובץ PDF ניתן לצפייה בכל מחשב בכל העולם (כל מערכת הפעלה, כל שפה). לא ניתן לערוך (בקלות) קובץ PDF . שימוש ב-PDF מומלץ לקבצים לקריאה בלבד, הסכמים,חוזים, הודעות כלליות...

למעלה