לא מצליחה להבין אותו...

קמוש1

New member
לא מצליחה להבין אותו...

הכרתי בחור יצאנו חודש .. היה הכי כיף בעולם נפגשנו מלא פעמים תמיד בא פירגן הזמין יצאנו בילינו מה לא ורק אמר כמה כיף לו..
אחרי חודש שלח הודעה וחתך את זה ... אמר שלא מתאים לו יותר שהוא מצטער על הזמן שביזבז לי שאני נשמה טובה אבל לא מתאים לו יותר
זה קרה בגלל משהו שקרה בנינו אבל לא ניכנס לזה .. הוא החליט לוותר על כל הטוב הזה שהיה לו...
אחרי כמה ימים אני מקבלת ממנו טלפון ואומר שהוא מצטער, שהוא עשה טעות מאוד גדולה איתי שהוא חתך את הקשר, שהתקופה שהיינו יחד הייתה התקופה הכי טובה שהייתה לו שאיתי הוא היה מאושר ושהוא יודע שהוא לא ימצא עוד בחורה עם חיבור כמו שהיה לו איתי ועוד כל מיני משפטים...
אמרתי לו שלא קל לי לתת לו עוד הזדמנות כי הוא מאוד פגע בי, אמרתי לו שאני צריכה לחשוב על זה... אחרי השיחה הוא שלח לי מלא הודעות כמה שהוא מצטער ושהוא רוצה הזדמנות שנייה,שכואב לו להפסיד אותי, וזה היה הצעד הכי מפגר שלו בתקופה האחרונה, שכולם עושים טועיות .. הוא ממש התחנן להזדמנות שנייה..
אחרי החלטתי לתת לו עוד הזדמנות ... המשכנו לדבר בטלפון כמה ימים כל פעם קבענו להיפגש ולא יצא... בעיקר בגללו כי היו חייבים אותו בעבודה קצת התבאסתי כי אמרתי לו שאני חייבת להיפגש איתו כדי לראות מה עושים ואי אפשר להמשיך ככה בטלפון... הוא הבטיח שהשבוע הוא מוצא זמן ובא...
השיחה לפני אחרונה בלילה לפני היתה באמת טובה הוא רק היה אומר כמה כיף לו שנתתי לו עוד הזדמנות ושהוא לא מתכוון לוותר עלייה ולעשות טעויות.. יום למחרת הוא היה אמור לבוא התקשרתי אליו בצהריים חזר אליי רק אחרי שעה וחצי, חזר אליי פעמיים לא יכותלי לענות לו התקשרתי אליו אחרי 20 דקות הוא חזר אליי אחרי 3 שעות... ני הייתי בעבודה עניתי לו אמרתי לו עוד שעה אני מסיימת אני אתקשר אליו... כל היום הרגשתי שאנחנו כמו חתול ועכבר בטלפון לא מצליחים לתפוס אחד את השני..
חזרתי אליו בערב הוא לא ענה לי בכלל ולא חזר אליי כבר כמה ימים.. ואני מנסה להבין...למהההההה?
כאילו מה נסגר איתו? הבן אדם עושה מעצמו צחוק... ?? עושה מאמצים לחזור אלייי מתחנן שולח הודעות מתקשר כמה פעמים ביום.. ואחכ בורח??

שלום

אולי מסיבות מסוימות לא הצליח לחזור אליך. אולי היה עסוק במשהו. נסי לברר אתו למה לא חזר. אם הקשר חשוב לכם, השתדלו להמשיך בו.

Megie

New member
היי מתוקה

אני חושבת שאת צריכה להשים לזה סוף, אל תעני ואל תגיבי.. נראה כאילו הוא משחק יותר מדי משחקים ולא לגמריי כנה.
יכול להיות שיש בעיניין מישהי נוספת והוא הבין ששם זה לא מסתדר והחליט להשאיר אותך על אש קטנה.. וגם אם זה לא זה, אני לא חושבת שלאדם כזה מגיע לנהל איתך אינטרקציה-אפילו בתור ידידים.

אדם שיעריך אותך לא יתעלם ממך בכל פעם מחדש, אל תתני שום הזדמנויות ואל תכנסי לשם יותר.
הוא סתם משחק במשחק של בני 9.

תיהי אופטימית שלפחות זה נגמר מהר יחסית, זה יכל לקחת יותר זמן והיית נפגעת יותר.

שיהיה סופ"ש מקסים

למעלה