לא מעניין דוד קיגלר היה היום בצוותא.. הוא בא להתעניין במועדון החדש. לא מעניין
E EagleGirl New member 29/6/05 #1 לא מעניין דוד קיגלר היה היום בצוותא.. הוא בא להתעניין במועדון החדש. לא מעניין
H H i L o L a New member 29/6/05 #2 ../images/Emo104.gifאז למה את משתפת אותנו אם זה לא מעניין? אני זוכרת לו שהוא היה גנגנה.... ואני ראיתי משהו יותר מעניין בקומדי בר! את נאור ציון,הוא בא לקהל, נו טוב גם זה לא ממש מעניין
../images/Emo104.gifאז למה את משתפת אותנו אם זה לא מעניין? אני זוכרת לו שהוא היה גנגנה.... ואני ראיתי משהו יותר מעניין בקומדי בר! את נאור ציון,הוא בא לקהל, נו טוב גם זה לא ממש מעניין
E EagleGirl New member 29/6/05 #3 נאוור עדיף מדוד קיגלר.. על נאור לפחות צוחקים... לא לעניין!! המיקרופון לא פועל!! בוקי!! המיקרופון לא עובד!!
נאוור עדיף מדוד קיגלר.. על נאור לפחות צוחקים... לא לעניין!! המיקרופון לא פועל!! בוקי!! המיקרופון לא עובד!!
E EagleGirl New member 29/6/05 #4 ושיתפתי כדי להחיות טיפה את ההפורום שלאחרונה לא הכי זז. וגם דוד קיגלר בביפ אז זה עוד איכשהו קשור.
H H e L L L L L L o O New member 29/6/05 #5 משו יותר מענין עליו זה שהוא חזר להופיע בקאמל במופע המרכזי והוא גורף דומיות (כך שמעתי)