לא מפריע לכם ש

KAZATRA

New member
לא מפריע לכם ש

מעבר לעובדה שהיא לא אמנית כי היא לא כותבת\מנגנת\מלחינה את ה"מוסיקה" שהיא שרה והיא ממוסחרת לגמרי, לא איכפת לכם שהיא לוקחת את כל המהפכה הפמיניסטית 3 צעדים אחורה בכך שהיא מציגה את עצמה כאוביקט מיני?

yelooshi

New member
הופה, כאן טעית! ג´ני ועוד איך כתבה

והלחינה רבים וטובים משיריה. לדוגמא - aint it funny, im gonna be alright, alive ועוד ועוד..כך שהיא ועוד איך אמנית. והיא גם עומדת לביים סרט בקרוב. שלא נדבר על איך שהיא רוקדת. ולגבי העובדה שהיא אובייקט מיני - כן, לי לפעמים זה מפריע לי שהיא נורא חושפנית ויכולה להיות... בוא נאמר - די שרמוטה, (כמו למשל בסרט סיבוב פרסה - שאם לומר את האמת - כבר די נגעלתי...) אבל מסתבר שזה מה שמוכר ואני אוהבת אותה כי זו ג´ניפר והיא פשוט מותק ואחלה זמרת שבעולם, ומי שרוצה היום למכור ולעשות כסף - זו הדרך. מה לעשות. אפילו אלישייה קיז ה"יותר איכותית" כביכול - כבר התחילה להצטלם בצורה די חושפנית.

פטרובר

New member
השיר im gonna be allright

כנראה שהיא לא כתבה אותו... תוריד את השיר luniz - i got 5 on it ותקשיב..

מרב881

New member
לא, לא מפריע

היא כן מנגנת (אומנם קצת אבל...) ודווקא את המהפכה הפמיניסטית היא מובילה קדימה. היא אומנם מציגה את עצמה כאובייקט מיני אבל זה רק בגלל שיש לה מה להראות. היא מנהלת מסעדה מצליחה, קו הלבשה מצליח שאותו היא עיצבה ובושם שנמכר בטירוף. היא לא נותת חשבון לאף אחף והיא אישה עצמאית. היא עבדה קשה כדי להגיע למקום בו היא נמצאת עכשיו, והיא לא ויתרה גם כשהיה קשה. אז אני מחשיבה אותה כפמיניסטית.

yelooshi

New member
נכון. היא פייטרית אמיתית. היא אישה

לדוגמא! שאוהבת את עצמה כמו שהיא ולא רצה לעשות ניתוחי הגדלת חזה והקטנת ישבן!

למעלה