לא מספיק להם... לחברת פולקסווגן לא מספיק שהם הוציאו את הטוראג... אז הם גם החליטו לשפר אותו. שימו לב!
T tooom New member 25/11/03 #1 לא מספיק להם... לחברת פולקסווגן לא מספיק שהם הוציאו את הטוראג... אז הם גם החליטו לשפר אותו. שימו לב!
ל לוטן זק New member 25/11/03 #7 הוא דווקא נראה טוב.... השאלה היא, אם הוא רק נראה טוב, או שהוא גם נוסע טוב הוא חזק? יש לך פרטים עליו?
N nypx New member 25/11/03 #9 טום תגיד ........ אין לך לב ? קצת התחשבות באנשים כאן אם יש לה באגז גדול אני מוכן להכנס לשם ולהיות זה שמחלק את המים לנהגים אולי יתנו לי לקחת את הרכב לחפש בארות בפאריז דאקאר
טום תגיד ........ אין לך לב ? קצת התחשבות באנשים כאן אם יש לה באגז גדול אני מוכן להכנס לשם ולהיות זה שמחלק את המים לנהגים אולי יתנו לי לקחת את הרכב לחפש בארות בפאריז דאקאר
ל לוטן זק New member 26/11/03 #12 חחח...טום אם היה לי את ה$$$... אז אולי הייתי קונה. סתם עיניין אותי קצת פרטים על הרכב הזה, החידוש שעשו לו בשביל פריז דאקר נראה יפה, אז עיניין אותי לדעת אם הוא שווה משהו או שהוא רק יפה...
חחח...טום אם היה לי את ה$$$... אז אולי הייתי קונה. סתם עיניין אותי קצת פרטים על הרכב הזה, החידוש שעשו לו בשביל פריז דאקר נראה יפה, אז עיניין אותי לדעת אם הוא שווה משהו או שהוא רק יפה...