לא מסתפקת באחד...

ריקי451

New member
לא מסתפקת באחד...

טוב אז פיתחתי לעצמי מן דפוס התנהגות כזה שאני לא מסתפקת בגבר אחד. בתת מודע שלי אני תמיד צריכה לחשוב על עוד אחד, ולסבך את הכל עם זה שקיים. זה כבר הגיע למצב שאני לא רוצה להתחייב. אבל אני רוצה תמיד לפחות שני דברים לצידי. מה עושים??? בוא נגיד שהייתי בקטע עם 4 בו זמנית. מה זה אומר עליי?? זה אומר שאני לא באמת מרגישה שום דבר לאף אחד מהם?

MyTaoWay

New member
אמממ

אני לא פסיכולוגית, אך למדתי קצת.... ממליצה לשאול את זה, גם בפורום יעוץ פסיכולוגי.. זאת שאלה שאת צריכה לשאול את עצמך, אל תעני לי עליה, אלא תעני לעצמך: יכול להיות שאת פשוט מפחדת לאבד את מי שאת באמת אוהבת? לכן את שומרת על כמה אופציות פתוחה, ש במקרה שהבחור יזרוק אותך, יהיה לך מישהו אחר...? את בחורה צעירה, ממליצה לך לטפל בזה, כי זה באמת חמור...ויכול להידרדר בעתיד ... בהצלחה.

הםם

משועממת? חולת ריגושים ? ילדותית ? מפחדת להקשר ? הכינוי לא משנה,משנה מה תחליטי לעשות עם עצמך ובעיקר איזה שינוי תעשי

daoli

New member
השאלה האם זה מפריע לך, והאם את רוצה לשנות את

זה. אם התשובה היא לא, אז מה אכפת לך מה זה אומר עליך. תעשי מה שבא לך. ולגבי השאלה בסוף, אם את שואלת אותה, אז כנראה שאת באמת לא מרגישה כלום לאף אחד מהם. כי כשיש רגש אז יודעים את זה ומרגישים את זה בפנים.

התחייבות

באה באופן טבעי, כשאוהבים במידה המתאימה ובאופן המתאים. מרגישים אותה ורוצים אותה. כשתמצאי אדם שתאהבי את אופיו באופן רומנטי אמתי, תיהני מקשר קרוב ומחייב אתו.

muse18

New member
זה יכול לנבוע מכמה דברים

הדברים שאני כן יכולה לחשוב עליהם אולי זה * פחד ממחוייבות - מערכת יחסים מונוגמית אולי קצת מלחיצה אותך? ככה כשיש מספר פרטנרים אולי הלחץ יורד? * הרצון בתשומת לב- תשומת לב של בחור אחד אינה מספיקה ולכן הרגשה שבה כמה גברים מראים עניין ומעניקים לך תשומת לב מביאה לסיפוק יותר גדול.. *צורך בלספק כמה שיותר- כשאת עם בחור אחד את מרגישה שזה לא מספיק ושבעצם את יכולה לתת סיפוק ותשומת לב ליותר אנשים את צריכה לחשוב מה בעצם מניע אותך לנהל מערכת יחסים עם מספר גברים, ובעצם, מה את מרגישה אליהם..

Megie

New member

הייתי הולכת על 2 אופציות: א.את עדיין בראש של ילדה שרוצה את כל הממתקים בחנות-אפילו שהיא בכלל לא מתכוונת לאכול אף אחד מהם..היא פשוט 'רוצה' הכל מהכל.. שזה משהו שכמובן עובר עם הגיל..והיא מתחילה להבין באיזשהו שלב-שיש את הממתק שהיא הכי אוהבת..וזה יהיה מעכשיו הממתק שלה. ב.את נכנסת לקטגוריית האנשים שכל חייהם יחפשו ריגושים אם זה בתוך הקשר ואם זה מחוץ לו.. לרוב אנשים כאלו נכנסים למערכות יחסים פתוחות. בכל מקרה, יכול להיות שגם בפורום "בוגדים"\"יחסים פתוחים" וכו'..יוכלו לתת לך קצת יותר נקודות הזדהות ועיצות.. בהצלחה

מרייה29

New member
יש מצב שזה פשוט סוג של הגנה

של "גלגל חלופי" זמין למקרי הצורך. ואני שואלת את עצמי בתור רווקה בשוק איפה את מוצאת את כול אלה???

ב"מעושרות" מופיעה אחת כזאת

קוראים לה דפנה שחר אם תראי היא אפילו משוויצה בזה שהיא "לא שמה את כל הביצים בסל אחד" והיום, לצערם של חלק, ולשמחתם של אחרים, יש לא מעט בחורות שבוחרות מראש, להביא כל ילד מגבר אחר ! אני לא חושב שזאת בעיה, כל עוד את מרוצה מזה וגם הפרטנרים שלך מודעים לזה לגברים מותר לרצות 2 נשים, אז למה לאשה אסור 2 גברים ? תראי את אביבית בר זוהר, עם כל הכינויים שהצמידו לה היא חיה טוב יותר מכל החברות שלה,,, בקיצור, תעשי מה שטוב לך, אם גבר היה עושה לי תינוק מוצלח לא הייתי מחפשת אחר, אבל אם לא - בהחלט כן להפיץ את הגנים שלנו - לא זה כל העניין ?

אני לא חושבת שזה כ"כ רע

כל עוד את עושה מה שאת מרגישה ולא משקרת/מרמה אחרים לצורך כך, זו גם דרך לחיות.

למעלה