לא מפלצת

לא מפלצת../images/Emo121.gif

לאחרונה גיליתי שאמא שלי לא נולדה בת 40. האם למישהו יצא לקרוא את היומן של אחד מהוריו כשהיה בגילנו? לי יצא.

*neta*

New member
לקרוא לא..

אני בכלל לא חושבת שיש לה יומן..לפחות לא שאני יודעת... אבל לשמוע חוויות,כן

shiri_b

New member
קראתי...אמא שלי כמעט

הרגה אותי שהיא ראתה...בואו נגיד שקראתי שם דברים שלא הייתי אמורה......

n u l i t

New member
ספרי ! ספרי ! ספרי ! ../images/Emo6.gif

שתפי את הפרטים העסיסיים שגילית, גם ככה היא לא תדע...
מאמאל´ה שלי, היא מ-מ-ש לא מסוג האנשים שיבטאו את ריגשותיהם! ובטח ובטח שלא ביומן או מכתב כמו אימך... בכלל, אמא שלי אישה סגורה ומופנמת. אין זה מרמז על רוגע ושלווה פנימית,חלילה. להפך, היא אדם ממורמר, מתוסכל ומלא תהפוכות נפשיות. לצערי הרב, אני זו שמודעת למצבה, היא לעומת זאת, אטומה כמו פקק של בקבוק. אוחחחח *נאנחת*

liat Gi

New member
איזה יומן ../images/Emo70.gif

לא רוצה לחשוב שיש לה
רק לחשוב שהיא עשתה דברים בגילי שאני עושה...צמרמורת

באמת ספרי חוויות... ../images/Emo8.gif ../images/Emo16.gif

לי לא יצא, ולא יודע אם אני רוצה.. נראה לי שיש אצל סבתא שלי איפהשהו את היומן של אמא שלי, או של אחותה, לא זוכר של מי... בכל מקרה, הוא לדעתי מגיל יותר קטן, משהו כמו 10..
ניר

אוי...../images/Emo10.gif גם לי לא!

חבל... מעניין איך אמא שלי הייתה בגילי...~מדמיינת~ "הלכתי לספריה... מיד נדלקתי על המחשב החדש בה!!! הוא היה כול כך יפה, שרירי וגדול עד שכמעט לא שלטתי בעצמי... הגיע עוד משלוח ספרים מעניין! ממש מדהים ומרתק! רבתי עם סרגיי, רבתי גם עם אירנה... וגם עם מריה... עם מי לא רבתי היום? פאולה אמרה שאני ממורמרת ומגעילה באופן מחריד... אני כמובן לקחתי זאת כמחמאה!" אוי ואבוי לי... אגב... זה היה קטע מהדמיון שלי...חחח ספרי קצת בבקשההההההההה!!!

*neta*

New member
אוקי...

זה לא נורא...[URL='http://']באמת[/URL] שלא.. כולנו נוהגים לדמיין מידי פעם... ומה זה אתם לא יודעים איך ההורים שלכם היו בגילכם? אף פעם לא שמעתם את הסיפור של "שאני הייתי בגילך..."

../images/Emo5.gifאמממ קראת את היומן של אימא שלך?

נו תספרי משהו?????!!!!!!! הלוואי שלי יצא לקרוא את היומן שלי אימא שלי כי יכול להיות שבעתיד זה יעזור לי!(אוקיי אני נשמעתממש מפגרת עכשיו נכון?
)טוב אז מה קראת?

פרטים קטנים...../images/Emo8.gif

ברצוני להתנצל שלא כתבתי והגבתי כמה ימים מכיוון שלא היה ביכולתי לענות. קראתי הרבה תגובות של: "אנטי" לקרוא את היומן של אמא וברצוני להגיב: זה מאוד נחמד לדעת שאותן המחשבות שעברו לאימי בראש כאשר הייתה בגילי עוברות בראשי עכשיו... אינכם חושבים כך

*neta*

New member
נחמד כן

אבל גם מוזר!! ומי פה לא שמע את הסיפור בהמשכים שמתחיל תמיד "כשאני הייתי בגילך.." או "בזמני לא.."...

שמעתי בעיקר בגיל 5.. מסבתא ../images/Emo8.gif../images/Emo16.gif

הממ, דווקא לא יוצא לי הרבה לשמוע את סיפורי "שאני הייתי בגילך", חוצמיזה ששנות ה-70, שההורים שלי היו בגילי, וגם שנות ה-40, שהסבתות שלי היו בגילי, קצת שונה מהיום
. לא זכור לי סיפורים מהגיל הזה, וגם לא קודם, אבל אני זוכר שכשהייתי קטן היו יותר "כשהייתי בגילך..".
ניר

למעלה