לא מספיקה כלום......

חוה76

New member
לא מספיקה כלום......../images/Emo178.gif

רוצה להגיב לכולן ולא מספיקה כלום. ארז שלי כבר כמעט בן חודש וחוץ מלנסות ולגמור כביסות ולדאוג שאלון לא יפרק את ארז מרב חיבוקים אני לא ממש מספיקה כלום. האמת היא שהכל בסדר. אני מתמודדת איכשהוא עם כל השלישיה שלנו וכולם שמחים לפחות חצי מהזמן, וזה המון. הספה שלי מכוסה באופן קבוע בהמון המון בגדים מקופלים שרב הזמן לא מספיקים להגיע לארון וכבר לובשים אותם שוב. חזרתי לנקות את הבית ולבשל ולכל שאר המטלות הביתיות שלי ואני מפתיעה את עצמי ולא עצבנית מידי על כולם. החופש מהעבודה שלי הוא אדיר והיכולת להתרכז רק, אבל רק, בבית, היא טובה לי מאד. כל האנרגיה שלי מושקעת בכיוון אחד במקום להרגיש שאני מתפזרת לכל הכיוונים ועושה הכל חצי טוב. ארז מנהל איתי מלחמות התשה בלילה אבל אני לא מצליחה לכעוס עליו כי זה הזמן שאני יכולה להקדיש לו זמן בבית שקט ולתהות אם העיניים שלו (האפורות לחלוטין) יהיו כחולות, חומות או ירוקות. אלון קיבל את ארז בפחד גדול בשבוע הראשון אבל היום הוא פשוט אוהב אותו. הוא מחבק אותו ומנשק אותו בכזו רכות ועם פרצוף כל כך מבוייש ואוהב שזה עושה לי לבכות ולהינמס כל פעם. כל האלון הזה בעצמו רק בן שנה וחצי. מה שקצת מבלבל אותי זה שאני חייבת לחזור לעבודה ממש תיכף כי אין לי חופשת לידה (אני עובדת מהבית) ואנחנו נתחיל לצבור מינוסים רציניים. אין לי עצבים לזה לא רק בגלל האנרגיה שזה דורש אלא כי אני מרגישה שאני צריכה שינוי כיוון משמעותי (מה שקורה לי מבחינה מקצועית כל שנתיים בערך, התרגלתי...) ואני משקיעה מחשבה בהתארגנות לקראת שינוי. בא לי נורא להרחיב איתכן על המחשבות המקצועיות שיש לי כי אני צריכה סיעור מוחות בנושא אבל ארז נמצא על הספה בתוך שלולית של חלב שהוא פלט סביב עצמו (
) רק רציתי לומר שלא נעלמתי ושאני מגיבה בלב על כולכן וקוראת בקביעות. יום טוב.

חוה יקרה

קודם חיבוק. כשקראתי מה שכתבת קודם כל הרגשתי שאני רוצה לחבק אותך ולומר לך שהכל בסדר. נראה שאת באמת עושה עבודה מצויינת ושאת אמא נהדרת ובכלל שזאת תקופה כייפית ויופי לך. שנית, סקרנות, מה את עושה מהבית? אני כבר במשבר מקצועי כמה שנים ומנסה מחשבות וכיוונים ולא מגיעה לשום מסקנה חוץ מזה שאני צריכה שינוי ודחוף ושהוא תלוי בי ושכדאי שאזיז את החלק עליו אני יושבת ואעשה משהו (ולא, לקנא בנייטי על התעוזה והיכולת זה לא לעשות משהו). הקשר בין אלון לארז נשמע מקסים, כמה גאווה ונחת. גם אצלינו יש תקופות ארוכות שהספה מלאה בבגדים, מקופלים, לא מקופלים, גרביים לא ממויינים וכו'. אז מה? זה אחלה ארון... מאחלת לך רק טוב, שתראי תמיד את היש. סתם הייתי חייבת להגיב... בעצם לא כתבתי כלום. יעל

עדיקים

Active member
../images/Emo24.gifיקירתי

איזה כייף לראות אותך כאן - זה שאת מוצאת זמן לבקר כאן אני כבר שמחה. ברור שעדיף להיות כאן מאשר לקפל כביסה בספה - ועדיף ללבוש בגדים ישר מהספה, לא חבל לקפל ולהכניס לארון? סתם בזבוז זמן
. איזה כייף לשמוע על הקשר של אלון עם ארז נשמע מקסים. מחכה לשמוע על המחשבות המקצועיות שלך - מקווה שאוכל לעזור.

דווקא נראה שאת מספיקה הרבה

וגם חושבת הרבה וגם תמיד כיף לקרוא אותך כי את מסדרת במילים את המחשבות שאני כ"כ מזדהה איתם (להספיק,לעשות,לעבודה,לאהוב,לא להתעצבן ולהשאר שפויה) בואי נפתח קבוצה של מתלבטות מקצועית בפורום , אני מצטרפת ואני בטוחה שיש עוד כמה עם עצות ותובנות (יחי המנהלות

נייטי

New member
אני שמעתי את התגובות של הלב שלך

ומותק, זה לא נשמע טוב. את חייבת ללכת לרחוץ את הפה במים וסבון - דחוף! טוב, ברור לך שאני מעריצה אותך. כשהיה לי ילד אחד, הערצתי כל מי שהיו לה שניים, עכשיו משיש לי שניים, ואני יודעת שזאת אכן סיבה טובה לחתוך את הורידים, אני מעריצה כל מי שיש לה שלושה, כי ברור לי, שזאת סיבה הרבה יותר טובה. ומחכה בקוצר רוח לסיעור המוחות שלך בעניין המקצועי. דווקא בזה נראה לי שאולי אפשר לתרום יותר מאשר בענייני פליטות של ארז. אלפי נשיקות ועוד.

נעיתה

New member
פחחחחחחחחחחחחח../images/Emo47.gif

אם נייטי מעריצה אותך אני סוגדת לך
לא יאומן שלושה ילדים טפו, קטנים, עוללים טפו ואת מתעסקת בנקיונות ובישולים ולא מתעצבנת ולא כועסת..... איפה קונים קצת רוגע חווה בשבילי אה?

קיטי08

New member
נשמע שמספיקה בלי סוף

מאחלת שתמשיך האהבה הגדולה בין האחים

למעלה