לא מעוניין בהריון

orit152

New member
לא מעוניין בהריון

אני נשואה מזה כ7 שנים ויש לנו 2 ילדים מקסימים בגילאי 6 ו-4 . אני בת 37 ולקח לי שנה להיכנס להיריון בכל ילד בגלל בעיות של לחץ וביוץ לא סדיר. בעלי אינו מוכן לשמוע על היריון שלישי , שנתיים אני מנסה לשכנע אותו אך ללא הצלחה הוא אינו מוכן בשום פנים ואופן. הסיבות לטענתו חוסר זמן, אין כסף לא צריך יותר משני ילדים. הננו מקיימים יחסי מין במשגל נסוג אך בגלל שהביוץ שלי לא סדיר , הסיכויים להיכנס להיריון נמוכים. הוא אינו מוכן לשתף פעולה וזה מצב שהוביל אותנו לנתק פיזי במשך קרוב לשנה. כיום בכל פעם שאני מעלה את הנושא התשובה שלו היא את מוזמנת להתגרש , משום שאני מאוד מתוסכלת קשה לי להיות במצב הזה. האם טיפול זוגי יכול לעזור

אין צורך בטיפול זוגי

לכי לטיפול פסיכולוגי פרטני שיעזור לך (אולי) ללמוד לחיות עם מה שיש ולאהוב את זה. אולי קשה לך כרגע להאמין אבל אפשר לחיות חיים שלמים ומאושרים עם שני ילדים. כרגע מה שאת עושה זה להפוך חיים שאולי יכולים להיות טובים, לחיים אומללים לשניכם (ואולי גם לילדיכם) וכל זה בעבור "פנטזיה" על הילד השלישי. למעשה, ההתעקשות שלך מובילה להרס חיי המין והזוגיות שלכם. כיום את בעמדתך בעצם אומרת לו "אתה בפני עצמך לא מספיק לי, אתה שווה רק בתור פר הרבעה לחלומות ההתרבות שלי" בסיטואציה כזאת, אין מצב שהוא יהיה מעונין לעשות איתך ילד שלישי ואולי זה אפילו גורם לו להצטער על השניים שהוא כבר עשה איתך. לדעתי שלב ראשון בשיקום שלכם הוא שאת תחליטי על פסק זמן במירוץ לילד השלישי, ללכת לרופא נשים ולדאוג לאמצעי מניעה בטוח. אולי עוד שנה שנתיים הזוגיות שלכם תוכל להכיל (גם מבחינתו) ילד שלישי ואולי לא. היום היא בטח לא יכולה וחבל לדחוף אותה לקצה (אלא אם כן את מוכנה לוותר עליה).

m a y a n a

New member
חסר איזה פרט מקשר

אתם נשואים, שני ילדים, את רוצה עוד אחד... והוא אומר - לא, ואת מוזמנת להתגרש... משהו חסר לי. כדאי שתבחני את מערכת היחסים שלך טוב טוב, במיוחד אם את רוצ הלהביא עוד ילד לעולם, כי נראה לי שהיא כבר עלתה על שרטון. כתבת גם שהיה לכם נתק פיזי במשך שנה - את בטוחה שאת רוצה להשאר איתו בכלל? נראה לי שאת רוצה להביא עוד ילד כדי לנסות לשים תלאי על הבעיות שרק הולכות ונפערות - וזו סיבה אגואיסטית ולא נכונה להביא בגללה ילד לעולם.

czar

New member
בקיצור

את מחפשת דרך לכפות את דעתך עליו.... מה לדעתך היו התשובות כאן, כולל תשובה שלך לכותב אחר אם זה היה בלשון גבר, אשתי לא מוכנה להכנס להריון?! לא יודע מה הסיבות, לא יודע מה מוצדק יותר או פחות ולמי בכלל יש הזכות להכנס למכלול שמביא אותו להחלטה הזאת. תלמדי אולי לכבד...

גארוטה

New member
קראתי את דברייך

וכל מה שראיתי מול עיני זה שור זוהם (את) בד אדום (המטרה=ילד) וביחד שור זוהם שרץ לעבר הבד האדום ורומס כל מה שנקרה בדרכו... את כל כך נעולה על המטרה שאת לא מסוגלת לראות-לשמוע-להבין דיעה אחרת, בדרך את רומסת ברגל גסה את הזוגיות שלך, את האוירה בבית, את הבטחון של ילדייך ושלוותם הנפשית (כי ילדים מרגישים הכל) ולתוך כל זה את רוצה להביא בכח ילד נוסף. אז כן, טיפול זוגי בהחלט יעזור כי ברור שהבעיה שלכם היא לא רק אם להביא עוד ילד או לא, יש כאן עניין של מאבקי כח ושליטה וטיפול זוגי (שיטת אימאגו) בהחלט יתרום לכם הרבה.

יעל717

New member
את לא יכולה להכריח אותו לעשות ילד!!!

לגדל ילדים זה קשה מאוד וכנראה שבעלך רוצה קצת שקט וזמן לעצמו,וזה לגיטימי לגמרי.שני ילדים - זה נהדר,אני לא מבינה מה בעיה ולמה אצ הורסת את משפחתך ובשביל מה.

השעון הביולוגי ועובדות החיים

נגיד שקוראים את מה שכתבת כמו שזה. לכי. תתגרשי. עד שתסיימי הכל - בטח תהיי בת 38 חפשי בן זוג חדש. נורא קל למצוא מישהו שגם אוהבים, גם מתאים לילדים הנוכחיים וגם רוצה ילד. תחיי איתו קצת. אבת בת 39. שנה להכנס להריון. 40. עד שתלדי- 41. וזה בתסריט אופטימי. מה דעתך לקנות מראה גדולה, ולהסתכל טוב טוב במקומות הקטנים האלה, החשוכים, עם פנס, ולשאול את עתמך שאלה או שתיים: מה בשם אלוהים את רוצה, ולמה את מתעקשת כשהצד השני לא מעוניין?

אייבורי

New member
לדעתי זאת השפעת שירי יום שישי

תמיד בכניסת השבת שמים ברדיו את השיר איטס נואו אור נוור קאם הולד מי... קיס מי מיי דרלינג בי מיין טונייט

הכי כואב זה

להיפרד מהפנטזיה, כשהמציאות מראה שהעניינים הם לגמרי לא כפי שחלמנו. נדמה כי את על המסלול נוקשה של השלמת היעדים ששמת לעצמך או לכם כזוג מתישהו ובן זוגך לא חולק איתך יותר את אותו "חלום". טיפול זוגי יכול לעזור, לא להביא ילד שלישי, אלא להבין יותר את הצד השני ואת הגבולות שלו לצד הקשיים, ולקבל שהוא גם שותף לחלומות ולא רק המגשים שלהם. זה גם יוכל להרפות במעט את המתח השורר ביחסים, ולהחזיר את שמחת החיים ביחד.

למעלה