לא מספיק שיש לנו CODE ORANGE?

זה אמור לרדת

עד סוף החודש... בינתיים, שיהיה לנו קצת שחור בעיניים. מה, אנחנו לא מספיק סובלים?

gozala

New member
../images/Emo56.gifלגבי השתלטות אוראנג'../images/Emo168.gif

משהו משהו, אני מבינה שמותר להם להתקע כך ולשנות כך את המסך, אבל היה סרגל שבו הופיעו כל הפורומים הנוגעים לישראלים בחו"ל, להיכן נעלם אותו סרגל?

Zival

New member
../images/Emo140.gifחברה לא לאבד חושים ../images/Emo187.gif

גם אני נבהלתי.
מה עכשיו..
. שחור הוא יפה, רק תלוי איך מגישים אותו לקהל
פרסומת ללא מחשבה עמוקה...
מילא בואו ניצבע את הפורום בכל צבעי הקשת
שרק יעשה טוב
לנשמות הטובות

liat129

New member
../images/Emo6.gif מכניסים לנו קצת צבע בחיים.. ../images/Emo8.gif

יורי CA

New member
נעשה לי שחור בעיינים

אני לא רואה את הפרסומות, הודות לתכנה שמפלטרת לי אותם. מה שקיבלתי זה פחות או יותר את הפורום בתוך מסגרת שחורה ומאד עבה. אני מקווה שזה ירד בקרוב כי זה ממש מכוער.

יורי CA

New member
5 ימים של גשם בשנה

זה באמת לא נורא. אני דווקא מאד נהניתי מהגשם, בהחלט שינוי מרענן. חוצמזה שלא יגידו שרק בארץ לא יודעים להתכונן לגשם. כמות התקלות שקרו כאן לא היתה מביישת אף עיר בגוש דן. ביום שבת תחזור השמש עד להודעה חדשה.

sashkashurik

New member
מאיזו עיר בקליפורניה אתה כותב,

יורי? והאם אתה מדבר רוסית?
צודק, צודק, צודק לגבי ה5 ימים בשנה, רק שאמרו לי שפה, בסן דייגו, התחילה תקופת הגשמים וזה יימשך עד אמצע מאי!
ובחדשות אמרו שהיו 300 תאונות דרכים בגלל הגשם. לי לקח אתמול 45 דקות לחזור הביתה במקום 15....

YaelSF

New member
גם אני אפילו נכנסתי לססטיסטיקה../images/Emo10.gif

אבל לפחות מרוב העומס שהיה בכבישים המשטרה לא הגיע אלינו אז לא יהיה לי רקורד.

יורי CA

New member
אני מאורנג' קאונטי

בלי קשר לא לקוד אורנג' וגם לא למסגרת השחורה פה בפורום. הנה סטטיסטיקה לגבי כמויות משקעים בכל חודש בשנתיים האחרונות. לי זה נראה לא שונה באופן משמעותי מההתפלגות בארץ.

יורי CA

New member
החיים בפרבר האינסופי

משעממים מאד מצד אחד, אבל בטוחים ונוחים מצד שני. בארץ גרתי בחיפה הרדומה, וכשעברתי לפה הפריע לי מאד זה שאין פה אקשן. כך שבאמת המצב פה חמור. מצד שני בתי הספר פה טובים, הילדים יכולים לצאת החוצה אחה"צ כי אין פה פשיעה, והכל קרוב ונח, בלי צפיפות ופקקים. מסביבי הרבה אנשים מקטרים על השיעמום, אבל מעט מאד עוזבים.

sashkashurik

New member
אה, אם יש לך ילדים, אז זה אחרת!

לנו אין ילדים, וקצת משעמם כאן רק לשנינו....

sashkashurik

New member
לחברה אמריקאית - לא!

החברה הישראלית עלולה להיפגע!
אמריקקים אוהבים להיות כמה שיותר לבד, וכמה שיותר שאף אחד לא יציק להם. אוהבים משרד אחד גדול סגור (עדיף עם חלון) בשביל לא לדבר על אף אחד! אוהבים בית ענק גדול באמצע שום מקום (עדיף ביער), ושאף אחד לא יגיע לשם!
אולי יש גם ישראלים כאלה, אני - לא כזאת! ובכלל, אני לא גרה בפריפריה, אני גרה בסן דייגו, ויש כאלה שאומרים שזה בכלל לא אמריקה אלא מקסיקו. הכל יכול להיות.....

למעלה