לא מפחדת לנסות....

לא מפחדת לנסות....

שלום לכולם,זהי פעם הראשונה שהחלטתי לכתוב בפורום למרות שאני עוקבת אחרי הנכתב פה כבר זמן מה... ובכן אולי הבעיה שלי מתאימה יותר לפורום "הכרויות" או "בינו לבינה"או משהו כזה... אוקי .. קצת על עצמי- אני בחורה בת 26 שמנה ויפה,עם דימוי עצמי גבוה שאף פעם לא סבלה מהיותה שמנה ועשתה תמיד את מה שב "ז" שלה.. ב 7 שנים האחרונות היה לי חבר שדווקא אהב את איך שאני ניראת והחמיא לי בכל הזדמנות,אבל בחיים לא תמיד הכל ורוד,אני ובן זוגי חוינו בעיות שלא היו קשורות בכלל לאיך שמישהו מאיתנו ניראה או מה אנחנו לובשים .. עברנו תקופה קשה ובסופו של דבר ניפרדנו... והנה אני בגיל 26 מוצאת את עצמי שוב לבד.. חוזרת לביתם של הוריי..בקיצור דיכאון.. בהתחלה היה לי נורא נורא נורא קשה.. אך עם הזמן התחלתי לחזור לעצמי.. לצאת עם חברות וכאלה.. ופתאום שמתי לב שאף אחד לא מתחיל איתי ולא ממש מסתכל עלי..למרות שלטעמי (אם לא אני לי-מי לי?
) אני ניראת מעולה אף על פי העובדה שאני לא קייט מוס ושאפשר להכניס בי 5 בנות בגודל של קייט מוס..... בקיצור המצב כרגע הוא כזה: אני מוכנה לחזור לחיים הרגילים ולהתחיל קשרים חדשים.. אבל ניראה שאף אחד לא ממש מעוניין... אז השאלה היא האם אף אחד לא מעוניין כי אני שמנה????? או שזה משהו אחר???? או שאולי אני צריכה לשנות משהו בהתנהגות???? הרי לא היתי בשוק הפנויים 7 שנים (שמנות
) אני בטוחה שיש פה כמה אנשים שחוו חויה דומה.אז אני אשמח לשמוע מה עושים וכיצד מטפלים בבעיה בלי לפגוע בדימוי העצמי כי לפעמים אני מתחילה להרגיש שמשהו לא בסדר איתי. אוקיי אשמח לתגובות ותודה מראש לכולם

צביקוש21

New member
תראי...

קודם כל אני אמנם קצת יותר צעיר ממך (רק קצת) אני בן 23. ואני אמנם לא הייתי 7 שנים עם מישהי אבל הייתי עם מישהי שנה וחצי וגרנו ביחד ובאיזשהו שלב התחילו בעיות וגם אנחנו ניפרדנו ויצאתי לחיים חדשים , חזרתי לבית של ההורים אבל שבוע הבא אני מתחיל פרק חדש בחיים שלי.. כן.. אני עובר לגור בקיבוץ שקט בדרום ... בכל אופן יש לי רעיון נפלא בשבילך..... אולי תצטרפי אליי ואל אודליה לשחיה לילית היום בת"א ונדבר על זה....?

צביקוש21

New member
אפשר גם בלי וגם עם...

גם לי אין בגד ים... אני נכנס פשוט עם מכנסיים קצרים... תבואי בכיף.. העיקר שתביאי את עצמך! אני ואודליה נארח לך חברה.... אם תפני אליי במסר גם תקבלי פלא...

צביקוש21

New member
../images/Emo12.gif

האמת היא שמכיוון שמדובר בסך הכל בשחיה לילית כיפית ... זה לא משנה עם או בלי... ולא אכפת לי באמת.. כל אחד והעדפות שלו..... העיקר שתביאו את עצמכם... אודליה אני מאד מאד מקווה שתבואי.. יש לך את הפלא.... תעשי בו שימוש.. (הוא לשימוש עצמי ...ממש כמו סם)

עופר 123

New member
לפני הכל....

