לא מסתגלת....

colibri

New member
נו, מתגייסת

נורמאליות זה מושג רחב וגמיש... אני חושבת שאפילו את עדיין מתאימה להיקרא נורמאלית

דעתי

את הפחדים והחששות האלו צריך לקחת בחשבון 18 שנה ותשעה חודשים לפני הגיוס אני את הבעיה הזאת פתרתי בזה שלא עשיתי ילדים!

מצטערת, את הילדים שלי גם אני לא עשיתי...

אני - רציתי... תיכננתי... התאמצתי קשות ! ילדתי באהבה גידלתי ומגדלת באהבה, עם לא מעט ואפילו הרבה דאגה, וה מ ו ן, ה מ ו ן - הנאה

אםפי7

New member
יד הפלדה אני עשיתי 7 ילדים

ואת כל השבילים שהוליכו אותי בהם ועדין מוליכים אני אוהבת, ומאוהבת בהם. ורציתי כל אחד ואחד, ודאגות זה חלק מהחיים לומדים להכיר ולאהוב אותן, זה הסחוק של גידול ילדים.

שלום לך ליאת

קפצתי לבקר אחרי הרבה שנים ורואה כאן חברות ותיקות ( סמדר,מאקי,פולי). מישהי זוכרת אותי מכן? אז הנה אני כאן אחרי 2 בנים ששרתו בקרבי. ממרחק הזמן יכולה לומר לך. היי אמא גאה לבן בצבא. חבקי אותו,תבשלי לו הכיני לו. העסיקי את עצמך ב"מסביב". ביום שלישי כבר תכיני את השישי. אל תתני ללחץ לשתק אותך. ולשאלתך אם תגיעי לרגיעה אחרי הצבא ? ובכן השאלה מה יעשה.דרום אמריקה אולי עדיף צבא. גם אז יש דאגות. ואחרי הסדיר לא לשכוח מתחילים מילואים. אז אני כעת כמעט כל חודש עם מילואים פעם לאחד ופעם לשני . והכי חשוב שיש לי לומר לך. הגעת למקום הכי טוב בעולם. הכי תומך,הכי ביחד וזאת אומרת לך כמי שהייתה כאן 3 שנים ובתוכם מלחמת לבנון. שבת שלום ושיחזרו בשלום

למעלה