לא מסתכלת לנו בעיניים....?

Rוית

New member
לא מסתכלת לנו בעיניים....?

שמתם לב לזה שאלאניס כמעט אף פעם (ממה ששמתי לב וזכור לי) לא מסתכלת לתוך המצלמה שהיא שרה ומופיעה? הרי שהאדם שעומד מול המצלמה ומסתכל בדיוק אליה זה נראה כאילו הוא מסתכל לנו בעיניים כאשר אני רואים אותו בטלוזיה. אבל היא, עם כמה שהשירים שלה חושפניים, לא מכניסה אנשים לנשמה שלה. היא תמיד מסתכלת לצדדים, בוהה באוויר, אבל לעולם לא למצלמה.. בהסתכלות על כל מיני קליפים ישנים מתוכניות אני שמה לב לזה ותוהה מצד אחד, ומאוד מבינה מצד שני...

Kill Bernard

New member
אממ אממ.. ../images/Emo4.gif

מילה אחת (או שלוש?) Head Over Feet?.. אין יותר להסתכל עליך מזה, זה מפחיד עד כמה שזה נראה כאילו היא פשוט יושבת שם ובוהה בך! גם לפי מה שאני זוכרת - כשמראיינים אותה, או בכלל כשהיא לא בזמן שיר כלשהו, זה לא נראה כאילו היא מנסה להימנע מלהסתכל. זה נראה כמו תגובות רגילות של מישהו שחושב מה להגיד, ושבמקרה גם תוקעים לו מצלמה בפרצוף בזמן שהוא מדבר..
מה גם, שנראה לי קצת קשה להתרכז ולהסתכל בדיוק בדיוק לאמצע של מצלמה בזמן שמבצעים ככה שיר. וגם מאוד מוזר - סה"כ זה מצלמה, לא בנאדם שאתה עושה לו ביצוע מיוחד של שיר. אני יודעת שאני הייתי מתבלבלת מזה לגמרי..
המסקנה שלי - לגמרי מובן.
וזה נכון שלא באמת שמתי לב לדבר כזה עד עכשיו.. מה שבטוח אני אסתכל פעמים הבאות לראות על זה באמת..

Lotzifer

New member
אכן Head Over Feet.....

כשאני רואה את הקליפ אני מרגישה כאילו היא שרה רק לי..... לגבי הופעות - אין לי מושג למה היא לא מסתכלת למצלמה אבל אני לגמרי מבינה..... גם תחשבו כמה מצלמות יש שם שהיא צריכה להסתכל על כל אחת מהן..... ובראיונות אני ממש אוהבת את זה שהיא לא מסתכלת.... לא יודעת, זה מראה על איזה שהיא צניעות, וזה גם ממש חמוד....

Rוית

New member
ברח לי הקליפ הזה מהראש ../images/Emo8.gif

אבל דיברתי על הופעות חיות בעיקר.. יצא לי להתקל בסירטון של Simple Together שהיא שרה בלייט שאו שכזה לפני שנתיים. והיא כל הזמן בהתה באויר וומש נראתה מהורהרת במהות השיר.. בסוף השיר היא עדין היתה בפרצוף כזה מהורר ואולי אפילו מבולבל.. רואים שהיא שרה את השיר לא סתם כדי לתת הופעה.. בכל מקרה, זה גרם לי לחשוב קצת שלא יצא לי לראות אותה שרה, לייב, לתוך המצלמה. ברור שזה מביך, אבל זה לא שהיא לא שרה למצלמה זה שהיא ממש בורחת לעולם אחר..

Kill Bernard

New member
אז זה לא שהיא לא מכניסה אנשים

לנשמה שלה - ההפך. בזה שהיא כ"כ נכנסת לתוך זה, היא בעצם כן מראה את העומק ואת הרצינות שהיא מתייחסת למה שהיא שרה כל פעם מחדש. וזה לא בדיוק "להכניס אנשים אחרי לנשמה" (כי זה אממ.. קצת קשה?..
), אבל לקרב אותם לכך רק עוד יותר. וזה לגמרי נכון לגבי האופי שלה. כי גם בשיר כמו Head Over Feet שהיא כן לגמרי עם המצלמה, זה לא בצורה של watch me, זה פשוט מראה אמיתיות (יש מילה כזאת?..
בספק
) וטבעיות. כמו באמת מדברת לחבר קרוב, או מישהו שהיא מכירה מקרוב. וזה כ"כ יפה לראות את זה
. (צריכה טלויזיה יותר גדולה.
)

j u n k

New member
גם אני חושבת שזה חמוד

ומעיד על איזשהי צניעות, היא לא מהאנשים שנולדו להיות על הבמה לדעתי.

למעלה