ברוכה הבאה
. אין צורך לשייך את ה"אף אחד לא מעוניין בי" לעובדת היותך שמנה. יכול להיות באמת שאחרי 7 שנים שוכחים קצת איך זה להיות בשוק הפו"פ וקצת שוכחים להחצין את הדרוש החצנה (לי זה קרה אחרי 3.5 שנות קשר), יכול להיות שרוצים להתחיל איתך אבל מתביישים
(אלוהים, כמה פעמים שזה קרה לי...), יכול להיות שלא תמיד יש הזדמנות להתחיל איתך כי רועש מדי/עמוס מדי/עסוקה מדי וכו', אבל בשום פנים ואופן אין צורך לשייך את ה"לבד" להיותך שמנה. את בטוחה בעצמך, את יודעת בדיוק מי את ומה את שווה
, ועובדה שהיה איתך בחור במשך שבע שנים בגלל מי שאת. כיוון שלכל בן אדם יש תחליף, אין שום סיבה שלא תמצאי עוד מישהו שיאהב
אותך, לא רק שבע שנים, אלא 120 שנה. זה רק עניין של זמן. הבחורצ'יק החדש שלך מחכה לך מעבר לפינה. הוא ירצה אותך במידה של חמש פעמים קייט מוס, ובעיקר בגלל שאת מי שאת. זה שאת שמנה לא מרחיק אף אחד. זה רק מושך את האיכותיים
. בהצלחה
עופר

עופר היקר

תודה רבה על התגובה
אכן יש הרבה במה שאתה אומר...ואני כולי תקוה שאכן הכל יהיה בסדר. הנקודה היא (ואני בטוחה שנושא הזה כבר דובר בפורום הזה ארוכות) שעם כל הכבוד לגישה בריאה שלי (שהרי עליה עבדתי שנים
)קצת מבאס שאני לא זוכה לאותו יחס כמו החברות הרזות שלי... זה מין מצב שכזה שאם אני רוצה להרשים מישהו אני צריכה לעבוד קשה יותר... אני צריכה להיות יותר מעניינת, יותר מצחיקה, בעלת דעות יותר עצמאיות,אני אפילו צריכה להיות יותר יפה (כלומר מטופחת יותר),ולהפגין % 300 בטחון עצמי, בעוד שאותן חברותיי הרזות לא צריכות לעשות כלום אלא רק " להיות יפות ולשתוק"... אז אני לא אומרת חלילה שהן פחות טובות ממני, הן לא היו חברות שלי אם כל אחת מהן לא הייתה אישיות. הנקודה היא שהן,הבנות הרזות,לא צריכות לעבוד קשה כ"כ כדי להשיג גבר... אני לא מפחדת לנסות... אני רק צריכה חיזוק חיובי

unknown lady

New member
צורם לי הביטוי "להשיג גבר" ../images/Emo4.gif

זה נשמע נואש. תגידי "למצוא לי גבר נחמד ו... (כו' וכו') שאני אוהב להיות בחברתו ו... (כו' וכו')" זו גם לא תחרות, כשהם רוצים הם באים. וגם לנו יש סטנדרטים. אגב, אם מישהו היה בא אלי בגישה של "להשיג אישה" הוא יכל מראש גם לוותר עלי.

להשיג גבר = למצוא אהבה../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

זה פשוט ביטוי.... אני רק מנסה להבהיר את הנקודה... אני עוד לא כ"כ נואשת
... אבל אני בהחלט " מתקנת את עצמי בזאת "

מממממממממ

על זה אני רק יכולה לומר ( ונא לקחת את הכל בהומור... וךא חלילה לחשוב שאני מנסה להיות חכמה בלילה
) מזל שזה לא נשמע כמו ג'רי ספרינגלר

unknown lady

New member
../images/Emo6.gif

בשביל זה היינו צריכות לבוא בלבוש מינימלי ולריב מכות על השירשור

למעלה